نحوه ثبت نام در سامانه سماک جهاد کشاورزی semak.maj.ir
ابتدا وارد سایت سماک جهاد کشاورزی semak.maj.ir وارد شوید و بر روی گزینه «ثبت نام» کلیک نمایید.
در صورتی که شخصیت حقیقی می باشید، بر روی گزینه «اشخاص حقیقی» و در صورتی که دارای شرکت و شناسه ملی می باشید، بر روی گزینه «اشخاص حقوقی» کلیک نمایید.
برای ثبت نام در این سامانه، میبایست 7 مرحله را پشت سر بگذارید. در مرحله اول شماره موبایل خود را در کادر مشخص شده وارد کرده و همانن تصویر زیر بر روی گزینه «دریافت کد تایید» کلیک نمایید.
پس از وارد کردن شماره موبایل، یک کد تایید به شماره تلفن همراه شما ارسال خواهد شد که می بایست آن را در قسمت مشخص شده وارد کنید و سپس روی گزینه «ادامه» کلیک کنید.
به همین ترتیب اطلاعات خواسته شده در هر مرحله را به صورت کامل تکمیل نموده تا ثبت نام شما انجام شود.
سامانه سماک
سماک مخفف (سامانه مجوزهای الکترونیکی کشاورزی) این پورتال به منظور توسعه دولت الکترونیک و راهبرد فناوری اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی ایجاد شده است، در این سامانه مجوز های الکترونیکی کشاورزی از جمله انواع پروانه و مجوز های کسب و کار در حوزه های کشاورزی، خدمات حمایتی و تشویقی در این حوزه صادر میشود.
این سامانه بصورت الکترونیکی تمام مراحل انواع خدمات را از مرحله ثبت نام و ثبت درخواست تا مرحله صدور در برمی گیرد و این امکان را فراهم می نماید که متقاضی خود پروانه یا مجوز درخواستی را بعد از امضای الکترونیکی، چاپ نماید.
مجوزهای در حال ارائه در سامانه که به بیش از ۱۰۰ مجوز و پروانه می رسد، حسب مورد دربرگیرنده موافقت اصولی (اولیه)، تاسیس، بهره برداری، توسعه، بهسازی و نوسازی، ابطال، انتقال (تغیر نام) و … می باشد و در حوزه های زیر ارائه می گردد:
مزایا و نقاط قوت سامانه مجوز های الکترونیکی کشاورزی
نحوه اعتبار سنجی مجوز های جهاد کشاورزی در سامانه سماک
یکی از خدمات و امکانات ارائه شده در سامانه سماک، اعتبار سنجی مجوزهای جهاد کشاورزی می باشد. با توجه به اینکه در حال حاضر این سامانه تمامی مجوزها و پروانه های جهاد کشاورزی را در بر می گیرد، لذا تمامی اطلاعات مربوط به مجوزها و پروانه ها، به صورت الکترونیکی ثبت خواهد شد.
آن دسته از افرادی که قصد اعتبار سنجی مجوزهای صادر شده جهاد کشاورزی به صورت الکترونیکی و یا غیر الکترونیکی را دارند، می توانند با در دست داشتن مجوز اقدام به اعتبار سنجی مجوز نمایند. به منظور اعتبار سنجی مجوزها لازم است که اشخاص به سامانه ساماک وارد شوند و سپس بر روی گزینه «اعتبار سنجی» در پایین سامانه کلیک نمایند.
پس از ورود به بخش اعتبار سنجی سامانه سماک وزارت جهاد کشاورزی، افراد می توانند با وارد کردن شماره مجوزی که در بالای مجوز و سمت راست آن درج شده است، اقدام به اعتبار سنجی مجوز مربوطه نمایند. توجه نمایید که در این بخش فقط اعتبار مجوزهای صادر شده در حوزه کشاورزی قابل مشاهده و بررسی می باشد.
راهنمای ورود به سامانه سماک جهاد کشاورزی semak.maj.ir
ابتدا وارد « سامانه سماک کشاورزی semak.maj.ir »شده و به منظور استفاده از خدمات این سامانه، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید. سپس، بعد از وارد کردن کد امنیتی تصویر بر روی گزینه «ورود به سامانه» کلیک نمایید.
سامانه سماک چیست ؟
سامانه سماک مخفف « سامانه مجوزهای الکترونیک کشاورزی » بوده و به منظور تسهیل فرایند صدور مجوزهای جهاد کشاورزی راه اندازی شده است که در مقاله به آن پرداخته شد .
برای اخذ کارت تردد دام عشایر ، باید از طریق ثبت نام در سامانه سماک اقدام نمایید . توضیحات بیشتر در محتوای مقاله ارائه شده است .
خیر . سایت سامانه سماک جهت صدور مجوز برای کسب و کارهای کشاورزی و دامپروری طراحی شده . جهت درخواست وام تبصره 18 جهاد کشاورزی باید از طریق سامانه سیتا اقدام نمایید .
از جمله قابلیت های سامانه سماک که در محتوای مقاله نیز به آنها اشاره شد ، میتوان به امکان لینک شدن با سرویس ثبت احوال ، برای دریافت تصویر کارت ملی ذینفعان، همینطور لینک شدن به نظام وظیفه و سامانه شاهکار ، برای دریافت اطلاعات مالک شماره تلفن همراه متقاضی اشاره کرد .
از مهمترین مزایا و نقاط قوت سامانه سماک که در محتوای مقاله نیز به آنها اشاره شد ، میتوان به صرفه جویی در تردد و جابه جایی ها، تسریع امور اداری، کاهش هزینه ها، حذف اسناد کاغذی، افزایش قدرت نظارت، تبادل سریع تر اطلاعات بین دستگاهها، افزایش شفافیت، یکپارچه سازی، ایجاد عدالت در بهره مندی از منابع و امکانات و افزایش رضایت عمومی برشمرد.