#اخبار آموزش و پرورش #نقل و انتقالات فوتبال #تعطیلی #غزه #بیت کوین #بورس #اخبار بازنشستگان #سهام عدالت #پرسپولیس #استقلال

5 موزه ای که در سفر به اصفهان باید دید

وب سایت توریستگاه یک راهنمای سفر بسیار جامع و کامل در مورد دیدنی های ایران و دیدنی های جهان می باشد که تمامی اطلاعات مربوط به مقصد مورد نظر مانند از شهر، مراکز دیدنی، مراکز خرید، رستوران ها، هتل ها، سرگرمی و فعالیت ها گرفته تا نصیحت های شهر در آن با جزییات کامل قرار گرفته است.

در ادامه چند نمونه از مکان های دیدنی اصفهان یا بهتر است بگوییم موزه های خاصی که در این شهر زیبا و تاریخی قرار گرفته را به شما گردشگران عزیز معرفی می کنیم و پیشنهاد می کنیم جهت مشاهده اطلاعات بیشتر در خصوص هر یک از این مکان ها و مشاهده سایر دیدنی ها و تفریحات اصفهان و همچنین دسترسی به اطلاعات دیگر نظیر معرفی رستوران ها و بهترین مراکز خرید اصفهان حتما به سایت توریستگاه سر بزنید.

1- باغ موزه پروانه ها

https://khabarpu.com/img/post/1598328710.jpg

پروانه ها همیشه جزو زیبا ترین حشرات بوده اند و تولد آن ها برای همه ما نماد صبوری است. تماشای آن ها علاوه بر یادآوری صبر و بردباری می تواند ذوق و قریحه زیبایی شناسی را در همه افراد بیدار کند. شما می توانید با تماشای 2200 پروانه تاکسیدرمی شده در این موزه از قدرت خداوند در خلق چنین موجود زیبایی با این همه ظرافت حظ ببرید.

بخش های متنوع موزه: موزه پروانه های اصفهان شامل 48 قاب پروانه تاکسیدرمی شده است و در آن 2200 پروانه به نمایش در آمده اند. این موزه در پارک طبیعی جنگلی ناژون ساخته شده است و شما می توانید با پیک نیک 1 روزه در این باغ با موجودات و گیاهان مختلفی از جمله بگونیا، بنجامین، فردوس، سیکا و لیندا آشنا شوید. این پارک علاوه بر موز پروانه ها شامل آکواریوم، باغ خزندگان، تله سیژ و تفریحات بی شمار دیگر نیز هست.

آدرس: استان اصفهان، اتوبان شهید حبیب الهی، میدان سهروردی، خیابان الفت، پارک جنگلی ناژوان

2- موزه شهدا اصفهان

https://khabarpu.com/img/post/1598328721.jpg

موزه شهدا اصفهان در سال 1381 خورشیدی برای ترویج فرهنگ شهدا و ایثارگری و همچنین زنده نگه داشتن یاد ایشان و انتقال مفاهیم دفاع مقدس به نسل جوان تاسیس شد. این موزه به جمع آوری اسناد و مدارک مربوط به سال های جنگ و انقلاب و معرفی روش و سلوک شهدا از طریق نمایشگاه های مختلف و به مناسبت های گوناگون می پردازد.

موزه شهدا اصفهان شامل چند بخش مختلف می باشد:

1)  تالار شهدای پیش از انقلاب که در گیر و دار انقلاب سال 1342 خورشیدی به شهادت رسیدند.

2) تالار شهدای شاخص استان از جمله دکتر بهشتی

3) شهدای اصناف از قبیل پزشکان، ورزشکاران و هنرمندان

4) تالار سمعی بصری با نمایش فیلمی از دوران جنگ سعی دارد شما را با حال و هوای آن روزها آشنا کند.

