#اخبار آموزش و پرورش #تعطیلی مدارس #اخبار سوریه #سهام عدالت sahamedalat.ir #هواشناسی #قیمت خودرو #غزه #بیت کوین #بورس #اخبار بازنشستگان #آلودگی هوا #نرخ دلار #پرسپولیس #استقلال

عرضه انواع روغن بهران هیدرولیک با بهترین کیفیت

روغن‌‌‌های صنعتی طیف وسیعی از روغن‌ها را شامل می‌شوند که کاربرد‌های متفاوتی در صنعت دارند. روغن‌های صنعتی یا روان‌کننده‌ها روغن‌هایی هستند که بین دو سطح در حال حرکت استفاده می‌شوند و اصطکاک و سایش بین دو سطح را کاهش می‌دهند. علاوه بر آن، این روغن‌ها عاملی برای آب‌بندی سطوح، انتقال قدرت، پیشگیری از خوردگی و عامل دفع آلاینده‌های سیستم‌های مکانیکی نیز به حساب می‌آیند.

این روغن‌ها برای صنایع متفاوتی از جمله صنایع دفاع، راه‌آهن، تولید سیمان، زغال سنگ، فولاد، بخش نیروی دریایی و بخش حمل و نقل استفاده ‌می‌شوند. تقسیمات روغن‌های صنعتی شامل روغن‌های انتقال قدرت یا هیدرولیک، روانکار، خنک‌کننده، برشی و روغن‌های فرآیندی هستند. روغن‌های صنعتی دارای دو زیر شاخه روغن‌های پایه نفتی و پایه غیر نفتی هستند. ما در این میان به بررسی روغن‌ هیدرولیک و روغن بهران هیدرولیک می‌پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما همراه باشید.

 

روغن‌های هیدرولیک

 

روغن هیدرولیک روغن صنعتی سیالی است که برای انتقال قدرت و نیرو در ماشین‌آلات و تجهیزات هیدرولیکی به کار می‌رود و بر پایه مصنوعی و معدنی تقسیم‌بندی می‌شود. اگر چه این روغن عموماً برای انتقال نیرو به کار می‌رود، اما به عنوان درزگیر، خنک‌کننده و روان‌کننده نیز به کار برده می‌شود. روغن‌های هیدرولیک پایه معدنی یکی از مشتقات نفت خام هستند، ولی روغن‌های پایه مصنوعی از سیالات پایه شیمیایی ساخته می‌شوند.

 

از جمله تجهیزاتی که در آن از روغن‌های هیدرولیکی استفاده می‌شود، شامل بیل‌های مکانیکی، ترمز‌های هیدرولیکی، سیستم فرمان و سیستم انتقال قدرت خودرو هستند. قطعات مکانیکی نظیر پمپ‌ها و موتور‌ها به هنگام کار گرمای زیادی تولید می‌کنند که اگر این گرما از آن‌ها خارج نشود، به مرور زمان باعث خرابی قطعات داخلی سیستم‌های هیدرولیک از جمله کاسه نمد‌ها می‌شوند.

 

به همین دلیل در قطعات از روغن‌های خنک‌کننده‌ای نظیر روغن هیدرولیک استفاده می‌شود و زمانی که روغن مجدداً به مخزن باز می‌گردد، از مسیری عبور می‌کند که دمای آن کاهش پیدا کند.

 

چگونگی کارکرد سیستم‌ هیدرولیک با استفاده از روغن هیدرولیک

نقش روغن هیدرولیک انتقال نیرو از یک طرف سیستم به قسمت‌های دیگر آن است. هنگامی که یک نیروی خارجی از سمت پیستون داخل سیلندر به سیال هیدرولیکی وارد می‌شود، این سیال از مخزن خود خارج می‌شود و با حرکت خود این نیرو را به بخش‌های دیگر سیستم هیدرولیک انتقال می‌دهد.

با اعمال نیرو به مواد، در داخل آن‌ها تراکم ایجاد می‌شود. این در حالی است که یکی از خصوصیات مهم روغن هیدرولیک آن است که نباید تراکم‌پذیر باشد تا بتواند حرکت کرده و نیرو را به دیگر قسمت‌ها منتقل کند. این قابلیت تراکم‌ناپذیری به این معنی است که سیال نمی‌تواند فشرده شود. تراکم‌پذیری مایعات بسیار ناچیز است، اما گازها بسیار تراکم‌پذیر هستند و بنابراین، نمی‌توان از روان‌کننده‌های گازی شکل در سیستم‌های هیدرولیک استفاده کرد.

 

 

موارد استفاده روغن هیدرولیک

استفاده از روغن هیدرولیک در خودروهایی با فرمان هیدرولیکی باعث آسان‌تر شدن حرکت فرمان در هنگام رانندگی می‌شود. موارد دیگر استفاده از این روغن در کامیون‌های لیفتراک، بالا‌برها و جک‌های خودرو، برف‌روب‌ها، هواپیما‌ها، ابزارها و کمپرسور‌های هوا، تراکتورها و صنعت دریایی است.

استفاده از روغن هیدرولیک در اعمال نیرو در شاخک‌های بسیار قوی حمل بار لیفتراک بسیار مهم است. بالا‌برها و جک‌های خودرو برای اعمال بیشتر نیرو و فشار نیاز به این روغن با ویسکوزیته بالا دارند. در برف‌روب‌ها روغن هیدرولیک نقش مهمی در حرکت تیغه برف‌روب ایفا می‌کند و در این دستگاه به دلیل کار در آب و هوای سرد، این روغن باید با افزودنی‌های ضد یخ مخلوط شود.

