#اخبار آموزش و پرورش #کالابرگ الکترونیک #استقلال #پرسپولیس #نقل و انتقالات فوتبال #والیبال #ماه محرم #غزه #اخبار بازنشستگان #اخبار فوری #خاموشی برق #هوش مصنوعی

اطلاعیه سازمان خصوصی سازی در خصوص نحوه عرضه سهام پالایشگاهی دولت

سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد در صورتی که عرضه بلوکی پالایشگاه‌ها موفق نباشد این سازمان به صورت خُرد و عرضه شناور، باقیمانده سهام این پالایشگاه‌ها را به عموم مردم واگذار می‌کند.


  • استخدام مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال
  • اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید 
  • شرایط فروش فوق العاده و پیش فروش سایپا ویژه نوروز ۱۴۰۴
  • نحوه استعلام کالابرگ الکترونیکی
  • سایه رالی خرسی بر بازار بیت‌کوین؛ سقوط تا ۵۷ هزار دلار چقدر محتمل است؟
  • قیمت میلگرد امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول
  • دستور واریز معوقات ۳ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + زمان واریز
  • کسب نتایج برجسته در آزمون مهارت توسط آزمایشگاه فولاد سنگان
  • اطلاعیه مهم آموزش و پرورش از واریزی جدید برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | پرداخت رفاهیات ماه رمضان به فرهنگیان شروع شد

  • به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سازمان خصوصی سازی؛ بر اساس تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، به دولت اجازه داده شده است که باقیمانده سهام دولت در شرکت‌ها را به روش‌های معمول و یا از طریق صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) عرضه و به فروش برساند و بر این اساس مسئولیت تأسیس این صندوق‌ها بر عهده وزارتخانه تخصصی مربوطه گذاشته شده است و هیچ دستگاهی غیر از دستگاه تخصصی مربوطه (که در مورد صندوق دارا دوم وزارت نفت می‌باشد)، حق تشکیل صندوق را ندارد و این مجوز قابل انتقال به هیچ دستگاه اجرایی دیگری نیست؛ لذا موضوع اعطای اختیار توسط وزارت نفت و شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی به وزارت امور اقتصادی و دارایی هیچگونه موضوعیت قانونی ندارد.


    بیشتر بخوانید


    متعاقب این ظرفیت قانونی، در ابتدای سال جاری هیأت محترم وزیران به وزارت امور اقتصادی و دارایی اجازه داد تا در قالب ۳ صندوق سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) باقیمانده سهام دولت را به شرح زیر واگذار نماید:

    - صندوق سرمایه گذاری قابل معامله بانک و بیمه، شامل باقیمانده سهام دولت در بانک‌های صادرات، ملت، تجارت و شرکت‌های بیمه البرز و اتکایی امین.
    - صندوق سرمایه گذاری قابل معامله پالایشی شامل باقیمانده سهام دولت در پالایشگاه‌های اصفهان، تهران، بندرعباس و تبریز.
    - صندوق سرمایه گذاری قابل معامله صنایع خودرویی و فلزی شامل باقیمانده سهام دولت در شرکت‌های ایران خودرو، سایپا، فولاد مبارکه و ملی صنایع مس.
    همانگونه که ملت شریف مستحضرند وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان دستگاه تخصصی بانک‌ها و بیمه‌ها در اردیبهشت ماه جاری صندوق دارایکم را تشکیل و واحد‌های آن صندوق را از طریق پذیره نویسی به عموم مردم عرضه نمود.

    در خصوص تأسیس صندوق سرمایه گذاری قابل معامله پالایشی، علیرغم پیگیری‌های مکرر و تشکیل چندین جلسه با مسئولین مربوطه در وزارت نفت در سازمان خصوصی سازی برای تأسیس صندوق سرمایه گذاری قابل معامله پالایشی، متأسفانه زیرساخت‌های لازم برای تأسیس این صندوق توسط آن وزارتخانه فراهم نشد و در نتیجه این صندوق تأسیس نشد. پس از اینکه روش واگذاری باقیمانده سهام دولت در پالایشگاه‌ها از طریق ETF پالایشی به نتیجه نرسید لاجرم سازمان خصوصی سازی پیشنهاد عرضه باقیمانده سهام دولت در این ۴ پالایشگاه به صورت بلوکی را به هیأت واگذاری ارائه داد و بر آن اساس هیأت محترم واگذاری اجازه عرضه بلوکی پالایشگاه‌های فوق را به این سازمان اعطا کرد.

    لازم به ذکر است در صورتی که عرضه بلوکی این پالایشگاه‌ها موفق نباشد سازمان خصوصی سازی به صورت خرد و تدریجی و به صورت عرضه شناور باقیمانده سهام این پالایشگاه‌ها را به عموم مردم در بازار سرمایه عرضه می‌کند.

     


    پویشگر: خبرپو     منبع: باشگاه خبرنگاران

    ۲۰:۲۰:۲۹ | دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | Monday 10 / 08 August / 2020
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    وب گردی