#کالابرگ الکترونیک #غزه #پرسپولیس #استقلال #اخبار آموزش پرورش و فرهنگیان

معرفی کشور‌های ارائه ‌دهنده ویزای استارت آپ

در این مطلب کشورهای شاخص ارائه دهنده ویزای استارتاپ را معرفی خواهیم کرد.

ویزای استارت آپ فرصت ایده آلی برای افرادی است که قصد دارند با یک ایده خلاقانه کسب و کار خود را در خارج از کشور تحت بستر‌های اقتصادی قوی راه‌اندازی کرده و آن را توسعه دهند. امروزه بسیاری از کشور‌های پیشرو در زمینه اقتصاد و صنعت به منظور حمایت از افراد صاحب ایده اقدام به ارائه ویزای استارتاپ در سطوح مختلف کرده‌اند و افراد متقاضی می‌توانند بعد از اخذ ویزا از حمایت‌های مختلف این کشور در مسیر راه‌اندازی و توسعه استارتاپ خود بهرمند شوند. در این مطلب کشور‌های شاخص ارائه‌دهنده ویزای استارت آپ را معرفی می‌کنیم و شرایط اخذ ویزا در هر یک از آن‌ها را نیز بررسی خواهیم کرد. 

کانادا 

در حال حاضر کانادا یکی از اصلی‌ترین کشور‌های ارائه‌دهنده این ویزا است و یک فرصت استثنایی را برای کارآفرینان واجد شرایط فراهم کرده است. متقاضیان دریافت ویزای استارتاپ کانادا می‌بایست از شرکت‌های مورد تایید اداره مهاجرت این کشور نامه پشتیبانی یا همان تاییدیه دریافت کنند. شرکت‌های ونچر کپیتال مورد تایید اداره مهاجرت کانادا باید ۲۰۰ هزار دلار و شرکت‌های آنجل اینوستور مورد تایید، باید ۷۵ هزار دلار بر روی ایده استارتاپ شما سرمایه‌گذاری کنند. همچنین متقاضیان ویزا می‌توانند حداکثر ۵ نفر باشند و هر یک از آن‌ها می‌بایست حداقل ۱۰ درصد از سهام شرکت استارتاپی را در اختیار داشته باشند. وجود ۵۰ درصد حق رای مشترک برای متقاضیان الزامی است. به علاوه متقاضیان باید با زبان انگلیسی آشنایی کافی داشته باشند. به منظور تایید این مورد متقاضی می‌بایست نمره آیلتس ۵ به بالا را کسب کرده باشد.  

 

نیوزلند 

نیوزلند امکان دریافت اقامت کارآفرینی را برای افراد دارای ایده استارتاپی به منظور خرید یا ایجاد کسب و کار جدید، فراهم کرده است. طبق قوانین این کشور یک ویزای کار دوازده ماهه به متقاضی داده می‌شود و فرد باید در طول این بازه زمانی کسب و کار خود را در این کشور راه‌اندازی کند. افراد متقاضی باید حداقل ۱۰۰ هزار دلار در این کشور سرمایه‌گذاری کنند و همچنین یک بیزینس پلن ایده‌آل و جامع را در اختیار داشته باشند. به علاوه کسب و کار مورد نظر طبق سیستم امتیاز‌بندی مشخص شده از سوی دولت نیوزلند سنجیده و تایید می‌شود. آشنایی با زبان انگلیسی و عدم وجود سوء پیشینه از بابت کلاهبرداری یا ورشکستگی نیز در روند اخذ ویزای استارتاپ نیوزلند اهمیت دارد.  

 

هلند 

هلند یکی از کشور‌های پیشتاز در زمینه کارآفرینی است و زیرساخت‌های قوی برای راه‌اندازی استارتاپ دارد. برای اخذ ویزای استارتاپ هلند باید تمکن مالی لازم برای حمایت از کسب و کار خود در اختیار داشته باشید. همچنین داشتن یک ایده خلاقانه و عملی که بتواند سود خوبی را حاصل کند اهمیت زیادی دارد. به علاوه باید در نظر داشته باشید که به منظور راه‌اندازی استارتاپ خود در این کشور باید با یک شتاب‌دهنده یا تسهیل‌کننده نیز همکاری داشته باشید. در صورت واجد شرایط بودن می‌توانید یک ویزای استارتاپ ۱۲ماهه دریافت کنید و در طول این مدت اگر کسب و کار شما موفق عمل کند و بتوانید به بهترین شکل پیش بروید، امکان تمدید ویزای استارتاپ و در راستای آن اخذ اقامت دائم هلند نیز وجود خواهد داشت. 

