از نظر مقررات ملی ساختمان سیستم اتصال به زمین میتواند به عنوان محافظ در برابر برق گرفتگی شناخته شود. این امر با مهار کردن جریانهای تولید شده در اثر القای الکترو مغناطیسی رخ میدهد. اگر میخواهید در مورد نصب سیستم ارت با استفاده از میله ارت و پودر جوش بیشتر بدانید، کافی است تا پایان مقاله همراه تک ارت به عنوان عرضه کننده تجهیرات ارتینگ ساختمان باشید.
با توجه به این که خطر برق گرفتگی در بسیاری از موارد میتواند منجر به آسیبهای جدی شود و از آنجایی که برای جلوگیری از این خطرات باید از سیستم ارتینگ استفاده شود، بهرهگیری از سیم ارت ساختمان ضروری است. با استفاده از سیستم ارتینگ میتوان از برق گرفتگی تا حدود زیادی جلوگیری کرد. همچنین به کار گیری این سیستم در ساختمانهای امروزی تا حدود زیادی میتواند عایق بندی سیستم را به دنبال داشته باشد.
اگر بخواهید کاهش ولتاژ گام و تماس را در مواقع ضروری و برای جلوگیری از اختلال پتانسیلهای خطرناک به کار بگیرید، بهرهگیری از سیستم ارتینگ توصیه میشود. اجرای دقیق سیستم ارت ساختمان با استفاده از میله ارت و پودر جوش باعث میشود تا جریانهای اتصال کوتاه به منظور عملکرد به موقع، جهت جلوگیری از برق گرفتگی فعال شوند.
گاهی ممکن است بنا به دلایل مختلف در مدارهای الکتریکی نشتی جریان ایجاد شود که در این حالت برای جلوگیری از جریان ناخواسته برق کافی است که از سیستم ارتینگ استفاده شود. نصب سیستم ارت ساختمان بسیار مهم است و حتما باید توسط یک مجموعه حرفهای انجام شود.
یک سوی سیم ارت به لوازم الکتریکی متصل شده و سوی دیگر آن به سیستم لوله کشی آب ساختمان یا به نوعی چاره ارت وصل میشود. اتصال انجام شده بهتر است به شکل اتصال به زمین باشد تا بتواند جریانهای مختلف برق را به شکل کامل مهار نماید. باید توجه داشته باشید که قرارگیری میله ارت در عمق زمین با میزان رطوبت خاک تعیین میشود. برای نصب سیم ارت ساختمان از میله ارت مناسب استفاده میشود و در صورت لزوم فضای خالی با پودر جوش پر شده تا رطوبت خاک به میزان مناسب برسد.
به عنوان نمونه برای رسیدن به رطوبت دلخواه ممکن است در برخی از مناطق، نیم متر زمین به شکل کامل حفاری شود و در برخی دیگر این مقدار به 3 متر برسد. چاه ارت با استفاده از پودر جوش پر شده و درون آن یک صفحه مسی بزرگ به شکل عمودی قرار میگیرد. این امر در نصب سیم ارت دارای اهمیت است و باعث میشود تا زمین رسانایی بالایی داشته باشد.
به جرات میتوان گفت که بسیاری از اتصالات برقی نیاز به سیم ارت دارند تا بتوانند نشتی برق را به زمین متصل کنند. عایق بندی انجام شده برای ساختمانهای امروزی به عنوان یک ضرورت قابل انکار شناخته میشود.
به شکل معمول میتوان بیان کرد که برای نصب سیم ارت ساختمان از دو شیوه مختلف استفاده میشود که هر کدام کاربردهای متفاوتی دارد. این روش شامل روش زمین عمقی و روش زمین سطحی است. در شیوه سطحی چاه حفر نشده و به صورت سطحی سیم ارت در عمق حدود 80 سانتیمتری قرار میگیرد. در روش عمقی پیدا کردن یک مکان مناسب برای ایجاد سیستم ارتینگ دارای اهمیت است.
بعد از پیدا کردن محل مناسب جهت حفر چاه، اگر خاک از نوع رس است بهتر است چاههای کم عمق حفر شود، چرا که رس مقاومت کمتری نسبت به خاکهای دیگر دارد. بهرهگیری از میله ارت و پودر جوش میتواند تا حدود زیادی نصب چاره ارت را بدون دردسر به سرانجام برساند. بعد از حفر چاه، سیمها به یک صفحه مسی متصل شده و میله ارت با کمک پودر جوش نصب میشود.
برای جوش دادن قطعات مسی از جوش برنج یا نقره استفاده میشود. این شیوه اتصال باعث عایق بندی شده و در مقابل جریانهای مختلف برق واکنش مناسبی از خود نشان میدهد. بهتر است نصب سیم ارت ساختمان توسط یک مجموعه معتبر انجام شود چرا که نصب صحیح باعث عملکرد صحیح سیستم ارتینگ برای جلوگیری از برق گرفتگی خواهد شد.
زمانی که بخواهید جریانات برق را کنترل کنید و آسیبهای احتمال برق گرفتگی را به حداقل برسانید، استفاده از سیم ارت ساختمان میتواند بسیار مؤثر باشد. اجرای سیستم ارتینگ باعث جلوگیری از صدمات ناشی از برق گرفتگی خواهد شد. در صورتی که بخواهید این سیستم را اجرا کنید بهتر است از یک تیم تخصصی کمک بگیرید. وب سایت تک ارت (takearth.com) به عنوان یکی از وب سایتهای معتبر در این زمینه است که با فروش محصولات مرتبط با سیستم ارتینگ قادر است تا شما را در نصب صحیح سیم ارت ساختمان با استفاده از میله ارت و پودر جوش یاری نماید.