5) بخشی از موزه مربوط به زنان شهید کشور در طی جنگ تحمیلی می باشد

6) ارامنه نیز در جنگ تحمیلی به دفاع از ایران پراختند و به پاس فداکاری شان بخشی از موزه نیز به ایشان اختصاص داده شده است. برخی از ارامنه نیز در عملیات تروریستی به شهادت رسیدند و یادمان آن ها در همین بخش قرار دارد.

در این موزه شما لباس های دکتر بهشتی و عبای ایشان را همراه تعدادی از نوشته هایشان می بینید. از دیگر لوازم موجود در موزه می توان به غرفه آیت الله اشرفی اصفهانی و آثار عکاسان و فیمبرداران جنگ اشاره کرد.

آدرس: اصفهان، خیابان شمس آبادی، جنب بنیاد شهید

3- موزه صدف اصفهان

https://khabarpu.com/img/post/1598328731.jpg

موزه صدف اصفهان اولین موزه تخصصی صدف و حلزون در ایران است. این مجموعه شامل 2000 نمونه از گونه های مختلف خار پوستان مانند ستاره های دریایی، سکه ها، طوطیا های دریایی، نرم تنان مانند شکم پایان و سخت پوستان مانند خرچنگ می باشد. این نمونه ها علاوه بر آب های دریای خزر، خلیج فارس و دریا عمان، از آب های سراسر دنیا تهیه شده اند.

جمع آوری بخشی از این مجموعه به تلاش کاپیتان دریانورد حسن خواجه در طول 25 سال صورت گرفته است. موزه صدف در کنار آکواریوم اصفهان و در سالنی به مساحت 300 متر مربع با فضایی آرام و دل نشیم بر قرار است. این موزه در مجموعه پارک جنگلی ناژوان قرار گرفته است و می توانید پس از بازدید از موزه به دیگر بخش های مجموعه رفته تا از جستجو و سرگرمی های دیگر نیز لذت ببرید.

آدرس: اصفهان، اتوبان شهید حبیب الهی، میدان سهروردی، خیابان الفت، پارک جنگلی ناژوان

4- موزه موسیقی اصفهان

https://khabarpu.com/img/post/1598328740.jpg

نخستین موزه خصوصی ایران، موزه موسیقی اصفهان است. در این مجموعه صد ها ساز ایرانی، اجرای زنده موسیقی و نحوه جدیدی از موزه گردی وجود دارد.

تاسیس مجموعه: همواره هنر موسیقی همواره در اصفهان مورد توجه بوده است، حتی یکی از مقام های موسیقی و یکی از آواز های سنتی کشور نیز اصفهان نام گرفته است. به خاطر اهمیت بالا موسیقی بین مردمان اصفهان آقایان مهرداد جیحونی و شهریار شکرانی، به عنوان علاقه مندان به موسیقی درسال 1394 خورشیدی این موزه فوق العاده را افتتاح کردند. این موزه به لحاظ کیفیت و نحوه ارائه حقیقتا ممتاز از سایر موزه های ایران است و در سال 1395 عنوان بهترین موزه خصووصی ایران را از سازمان میراث فرهنگی دریافت کرد. همچنین از شورا بین المللی موزه ها رتبه اول از نظر شاخص اصول فنی و استانداردهای فیزیکی معرفی شد. جالب است بدانید این موزه رتبه دوم را در بین مکان های گردشگری اصفهان در سایت معتبر تریپ ادوایزر دریافت کرده است.

