#مشاهده دهک خانوار, درخواست بررسی دهک و دانلود اپلیکیشن شما در سایت حمایت hemayat.mcls.gov.ir #وضعیت راه ها #ماه رمضان #هواشناسی #غزه #یارانه و کالابرگ الکترونیک #بیت‌کوین #پرسپولیس #استقلال #اخبار آموزش و پرورش

کاشت ابروی طبیعی برای خانم های حساس

ابرو به عنوان یکی از ظریف ترین و مهم ترین اجزای صورت، نقش مهمی در زیبایی چهره داشته و همچنین، وظیفه حفاظت از چشم ها در برابر عرق پیشانی، گرما و سرمای هوا و غیره را بر عهده دارد.

معرفی مراحل کاشت ابرو

وجود ابروی طبیعی و مطابق با میل فرد، باعث افزایش اعتماد به نفس و روحیه فرد شده و زیبایی ظاهری او را دو چندان می کند. ابرو از لحاظ ساختاری به سه قسمت، تاج، بدنه و دم ابرو تقسیم می شود و از آن جا که، سرعت رشد موهای ابرو خیلی کند است، بایستی در تقویت و مراقبت از آن ها، نهایت تلاش را بکار برد. در روند مراحل کاشت ابرو، کاشت در قسمت های مختلف ابرو از لحاظ تراکم و زاویه کاشت متفاوت می باشد. کاشت ابرو، یکی از محبوب ترین و رایج ترین عمل ها، در میان افراد بخصوص بانوان بوده است.

https://khabarpu.com/img/post/1609996638.jpg

عوامل ریزش ابرو

  1. افزایش سن: با بالا رفتن سن و حرکت به سمت پیری، به تدریج موهای سر، ابرو و سایر قسمت ها، طراوت و شادابی خود را از دست داده و شروع به ریزش می کنند و دلیل آن، کمبود برخی ویتامین ها، کم خونی و غیره می باشد.
  2. تغذیه نامناسب: مصرف مواد غذایی و میوه جات و آجیل های سرشار از آنتی اکسیدان، پروتئین و ویتامین های ای و بیوتین برای جلوگیری از ریزش موهای ابرو و پرپشت کردن آن خیلی مؤثر است. از جمله این مواد مغذی، می توان به بادام زمینی، ماهی، گوشت مرغ، تخم مرغ و مصرف آب زیاد اشاره کرد.
  3. عوارض دارویی: مصرف برخی داروهای رقیق کننده خون، ضد افسردگی، ضد بارداری، ضد التهابی، کاهش وزن، ضد تشنج، نقرس و آرتروز، باعث ریزش و کم پشتی موهای ابرو می شود.
  4. دوران بارداری و زایمان: در این دوران به دلیل تغییرات سطح استروژن، ریزش جزئی موهای ابرو و سر مشاهده می شود.
  5. شیمی درمانی: این مورد باعث ریزش کل موهای بدن از جمله ابرو، سر و مژه می شود.
  6. بیماری های پوستی: این بیماری ها از جمله اگزما در ناحیه ابرو، باعث التهاب، ورم پوست و ریزش موهای ابرو می شود.
  7. عدم تعادل غده تیروئید: کم کاری یا پر کاری این غده، باعث کم پشتی یا ریزش موهای ابرو می شود.
  8. عوامل ژنتیکی و ارثی
  9. ترومای وارده به ابرو و برداشتن قسمتی از پوست آن، باعث از بین رفتن موهای آن می شود.
  10. تاتو یا هاشور و برداشتن بیش از حد ابرو
  11. بیماری های هورمونی

https://khabarpu.com/img/post/1609996649.jpg

نواحی مناسب برای اهدا

یکی از مراحل کاشت ابرو، آماده سازی ناحیه اهدا کننده، جهت برداشت گرافت ها می باشد. موهای این نواحی به دلیل شباهت بسیار به موهای ابرو، برای برداشت گرافت مناسب می باشند که عبارتند از:

  1. پشت گردن
  2. کناره های گوش

کاندیدای مناسب برای کاشت ابرو

  1. افرادی که در اثر ترومای وارده بر ابرو، قسمت هایی از ابروی خود را از دست داده اند
  2. افراد دارای ابروی کم پشت و متقاضی ابروی پرپشت
  3. افرادی که در اثر تاتو یا هاشور زیاد، ابروی خود را کم پشت کرده اند
  4. افراد تقریباً فاقد ابرو
  5. افراد دارای پوست سالم در ناحیه ابرو
  6. افرادی که مبتلا به بیماری های پوستی، قلبی، هورمونی و سرطان نباشند
  7. افراد با ابروهای تاتو کرده که متقاضی پرپشت کردن هستند