خواص و ترکیبات روغن هیدرولیک

برای این که یک روغن هیدرولیک مفید در نظر گرفته شود، باید از خاصیت‌های تراکم‌ناپذیری، پایداری نسبت به حرارت و مقاومت در برابر آتش برخوردار باشد. همچنین این روغن باید دارای خاصیت ضد خورندگی، ضد سایش، ضد آب و ویسکوزیته ثابت و بالا باشد. داشتن عمر طولانی و مقرون‌به‌صرفه از خواص دیگر آن است. از جمله روغن‌هایی که دارای این خصوصیات هستند، روغن بهران هیدرولیک است.

در روغن هیدرولیک از ترکیبات روغن معدنی، استر‌، گلیکول، سیلیکون و اتر استفاده می‌شود. برای ایجاد کاربردهای مختلف در روغن‌های هیدرولیک، روغن پایه را با افزودنی‌ها مخلوط می‌کنند تا خواص ویژه‌ای به این روغن‌ها بدهند.

افزودنی‌های ضد سایش به طول عمر تجهیزات و ماشین‌آلات کمک می‌کنند. بعضی از این افزودنی‌ها امکان استفاده از روغن هیدرولیک در آب و هوایی سرد را فراهم می‌کنند. افزودنی‌ آنتی‌اکسیدان به افزایش طول عمر روغن کمک می‌کند و افزودنی ضد زنگ باعث کاهش زنگ زدن تجهیزات و ماشین‌آلات می‌شود.

معرفی روغن بهران هیدرولیک

این روغن یکی از روغن‌های صنعتی باکیفیت هیدرولیک و گردشی در صنایع مختلف موتوری و غیر موتوری است و کاربرد‌های بسیار زیادی در انواع صنایع دارد. روغن‌ هیدرولیک بهران شامل روغن‌ نوع H، روغن‌ نوع HP، روغن‌ نوع T و روغن بهران درفش است.

 

 

روغن بهران هیدرولیک نوع H

این روغن هیدرولیک یک روغن روانکار و محافظ قطعات است و از پرفروش‌ترین درجات آن می‌توان به روغن هیدرولیک 46 و روغن هیدرولیک 68 اشاره کرد. این روغن از کیفیت بالایی برخوردار بوده و از لحاظ قیمتی بسیار مقرون‌به‌صرفه است. روغن هیدرولیک نوع H باعث بالا بردن مقاومت در برابر اکسیداسیون می‌شود، از قطعات در برابر خوردگی محفاظت می‌کند و مهم‌تر از همه این که باعث مختل شدن عملکرد قطعات نمی‌شود.

روغن بهران هیدرولیک نوع HP

این روغن برای رونکاری در انواع سیستم‌های هیدرولیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. روغن بهران نوع HP بدون خاکستر و فاقد فلز روی است و برای دستگاه‌هایی که آلیاژ‌های نرم و رنگی دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روغن دارای عملکرد بسیار خوبی است و از تجهیزات در برابر سایش جلوگیری می‌کند و باعث کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری قطعات می‌شود. همچنین سازگار با سیستم‌های جدید هیدرولیکی، داشتن پایداری حرارتی و جلوگیری از زنگ‌زدگی قطعات از خصوصیات مهم دیگر آن به شمار می‌آید.

روغن بهران هیدرولیک نوع T

این روغن یک روغن هیدرولیک مرغوب است که شاخص گرانروی بالایی دارد و نسبت به تغییرات دما تغییرات کم گرانروی را نشان می‌دهد. روغن هیدرولیک نوع T دارای مزیت پایداری حرارتی است و مقاومت قطعات را در برابر اکسیداسیون افزایش می‌دهد. همچنین از خوردگی و سایش قطعات جلوگیری می‌کند و به راحتی از آب و هوا قابل جداسازی است. این روغن دارای درجات 15، 22، 32، 46، 68 و 100 است.

روغن بهران درفش

از این روغن صنعتی بهران در ماشین‌آلات صنعتی، سیستم‌هایی با مقیاس بزرگ، سیستم‌های گردشی، سیستم‌های هیدرولیک و پرس جهت محافظت از یاتاقان‌ها و گیربکس‌های صنعتی بدون دنده و موتور پمپ‌های الکتریکی استفاده می‌شود. این روغن دارای درجات 32، 68، 100 و 150 است. از جمله مزایای آن می‌توان به پایداری حرارتی، افزایش مقاومت قطعات در مقابل اکسیداسیون، محافظت در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی، قدرت روانکاری، خاصیت ضد کف و قیمت مقرون‌به‌صرفه آن اشاره کرد.

سخن آخر

روغن‌های هیدرولیک نوعی از روغن‌های صنعتی هستند که برای کاهش اصطکاک بین دو سطح، انتقال قدرت و نیرو، پیشگیری از خوردگی قطعات و خنک‌کردن دستگاه‌های هیدرولیکی استفاده می‌شوند. این روغن‌ها باید غیر قابل تراکم بوده و از ویسکوزیته بالایی برخوردار باشند. ما به شما روغن هیدرولیک  ایرانول یا روغن هیدرولیک پارس بابک و یا بهران را پیشنهاد می‌کنیم که یکی از نمونه‌های مرغوب و باکیفیت روغن‌های هیدرولیک است. این روغن دارای انواع مختلفی است که بنا بر کاربرد مورد نظر شما قابل استفاده هستند.

 


۱۳:۰۰:۱۰ | چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱ | Wednesday 24 / 08 August / 2022
مطالب پیشنهادی از سراسر وب