#کالابرگ الکترونیک #غزه #پرسپولیس #استقلال #اخبار آموزش پرورش و فرهنگیان

انتخابات 1402 با علم کاریزما یا هیپنوتیزم؟

انتخابات مجلس در سال 1402، یکی از پر حاشیه ترین انتخابات در طول این چند سال بوده که با موارد مختلفی رو به رو شدیم.

در خبرگزاری های مختلف و همچنین صدا و سیما، اخبار متنوعی در این باره گفته و نوشته شد که نمایندگان مجلس از طرق مختلف در حال آگاه سازی مردم و تبلیغ مهارت های خود هستند مانند تبلیغات در سطح شهر به صورت بنر و تراکت، فضای مجازی و غیره و از نمونه پذیرایی های جالب نمایندگان مجلس سوا از پخش شیرینی و شربت و غیره، تشریفات شام و ناهار بوده که گسترش پیدا کرده است. هدف پذیرایی از افرادی است که تمایل دارند با این نماینده مجلس آشنا شوند اما حرف های مردم و افکارشان جالب است!

مصاحبه های اخیر صدا و سیما با مردم نشان دهنده ی این بود که بسیاری فکر می کنند نمایندگان مجلس تمایل به جذب و نمک گیر کردن آنها دارند و تعدادی بر این باورند که این عمل فقط برای پذیرایی بوده. ولی اکثریت مردم درخواستشان این بوده که نمایندگانی که برای مجلس انتخاب می شوند، مسئولیت های خود را به درستی انجام داده و رفاه مردم را بیشتر کنند. تعداد زیادی هم بر خلاف عده ای رای می دهند و نماینده شهر خود را انتخاب می کنند ولی سوال اصلی اینجاست که آیا این رای دادن با هیپنوتیزم اتفاق می افتد یا کاریزماتیک بودن آن نماینده؟! کدام یک درست است؟!

آمار انتخابات مجلس تا به امروز

از سال 1358 تا به امروز، رای گیری برای انتخابات مجلس ادامه دار بوده و هر چهار سال یکبار با نتایج عجیبی رو به رو شدیم. طبق آمار داده شده روند عجیبی در انتخاباب نمایندگان مجلس شورای اسلامی دیده می شود اما امسال به چه شکل است؟

 

1402 elections with the science of charisma or hypnosis

 

با توجه به نتایج، احتمالا روند رای دهندگان رو به رشد باشد اما شایعاتی به وجود آماده که آیا این رای از طریق هیپنوتیزم مردم اتفاق می افتد یا مردم با اختیار خود رای می دهند؟ با توجه به شایعاتی مانند پذیرایی های مجلل از مردم، تشریفات از جمله شام و ناهار، وعده های مختلف و غیره که باید به آن توجه داشت، رای گیری برای انتخاب نمایندگان مجلس به حاشیه می رود.

رای دادن مردم به صورت آگاهانه بوده و تاثیر هیپنوتیزم در انتخابات مردم دخیل نبوده است. مردم با خصوصیت کاریزماتیک بودن نمایندگان مجلس جذب می شوند و آن فرد را انتخاب می کنند و بر این باورند که آن فرد تاثیر بسزایی بعد از انتخاب شدن در شهرشان خواهد داشت. اما همین کاریزماتیک بودن باعث هیپنوتیزم طبیعی افراد شده و مردم را جذب می کند همانطور که هیتلر این خصوصیت را داشت. پس فرق بین هیپنوتیزم و کاریزماتیک بودن چیست؟

منبع: aramgroup.ir

ارتباط هیپنوتیزم با کاریزما

هیپنوتیزم حالتی است که از یک فرد در فردی دیگر به وجود می آید ولی کاریزما، خصوصیتی است که یک فرد درون خود دارد و باعث می شود ناخودآگاه با رفتار، طرز سخن گفتن و زبان بدن، دیگران را به سمت خود جذب کند. هیپنوتیزمی که توسط یک فرد در شما به وجود بیاید از حالتی طبیعی شما خارج است اما وقتی شما با کاریزماتیک بودن یک فرد، جذب او می شوید، این بدین معنیست که شما به صورت طبیعی و ذاتی هیپنوتیزم او شده اید. این عمل در انتخابات مجلس می تواند تاثیرگذار باشد. کاریزماتیک بودن نماینده مجلس تاثیر مستقیم بر مردم می گذارد و همین موضوع باعث به وجود آمدن هیپنوتیزم ذاتی در آن ها می شود به همین دلیل به او رای می دهند و نماینده شهر خود در مجلس شورای اسلامی انتخاب می کنند.

نمایندگانی که با هیپنوتیزم سعی در جمع کردن رای دارند، کار نادرست و بر خلاف عرف جامعه انجام می دهند و سعی در گمراه کردن مردم دارند اما نمایندگانی که توانایی بیشتری دارند، با کاریزماتیک بودن تلاش می کنند تا مردم را آگاه کنند و طرح های خود را به نمایش بگذارند و همچنین سعی در اجرای تمامیه حرف های خود دارند

سایت های روانشناسی که مقالاتی درباره ی هیپنوتیزم نوشته اند مانند آرام گروپ، ویکی پدیا و دکترتو، بر این باورند که شما باید شناخت کافی در این زمینه داشته باشید و با اختیار کامل و علم درست، نماینده شهر خود را انتخاب کنید تا رفاه بهتری را به خود هدیه دهید.


۲۳:۴۷:۵۱ | سه شنبه ۸ اسفند ۱۴۰۲ | Tuesday 27 / 02 February / 2024