#غزه #انتخابات مجلس #پرسپولیس #استقلال #اخبار آموزش پرورش و فرهنگیان #قرارداد اجاره رایگان در سامانه خودنویس khodnevis.mrud.ir

رادیاتور شوفاژ برقی چیست

شوفاژ برقی چیست و چگونه کار می کند در ادامه به ویژگی های این سری از سیستم های تهویه مطبوع و نحوه ی عملکرد آنها اشاره خواهیم داشت.

بهره مندی از رادیاتورها از زمان های دور به منظور تامین هوایی گرم و مطلوب رواج بوده، و این تجهیزات گرمایشی در ابتدا با ساده ترین شکل مورد استفاده قرار می گرفتند. با مدرنیته شدن دنیای امروزی و پیشرفت تکنولوژی رادیاتور ها نیز دستخوش تغییرات اساسی شده و به شکل مدرن امروزی به چشم می آیند.

https://khabarpu.com/img/post/1598520548.jpg

به دلیل برخورداری از سطح ایمنی بالا و بازدهی مطلوب به یکی از روش های متداول به منظور ایجاد گرمایش در اکثر ساختمان ها تبدیل شده است. شوفاژ برقی نوع پیشرفته و امروزی این تجهیزات محسوب می شود که در ادامه به نحوه عملکرد و ویژگی های این سیستم ها اشاره خواهیم داشت.

ایجاد گرما و هوایی مطلوب در فضای داخلی از نیازها و اولویت های هر سازه ی ساختمانی به شمار می آید. از این رو بسیاری از افراد به دنبال تجهیزاتی پیشرفته و در عین حال پرکاربرد هستند. رادیاتور برقی به نوعی طراحی شده که قابل نصب و اجرا در ساختمان های مسکونی، اداری و یا تجاری می باشند. علت نامگذاری این مدل رادیاتور به دلیل نحوه تامین انرژی آنهاست که به این اسم در بازار شناخته می شوند. رادیاتورهای برقی نیز از نظر ساختار و عملکرد تقریبا مشابه دیگر مدل های رادیاتور هستند با کمی تفاوت جزیی که در این مطلب از مجله دما پویا به ویژگی های این سیستم ها اشاره خواهیم داشت.

نحوه‌ ی عملکرد شوفاژ برقی به این صورت است که درون محفظه ی رادیاتور به جای آب از روغن پر شده و ماده ی سیال در این تجهیزات روغن می باشد. با اتصال به برق و روشن شدن دستگاه المنت های تعبیه شده در کف بدنه داغ شده و گرمای ایجاد شده به روغن درون محفظه منتقل می گردد. روغن گرم به سمت بالا حرکت کرده روغن سرد موجود در لوله ها به قسمت پایین تر و نزدیک به المنت ها سرازیر می شود. این جابه جایی دائم در حال چرخش بوده و روغن گرم با طی کردن مسیر گرمای حال را به بدنه منتقل کرده وسرد می شود و دوباره به همان ترتیب به قسمت پایینی دستگاه حرکت می کند. با ادامه ی این چرخه رادیاتور گرمای مورد نظر محیط را به فضای داخلی منتقل می کند. و پس از مدت زمان کوتاهی دمای اتاق به درجه دلخواه کاربر می رسد.

 به منظور کنترل دمای محیط و جلوگیری از اتلاف انرژی مجهز به ترموستات های دقیقی هستند که دما اتاق را شناسایی کرده و زمانیکه دمای اتاق به حد مطلوب رسید ترموستات دستور قطع المنت ها را اعمال می کند بدین ترتیب دستگاه طی مدتی از عملکرد متوقف می گردد و همچنین اگر رادیاتور شما گرم نمیکند میتوانید به این مقاله مراجعه فرمایید. قطع شدن المنت ها تا زمانی ادامه دارد که دمای اتاق کاهش یابد، ترموستات دوباره شروع بکار المنت ها را اعمال می کند و به این ترتیب دوباره روغن درون محفظه شروع به چرخیدن کرده و گرمای بدست آورده را به فضای داخلی منتقل می نماید.کمپانی هایی که در خصوص طراحی شوفاژ برقی در حال فعالیت هستند به طور عمده این تجهیزات را به صورت پرتابل و قابل حمل طراحی می کنند. به دلیل برخورداری از وزن و ابعاد کم بدون اشغال فضای مفید در مکان هایی که با کمبود جا مواجه هستند گزینه ی ایده آلی به شمار می آید. و به راحتی می توان با اتصال به پریز برق و بدون لوله کشی در هر قسمت از فضای اتاق که نیاز به گرمایش داشته باشد نصب و اجرا نمود.

یکی از ویژگی های رادیاتور برقی که موجب شده با استقبال فراوانی روبه رو شود عدم ایجاد گازهای گلخانه ای می باشد و به همین جهت آنها را دوستدار طبیعت می نامند. همچنین روغن هایی که به عنوان ناقل در مدار دستگاه بکار گرفته می شود دائمی بوده و نیازی به تعویض ندارد بنابراین می توان گفت هزینه ی نصب، نگهداری و سرویس آنها ساده و ارزان قیمت می باشد. در کنار برخورداری از مزایای متعدد بدیهی است که معایب مختص به خود را نیز داشته باشد. مصرف برق در شوفاژ برقی بالاست و با توجه به هزینه های مصرفی برق در کشورمان استفاده از این مدل رادیاتور هزینه های گزافی به دنبال خواهد داشت. و ترجیحا بهتر است به عنوان سیستم جایگزین از این مدل رادیاتور مورد استفاده قرار داد.

شما بازدیدکنندگان عزیز می توانید با مراجعه به وبسایت دماپویا انواع محصولات گرمایشی را مشاهده و در صورت نیاز خریداری فرمایید.


۱۴:۰۳:۰۵ | پنجشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۹ | Thursday 27 / 08 August / 2020