#پاسخ موشکی و پهپادی ایران علیه اسرائیل #کالابرگ الکترونیک #غزه #پرسپولیس #استقلال #اخبار آموزش و پرورش

باسکول چیست؟ و راهنمای خرید آن

لابد تا بحال هزاران بار در حین گشت و گذار به خیابانها، بازارها، مراکز عمده فروشی میوه و تره بار، کارخانجات صنعتی، و ... چشمتان به باسکول های متفاوتی خورده است که این طرف و آن طرف گذاشته شده اند و کار وزن کشی اجسام، کالاها، تولیدات کارخانجات و کارگاه ها، میوه و سبزیجات، دام ها و طیور و ... را انجام میدهند.

در واقع از بازارهای آهن فروشی و معادن گرفته تا طلافروشی ها و بزازی ها و ...همه و همه برای انجام کار توزین و رونق کسب و کارشان به نوعی با باسکول ها سرو کار دارند. اما سوالی که شاید در ذهن هر کسی پدیدار شود این است که این باسکول ها چکار میکنند؟ و یا چه هستند؟ باسکول ها را باید ترازوهای صنعتی شمرد که راه دور و درازی را از گذشته، از همان اولین روزهای پیدایششان تاکنون پیموده اند. 
باسکول ها از دوران پارسنگ و وزنه های سنگی و آهنین، تا به امروز که دیجیتالی و کامپیوتری شده اند، راه پر فراز و نشیبی پیموده اند و کار را در هر حوزه ای که بکار گرفته می شوند، برای صاحبان مشاغل راحت تر کرده اند. امروزه به راحتی میتوان در هر صنفی باسکول ها را به کامپیوتر و دستگاه های مدرنی همچون پرینتر و ...متصل کرد و حتی به شبکه ی نت وصل نمود و تمامی اطلاعات مربوط به توزین کالاها و اجناس را سریعاً به هر جایی که لازم باشد انتقال داد.  

 

خرید باسکول

برای خرید باسکول مناسب برای کارخود حتما باید نکات ظریفی را پیش از خرید مدنظر بگیریم. در ابتدای امر مهم این است که از باسکول و طرز کار آنها آگاهی کافی داشته باشیم و بدانیم متناسب با صنفی که در آن مشغول به کاریم کدامیک از انواع باسکول ها را میتوانیم خریداری کنیم.  

باسکول ها، امروزه در انواع و اشکال گوناگون دیجیتالی در بازار عرضه میشوند و هر کدام سقف توزین متفاوتی نسبت به دیگری دارند که فرد باید مشخص کند تا کدام سقف توزین نیازمند به کدام نوع باسکول می باشد. باسکول ها براساس نوع ویژگیها و مشخصات و امکاناتی که بر روی آنها نهاده شده است قیمت گذاری شده اند  و هر کدام براساس بهره مندی یا عدم بهره مندی از گارانتی و خدمات پس از فروش و همینطور مزایا و امکانات جانبی که شرکت سازنده برای آنها تعبیه کرده است، قیمتشان میتواند بالا یا پایین باشد. 

این به خود شما بستگی دارد که متناسب با شغل و کسب و کار و حوزه ی فعالیتتان به کدام نوع باسکول و در چه رِنجِ قیمتی نیازمندید. بعنوان مثال امروزه اکثر باسکول هایی که روانه ی بازار میشوند دارای کالیبراسیون دیجیتال بوده و از صفر اتوماتیک برخوردارند. کالیبراسیون در باسکول های امروزی به میزان دقت در توزین اجناس برمیگردد که امر بسیار حائز اهمیتی است. 

برخورداری باسکول از وزنه دقیق خود میتواند به نوعی در قیمت باسکول تاثیرگذار بوده و حتی در بالا و پایین شدن نرخ خرید آن دست داشته باشد. سقف توزین باسکول های موجود در بازار  هم متفاوت است و از کمترین میزان ممکن شروع میشود و تا بالاترین سقف ها که از ده تُن و گاه بیست تن هم میگذرد. 