انگلستان 

انگلستان نیز از کشور‌های قدرتمند فعال در زمینه ارائه ویزای استارتاپ است و به دارندگان ایده واجد شرایط یک ویزای دو ساله اعطا می‌کند. همچنین فرد متقاضی باید از یکی از موسسات مهاجرتی مورد تایید دولت انگلستان نامه تاییدیه دریافت کند. همانند شرایط قبلی، آشنایی کافی با زبان انگلیسی و عدم وجود سوء پیشینه در زمینه ورشکستگی و فساد مالی نیز بر روند اخذ ویزا تاثیرگذار است. در نظر داشته باشید که اگر متقاضی شهروند یکی از کشور‌های موجود در لیست وزارت امور داخله باشد، نیاز است تا نتایج آزمایش سل را هم در این روند ارائه دهد.  

 

استونی 

ویزای استارت آپ استونی برای یک سال قابل تمدید است. برای اخذ این ویزا نیاز است تا حداقل ۱۳۰ یورو برای هر ماه هزینه زندگی در استونی را در اختیار داشته باشید. همچنین وجود یک بیزینس پلن ابتکاری و خلاقانه که دارای پتانسیل جهانی شدن باشد هم اهمیت دارد. فرد متقاضی باید یک بیمه نامه معتبر برای منطقه استونی را در اختیار داشته باشد. همچنین بجای بیمه نامه معتبر، ارائه شینگن با حداقل ۳۰ هزار یورو نیز قابل قبول است. در کنار همه این شرایط فرد متقاضی می‌بایست از سوی کمیته استارتاپ‌های این کشور یک تاییدیه نیز دریافت کند.  

 

پرتغال 

ایده‌های استارتاپی متقاضی برای ویزای کشور پرتغال با توجه به معیار‌های مشخصی سنجیده می‌شوند. این معیار‌ها عبارتند از میزان مقیاس‌پذیری استارتاپ، پتانسیل اشتغال زایی، درجه نوآوری ایده، پتانسیل اشتغال زایی و ایجاد گردش مالی ۳۲۵ هزار یورویی در سال و پتانسیل بازار هدف. به علاوه فرد متقاضی باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد. داشتن تمکن مالی کافی بر طبق شرایط اخذ ویزای استارتاپ پرتغال و عدم سوء پیشینه و سوء سابقه نیز اهمیت دارد. توجه داشته باشید متقاضیان نباید تابعیت کشور‌های ناحیه شنگن را داشته باشند. اگر ایده شما تایید شود و واجد شرایط ذکر شده باشید، می‌بایست با یک انکوباتور یا تسهیل‌کننده در پرتغال همکاری کنید. 

ایرلند 

سرمایه مورد نیاز برای اخذ ویزای استارتاپ و راه‌اندازی کسب و کار در ایرلند نسبت به سایر کشور‌ها بالاتر است. اما در عوض افراد متقاضی در صورت واجد شرایط بودن می‌توانند از مزایایی مثل طیف وسیعی از مشوق‌های مالیاتی و نرخ پایین مالیات برخوردار شوند. این کشور تحت دو برنامه کارآفرینان نوپا و سرمایه‌گذاران مهاجر، به متقاضیان ویزای استارت آپ ارائه می‌دهد.  

 

فرانسه 

ویزای استارت آپ فرانسه به مدت ۴ سال قابل تمدید است و فرد می‌تواند در طی این مدت در این کشور مشغول به کار و زندگی شود و در صورت عملکرد صحیح، برای اعضای درجه یک خانواده خود نیز اقدام به اخذ ویزا نماید. برای دریافت این ویزا نیاز است تا حداقل سرمایه معادل با حداقل میزان دستمزد سالانه در این کشور که معادل ۱۷۷۶۳ یورو است را در اختیار داشته باشید. همچنین مثل شرایط دیگر کشور‌ها وجود یک بیزینس پلن جامع که به صورت کامل مراحل راه‌اندازی استارتاپ را در بر گرفته باشد نیز الزامی است. به علاوه متقاضیان می‌بایست از Direccte که یکی از سازمان‌های عمومی کشور فرانسه است، تاییدیه بگیرند.  

 

ویزای استارتاپ، فرصتی برای کارآفرینان 

در صورتی که مواردی از قبیل سرمایه مورد نیاز، ایده استارتاپی خلاقانه و سودآور و یک بیزینس پلن اصولی را در اختیار داشته باشید، می‌توانید بر اساس شرایط و سطح نیاز خود، اقدام به اخذ ویزای استارتاپ از کشور‌های معرفی شده نمایید. شما می‌توانید ایده استارتاپی مورد نظر خود را در این کشور‌ها اجرایی کنید و تحت بستر‌های اقتصادی قوی با حمایت‌های چند جانبه آن را توسعه دهید و به سود و موفقیت‌های قابل توجهی دست پیدا کنید.  


۱۱:۰۴:۱۱ | یکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱ | Sunday 18 / 12 December / 2022