یکی از روش هایی که علاقه مندان بسیاری برای دریافت ویزا دارد، کارآفرینی و راه اندازی بیزینس در این کشور است و به همین دلیل لازم می دانیم که در ادامه مطالبی را در این رابطه ارائه دهیم و پیشنهاد می دهیم که با ما همراه باشید.
ویزای کار آفرینی و سرمایه گذاری
ویزای سرمایه گذاری استرالیا انواع مختلفی دارند و همین موضوع باعث می شود که افراد با شرایط مختلفی به سادگی بتوانند یکی از آن ویزاهایی که برای شرایط آن ها مناسب است را انتخاب کرده و برای مهاجرت اقدام کنند.
معمولا کسانی که از طریق ویزای کار آفرینی (ویزای 188) برای مهاجرت به استرالیا اقدام می کنند، دو سال فرصت دارند که در این مدت بیزینسی را برای خود راه اندازی کنند، شاید برای شما جالب باشد که راه اندازی یک بیزینس در استرالیا هم می تواند حالت های مختلفی داشته باشد.
بعد از این دو سال دو حالت برای آن ها وجود دارد که در ادامه این دو حالت را به طور کامل توضیح خواهیم داد، اما به شما پیشنهاد می دهیم که با توجه به شرایط خود و البته مقدار سرمایه و بودجه ای که در اختیار دارید، یکی از این حالت ها را انتخاب کنید، در این حالت بهترین انتخاب ممکن را انجام داده اید و در نهایت هم از آن احساس رضایت خواهید داشت.
راه اندازی بیزینس در استرالیا و تاسیس بیزینس
در حالت اول راه اندازی کسب و کاری در استرالیا شاهد این هستیم که شما یک بیزینس و برند خاصی را برای خود تاسیس می کنند. لازم به ذکر است که همین تاسیس یک بیزینس جدید در کشور استرالیا به چهار صورت انجام می شود. بیزنیس می تواند به حالت های زیر تاسیس شود؛
توجه داشته باشید که هر یک از این بیزینس های تفاوت هایی با یکدیگر دارند و مهم ترین تفاوتی که باید به آن توجه داشته باشید، بار حقوقی متفاوت آن ها است، یعنی هر شرکت بار حقوقی خاصی را برای خود دارد و باید به این موضوع دقت خاصی داشته باشید تا در نهایت با مشکلی رو به رو نشوید.
راه اندازی بیزینس در استرالیا و خرید بیزینس
در مطالب بالا به این موضوع اشاره کردیم که شما برای خود یک بیزینس را از همان ابتدا تاسیس کنید و فعالیت اقتصادی خود را شروع کنید، این در حالی است که بسیاری از افراد ترجیح می دهند تا کسب و کاری را از صفر شروع نکنند و به همین دلیل اقدام به خرید بیزینس می کنند.
البته باید بگوییم که این حالت در کشور استرالیا رواج زیادی هم دارد و به آن گرفتن فرنچایز می گویند. در ایران ما این حالت را معمولا خرید سرقفلی می نامیم و به همین نام شهرت دارد. در این حالت شاهد این هستیم که شخص در واقع مالک منافع آن بیزینس می شود. یعنی مالکیت اصلی بیزینس را ندارد، اما برای مدت زمان خاصی مثلا مدت سه یا پنج سال مالک منافع بیزینس است.
در استرالیا شاهد این هستیم که برندهای معروفی این کار را می کنند، یعنی تابلوهای خود را برای فروش می گذارند و کسی که بتوانید هزینه فرنچایز را پرداخت کند، می تواند به نوعی یک شعبه از این برند معروف را داشته باشد و کسب و کاری را برای خود داشته باشد، این کار می تواند کمک بسیاری به آن شخص کند.
خرید بیزینس (فرنچایز) در چه زمینه هایی می تواند باشد؟
از دیگر سوال هایی که در رابطه با خرید بیزینس و راه اندازی بیزینس در استرالیا برای مخاطب وجود دارد، این است که در چه زمینه ها و رشته هایی می توان این کار را انجام داد؟ برای پاسخ به این سوال به شما پیشنهاد می دهیم که این مطلب را تا انتها دنبال کنید، در ادامه توضیحات تکمیلی را ارائه می دهیم.
این فرنچایز می تواند در هر زمینه ای باشد، اما شاهد این هستیم که بعضی از بخش ها طرفداران و متقاضیان بیشتری دارند و به همین دلیل در ادامه این موارد را بیان می کنیم تا با آن آشنایی داشته باشید.
نکات مهم در رابطه با راه اندازی بیزینس در استرالیا
در مطالب بالا حالت های مختلفی را برای راه اندازی بیزینس در استرالیا بیان کردیم، توجه داشته باشید که در این رابطه باید به نکات دیگری هم توجه داشته باشید که در ادامه بیان می کنیم.
در نهایت باید بگوییم که برای راه اندازی بیزینس در استرالیا به مشاوره نیاز دارید، زیرا تا به حال این کار را انجام نداده و تجربه خاصی در این زمینه ندارید، به همین دلیل طبیعتا باید از یک کارشناس در این زمینه کمک بگیرید.
در موسسه مهاجرتی پرشین مایگرنت کارشناس های متخصصی مشغول به فعالیت هستند که می توانند پاسخ ها مناسبی را به سوال های شما ارائه دهند، شما می توانید تماس گرفته و از این مشاوره های رایگان بهره مند شوید، سوال های خود را هم می توانید در ادامه مطرح کنید.