 

روش های کاشت ابرو

یکی از مهم ترین مراحل کاشت ابرو، بکارگیری تکنیک برداشت و کاشت گرافت ها یا فولیکول های مو می باشد، که در زیر به آن ها اشاره می شود:

  1. روش پیوند مو یا FUT(Follicular Unit Transplantation): در این روش، ابتدا یک نوار پوستی از ناحیه مناسب اهدا، برداشته شده و به جاهایی از ابرو که کم پشت یا خالی است، پیوند داده و بخیه زده می شود.
  2. روش FUE(Follicular Unit Extraction) یا FIT(Follicular Isolation Technique): در این روش به جای برش نواری از ناحیه اهدا، از استخراج واحدهای فولیکولار استفاده کرده و دانه دانه فولیکول های مو از ناحیه اهدا کننده، کنده شده و به طور منظم در نواحی مورد نیاز ابرو کاشته می شوند. روش FUE در ایران با نام FIT شناخته می شود.
  3. امروزه، با توسعه فناوری پزشکی و تولید ابزارهای پیشرفته در حوزه جراحی، روش های جدید SUT یا (Suction Assisted Follicular Extraction )SAFE، micro FIT و super FUE در کاشت مو و ابرو استفاده می شوند، که همه آن ها زیر مجموعه ای از روش FUE هستند. برای نمونه، تنها تفاوت روش SUT و FUE در استفاده از دستگاه های مکنده برای برداشت و کاشت فولیکول های مو بدون ذره ای آسیب به آن ها است. در ضمن، عوارض و صدمه خطای دست در این روش بسیار کم است. در روش micro FIT هم جراح با ایجاد محل های کاشت با ابعاد میکرویی اقدام به کاشت فولیکول ها یا گرافت های مو می کند. همچنین، روش super FUE نسبت به FUE، دارای امکانات و ابزارهای برداشت و کاشت بیشتری است.

https://khabarpu.com/img/post/1609996658.jpg

مراحل کاشت ابرو

هر کدام از مراحل کاشت ابرو از حساسیت و ظرافت کاری بالایی برخوردار بوده و بایستی جراح، دقت کافی در طول عمل داشته باشد.

  1. ترسیم طرح کلی ابرو مطابق با سلیقه فرد متقاضی و متناسب با زیبایی ظاهری
  2. آماده سازی ناحیه اهدا کننده: این ناحیه پیوندی، اغلب پشت سر بوده و دکتر خوب برای کاشت ابرو با کوتاه کردن محدوده ای از موهای آن قسمت، آن را برای برداشت گرافت ها آماده کرده و روی نقاط استخراج فولیکول ها علامت گذاری می کند.
  3. تزریق مواد بی حسی به ناحیه اهدا کننده
  4. استخراج موهای پیوندی: جراح با بکارگیری یکی از تکنیک های جدید برداشت مو، از جمله SUT، تعداد گرافت های لازم برای پیوند به ابرو را استخراج می کند. این مرحله، بر اساس روش فولیکولار یا برداشت دانه دانه ای فولیکول های مو با دستگاه مکنده انجام می شود.
  5. تزریق مواد بی حسی به ناحیه ابرو
  6. آماده سازی ناحیه کاشت: ایجاد برش هایی میکرویی یا خیلی ریز برای کاشت فولیکول های مو در آن ها؛ در این مرحله، تنظیم و طریقه برش ها برای نواحی تاج و دم ابرو، به دقت بسیار بالایی نیاز دارد و بایستی قوس مناسبی به آن داده شود.
  7. کاشت گرافت یا فولیکول های مو: در نهایت، گرافت ها یا فولیکول های برداشت شده با استفاده تکنیک های خاص از جمله دستگاه مکنده به صورت منظم و یکی یکی درون برش های میکرویی قرار داده می شوند.
  8. بازبینی نهایی: در مرحله آخر، جراح مربوطه، شماتیک کلی ابروی کاشت شده را بررسی کرده و در صورت نیاز به تنظیم و ایجاد تقارن، آن را اصلاح می کند.

https://khabarpu.com/img/post/1609996666.jpg

هزینه عمل کاشت ابرو

هزینه کاشت ابرو به عوامل مختلفی بستگی دارد و با توجه به مراحل کاشت ابرو و استفاده از تکنیک های مختلف کاشت، متفاوت می باشد.

  1. اعتبار و مهارت جراح مربوطه
  2. مطب یا کلینیک
  3. تکنیک برداشت و کاشت
  4. تعداد گرافت های پیوندی
  5. تجهیزات استفاده شده

https://drzamaninia.ir


۱۵:۲۱:۱۹ | پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۹ | Thursday 07 / 01 January / 2021