#اخبار آموزش و پرورش #نقل و انتقالات فوتبال #سهام عدالت #اخبار بازنشستگان #بورس #بیت کوین #غزه #اخبار تعطیلی ها #استقلال #پرسپولیس

تفاوت کابینت ممبران و نئوکلاسیک

اگر به سبک‌های کلاسیک و فاخر کابینت آشپزخانه علاقمند باشید، احتمالا نام کابینت ممبران یا کابینت نئوکلاسیک به گوشتان خورده است. در حال حاضر، این دو...

اگر به سبک‌های کلاسیک و فاخر کابینت آشپزخانه علاقمند باشید، احتمالا نام کابینت ممبران یا کابینت نئوکلاسیک به گوشتان خورده است. در حال حاضر، این دو مدل از جدیدترین نمونه‌های کابینت آشپزخانه هستند که هر کدام در نوع خود زیبا و منحصربفرد بوده و حضور یک آشپزخانه‌ی کاربردی و جذاب را به شما نوید می‌دهند. در این محتوا قصد داریم این دو مدل از کابینت آشپزخانه را به طور کامل به شما معرفی کنیم و بگوییم هر کدام، برای چه آشپزخانه‌هایی مناسب هستند.

کابینت نئوکلاسیک چیست؟

نئوکلاسیک سبکی از چیدمان خانه و آشپزخانه است که در گروه سبک‌های تلفیقی به کار می‌رود. این سبک، از قرن 19 میلادی و دوران ملکه ویکتوریا به یادگار مانده و به دلیل زیبایی که در ذات خود دارد، هنوز هم جزو پرکاربردترین سبک‌های چیدمان منزل و دکوراسیون به حساب می‌آید.

سبک نئوکلاسیک، نه سادگی سبک مدرن را دارد و نه همانند سبک کلاسیک، فاخر و پر زرق و برق است؛ بلکه در عین حالی که دارای المان‌های تزئینی است، سادگی و جلوه‌ی زیبای خود را یدک می‌کشد.

در این سبک، درهای کابینت با طرح‌‌های ملایم و زیبا حکاکی می‌شود که ظاهر کابینت‌ها را از سادگی بیش از اندازه می‌رهاند. استفاده از خطوط نرم و منحنی، در طراحی درها و دستگیره‌ها به وفور دیده می‌شود و باعث ایجاد حس آرامش در بیننده می‌شود. رنگ‌های خنثی، مانند سفید، خاکستری و بژ، از پرکاربردترین رنگ‌ها در کابینت‌های سبک نئوکلاسیک به شمار می‌روند که باعث می‌شود قدرت انطباق این کابینت‌ها با سایر المان‌های منزل افزایش یابد.

در صورت تمایل می‌توانید کابینت‌های نئوکلاسیک را با رنگ‌های ترکیبی، مانند سفید و رنگ چوب و غیره سفارش دهید. همچنین در این سبک، محدودیتی برای تعبیه کانتر جزیره وجود ندارد.

https://khabarpu.com/img/post/1690701880.jpg

 

ویژگی‌های کابینت نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک به دلیل ویژگی‌های منحصربفرد و قدرت انطباق بالایی که با چیدمان دارد، این روزها بسیار ترند شده و در بسیاری آشپزخانه‌های امروزی و جدید اجرا می‌شود. در ادامه، ویژگی‌های این سبک را فهرست می‌کنیم:

کابینت ممبران چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

کابینت ممبران، در واقع نوعی از متریال کابینت آشپزخانه است که در سبک کلاسیک و نئوکلاسیک کاربرد دارد. ممبران، سبک نیست بلکه نوعی روش جدید برای ساخت کابینت آشپزخانه است. در ساخت این کابینت، ام‌دی‌اف خام به وسیله‌ی ماشین‌آلات حکاکی چوب، که ماشین CNC نام دارد، طراحی و حکاکی می‌شود و سپس با روکش PVC پوشانده می‌شود. نحوه‌ی پوشش لایه‌ی PVC طوری است که هر قطعه به طور کامل و بدون درز یا شکاف، وکیوم می‌شود و به همین دلیل است که کابینت ممبران در گروه کابینت‌های مقاوم در برابر رطوبت دسته‌بندی می‌شود.

تا قبل از پیدایش تکنولوژی ساخت کابینت ممبران، قطعات کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک تنها با چوب طبیعی قابل اجرا بودند و به همین دلیل، قیمت تمام شده‌ی کابینت‌های کلاسیک بسیار بالا بود. اما با روی کار آمدن تکنولوژی CNC و ساخت کابینت ممبران، با پرداخت هزینه‌ی بسیار کمتری می‌توان انواع طرح‌ها و مدل‌های کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک را در آشپزخانه اجرا نمود.

در فرایند ساخت و تولید کابینت ممبران، شرکت سازنده و نحوه‌ی ساخت بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا چنانچه پروسه وکیوم کردن ام‌دی‌اف خام به درستی صورت نگیرد یا از چسب‌های بی‌کیفیت در ساخت آن استفاده شود، پس از مدتی لایه‌ی PVC از سطح کار جدا شده و کابینت باید تعویض شود. به همین دلیل لازم است که کابینت ممبران را حتما از برندهای صاحب نام و دارای تجربه سفارش دهید.

https://khabarpu.com/img/post/1690701889.jpg

 

کابینت نئوکلاسیک ممبران

همانطور که اشاره کردیم، ممبران نوعی متریال برای ساخت کابینت آشپزخانه و نئوکلاسیک نوعی سبک در طراحی آن است. بنابراین اگر به سبک کابینت نئوکلاسیک علاقه داشته باشید، می‌توانید کابینت‌هایتان را از جنس ممبران سفارش دهید. با توجه به این که ممبران، متریالی ضد آب است، این مدل کابینت برای محیط آشپزخانه و مناطق جغرافیایی مرطوب بسیار مناسب است. ضمن آن که هزینه‌ی تمام شده‌ی کابینت را نسبت به نمونه‌های روکش چوب یا کاملا چوب، بسیار کاهش می‌دهد.

کابینت نئوکلاسیک ممبران در رنگ‌های مختلفی از جمله، خاکستری، سفید، بژ، صدفی، شیری، سبز، آبی، سورمه‌ای، قهوه‌ای، شکلاتی، زرشکی، قهوه‌ای سوخته، طرح چوب و ... قابل سفارش است. چنانچه فضای آشپزخانه‌تان کوچک است، پیشنهاد می‌دهیم از کابینت‌های رنگ روشن، مانند سفید و صدفی استفاده کنید تا با انعکاس بیشتر نور، باعث بزرگتر دیده شدن فضای آشپزخانه شوید. البته اگر فضای آشپزخانه‌تان خیلی کوچک است، پیشنهاد ما کابینت هایگلاس یا کابینت ام‌دی‌اف است. این دو مدل، به دلیل سادگی که دارند، برای فضاهای کوچک گزینه‌ی مناسب‌تری هستند؛ خصوصا کابینت های گلاس آشپزخانه که به دلیل ماهیت براق و منعکس کننده‌ی نور، فضای دلباز و روشنی را در آشپزخانه به وجود می‌آورد.

در پایان، از همراهی شما با این مقاله سپاسگزاریم. امیدواریم این محتوا در شناخت کابینت ممبران و کابینت نئوکلاسیک مفید واقع شده باشد.

 


۱۰:۵۵:۴۴ | یکشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۲ | Sunday 30 / 07 July / 2023
مطالب پیشنهادی از سراسر وب