 

باسکول با صفحه نمایش

باسکول ها امروزه دارای صفحه نمایشگرهای گوناگونی می باشند که همگی با استانداردهای روز دنیا مطابقت می کنند و این خود شما هستید که باید انتخاب کنید کدام نوع صفحه نمایش میتواند راحتی بهتری برای شما حین خواندن میزان توزین فراهم کند. اغلب صفحه نمایش های باسکول های کنونی به کامپیوترها و پرینترها قابلیت اتصال دارند و حتی میتوانند اطلاعات مربوط به توزین را بلافاصله انتقال داده و ذخیره نمایند. برای خرید باسکول خوب مورد نیاز بهتر است از انواع برند ها و مارک های معروف بازار خبر داشته باشید و امکانات و ویژگیهای بارز هریک را مورد بررسی دقیق قرار دهید. این برندهای معروف میتوانند محک، اعتماد، بی نظیر و ... باشند که شما میتوانید با توجه به نیاز و موجودی خود بهترین کیفیت را همراه با مناسبترین قیمت خریداری نمایید.

 

وزنه دقیق 

در باسکول های به روزی که امروزه روانه ی بازارها می شوند، عنوان کالیبراسیون بصورتی خیلی جدی خودنمایی میکند. کالیبراسیون دیجیتال به توزین دیجیتال با انواعی از وزنه دقیق برمیگردد که نقش چشمگیری در وزن کشی اجسام و کالا ها دارند. وزنه هایی که جهت کالیبره کردن استاندارد مواد بکار گرفته می شوند را میتوان در گرید های متفاوتی یافت. گریدهایی همچون f1، f2، m1،m2 ،... که انتخاب هر کدام از اینها به نوع کاربردی که مورد نیاز است بستگی مستقیم دارد. 

وزنه ها نقش مهمی در کارکرد باسکول دارند. هر چقدر که وزنه ها کار توزین را دقیق تر انجام دهند و اندازه ی جنس را دقیق تر نشان دهند این امر نشان دهنده ی کالیبراسیون دقیق دستگاه توزین یا همان باسکول می باشد. در واقع پایین بودن و نزدیک به صفر بودن خطای توزین میزان دقت بالای کالیبراسیون را در باسکول نشان میدهد. در میان این وزنه ها دو نوع وزنه ی f1 و e2 از استانداردهای بالاتری برخوردارند.  

 

وزنهf1

یکی از مهمترین نکات در مورد باسکول ها که بادی مد نظر قرار دهیم انتخاب نوع وزنه می باشد. یکی از وزنه های استاندارد در بحث باسکول ها که از کالیبراسیون بالا و دقیقی هم برخوردار است وزنه f1 است . وزنه ی f1 را مثل وزنه های دیگر باسکول ها برای اموری همچون کالیبره کردن ابزار توزین و تست دستگاه بکار میگیرند. این وزنه از وزنه e2 درجه ی پایین تری دارد و بنابراین هزینه ی کمتری میتوانید برای خرید آن بپردازید. 

با اینحال با اینکه قیمت وزنه f1 نسبت به یک کلاس بالاتر آن کمتر است، ولی همچنان در بین همه ی وزنه های کالیبراسیون دیجیتال، دارای دقت قابل ملاحظه ای است که مشتریان خاص خودش را هم دارا بوده و طرفداران خودش را دارد که این میزان خواهان بخاطر دقت بالا  و میزان استاندارد قابل قبول آن است. بعلاوه باید این نکته را هم در مورد وزنه f1 افزود که این وزنه ها مثل بقیه ی وزنه ها از فلز استیل 304 ساخته شده اند که هم دارای خاصیت ضد زنگی بوده و هم اینکه غیر مغناطیسی می باشند.


۲۰:۵۷:۲۲ | جمعه ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ | Friday 05 / 08 August / 2022