بخش های گوناگون موزه موسیقی اصفهان: تالار ساز های ملی: در این سالن نام های فارسی و انگلیسی سازهای مختلف در جغرافیا ایران معرفی می شوند، شما می توانید این سازها را ببینید و به صدای آن ها گوش دهید. تالار ساز های محلی: در این تالار سازهای محلی در قسمت های مختلف ایران به نمایش در آمده اند و شما می توانید از راهنما موزه بخواهید در مورد موسیقی های محلی ایران اطلاعات بیشتری در اختیار شما بگذارد و مطمئن باشید راهنمایان این موزه به خوبی از عهده این کار بر خواهند آمد. سرای سرآهنگان: نام تالار سوم این مجموعه است و در آن به معرفی اساتید برجسته موسیقی، اثر هایشان بر موسیقی ایرانی و زندگی شان اطلاعاتی به شما داده می شود. موسیقی سرا یکی از آخرین تالارهای موزه موسیقی اصفهان است و شما را به موسیقی زنده سنتی دل نوازی دعوت می کند. کارگاه ساز سازی، آخرین تالار موزه است و اگر بخواهید نحوه ساخته شدن ساز ها و اجزا آن ها را بشناسید حتما باید سری به این کارگاه بزنید.

سازهای موجود در موزه موسیقی اصفهان: از ساز های مختلف به نمایش در آمده در این موزه می توان به بربط، تار، تمبک، چنگ، دف، رباب، سنتور، سه تار، قانون، قیچ، کمانچه و نی اشاره کرد. در این موزه بیش از 300 نوع ساز ایرانی که نظیر آن ها را در هیچ جایی نمی توان یافت به نمایش گذاشته شده شده است و با امکانات صوتی و تصویری تعبیه شده شما می توانید با نواختن این سازها آشنا شوید و هم چنین به نوا آن ها گوش دهید. این مجموعه علاوه بر نمایان کردن صدا بی نظیر ساز ها با طراحی های مینیاتوری کلکسیونی از رنگ وصدا ایجاد کرده اند و فضایی روح بخش به وجود آورده اند.

امکانات موجود در مجموعه: در محوطه موزه همچنین کافی شاپ و فروشگاه محصولات فرهنگی مربوط به موسیقی نیز وجود دارد و شما می توانید از آن جا سازهای ایرانی را خریداری نمایید.

آدرس: اصفهان، خیابان توحید میانی، خیابان شهید قندی (مهرداد)، پلاک 74

5- موزه آب اصفهان

https://khabarpu.com/img/post/1598328754.jpg

آب در همه جای دنیا موضوع حیاتی می باشد، اما در ایران به دلیل بخش کویری و به نسبت وسیع آب و هوای گرم و خشکی بر آن حاکم است. این فاکتور طبیعی اهمیت ویژه ای یافته و از قدیم راه های خلاقانه ای برای به دست آوردن، انتقال و نگه داری آب اندیشیده می شد.

در موزه آب تلاش شده است تمام ادوات لازم برای یافتن، انتقال و نگه داری از آب گرد آوری شود. از این ادوات می توان به ابزارهای مهندسی آب، پیمانه های آبی، حقآبه ها، دفترهای محاسباتی میرآب ها، ساعت آبی، قرقره، کوزه سفالی، گونیا چوبی، لوح محاسبه قنات، مشربه، وسایل اندازه گیری آب مثل چارچوب رقم، وسایل حفر قنات و چاه و وقف نامه ها اشاره کرد.

موزه آب یک سالن 60 متر مربعی است. در این سالن 5 ویترین در ورودی خارجی و 2 ویترین در ورودی داخلی قرار دارد. در این ویترین ها لوازم استحمام، آشامیدن و انتقال آب قدیمی نگه داری می شوند. هم چنین 5 ماکت شامل انشعابات زاینده رود در چهار محال و بختیاری، بند رودشت، تصفیه خانه آب اصفهان، نقش آب در چهلستون اصفهان و نقش آب در باغ فین کاشان در تالار اصلی موزه قرا دارند.

در موزه آب اصفهان شما می توانید 11 تابلو و نقاشی از بند ها و پل های زاینده رود را نیز تماشا کنید.

آدرس: اصفهان، خیابان مشتاق دوم، روبرو استانداری، مجموعه ورزشی سازمان آب منطقه ای

منبع: www.touristgah.com

 


۸:۴۴:۵۶ | سه شنبه ۴ شهریور ۱۳۹۹ | Tuesday 25 / 08 August / 2020
مطالب پیشنهادی از سراسر وب