#اخبار آموزش و پرورش #هواشناسی #لبنان #استقلال #سکه و طلا #بورس #غزه #پرسپولیس #دولت چهاردهم #نرخ دلار

چسب مخصوص آب بندی چراغ خودرو

پنجره‌ها و چراغ‌های خودرو از جمله شیشه‌هایی هستند که نیاز به آب بندی دارند. چون به‌ دلیل باز بودن درزها دچار بخار گرفتگی می‌شوند یا ممکن است آب و گرد و غبار داخل خودرو و چراغ‌های آن نفوذ کند. در این مطلب می‌خواهیم به سراغ معرفی چسب‌هایی برویم که به ‌علت عدم واکنش با قطعاتی که در تماس با آنها هستند، در آب بندی شیشه چراغ جلو، چراغ‌های عقب ماشین و نصب و تعویض آینه خودروها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اگر به دنبال پیدا کردن یک چسب باکیفیت و تخصصی برای آب بندی چراغ‌های خودرو هستید، پیشنهاد می‌کنیم در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. چون تصمیم داریم شما را با دو چسب قوی، بادوام و ضدآب برای آب بندی چراغ و شیشه‌های خودرو آشنا کنیم.

 

 

چرا چراغ‌های خودرو به آب بندی نیاز دارند؟

یکی از مشکلاتی که اغلب رانندگان با آن مواجه می‌شوند، بخار گرفتگی چراغ‌های خودرو یا ورود آب و گرد و غبار به داخل چراغ‌های خودرو در روزهای بارانی یا رانندگی در مناطق بیابانی است. به‌طور کلی بخار گرفتگی چراغ‌های خودرو موضوع جدی یا نگران کننده‌ای نیست، ولی می‌توانیم با یک راهکار ساده آن را رفع کنیم.

خودروهای جدید یا لوکس با چراغ‌های کاملاً آب بندی شده تولید می‌شوند، ولی خودروهای قدیمی‌تر همچنان منافذ اضافه‌ای در دورتادور قاب چراغ دارند که باعث بخار گرفتگی چراغ‌ها در هوای خیلی سرد و کاهش دید راننده در شب می‌شوند. برای حل این مساله بهترین راه حل استفاده از چسب‌های آب بندی و درزگیری است. این روش کاملاً کم هزینه و آسان است و مشکل شما با بخار گرفتگی چراغ‌ها را برای همیشه رفع می‌کند.

 

چسب پلی اورتان؛ بهترین چسب برای آب بندی چراغ خودرو

چسب پلی اورتان یا چسب پلی یورتان با علامت اختصاری PU گروهی از چسب‌های پلیمری هستند که به‌طور تخصصی برای اتصال قطعات به فلز، پلاستیک یا حتی شیشه استفاده می‌شوند. این چسب‌ها در انواع درزگیر پلی اورتان، چسب چوب پلی اورتان، چسب ساختمانی پلی اورتان و چسب شیشه اتومبیل تولید شده‌اند. ماستیک پلی اورتان Auto-Glass یا چسب شیشه اتومبیل بهترین چسب برای چسباندن شیشه عقب خودرو، شیشه جلو و چراغ‌های خودرو است. با خرید چسب پلی اورتان می‌توانید به راحتی چراغ‌های ماشین خود را آب بندی کنید و برای همیشه از شر بخار گرفتگی آنها خلاص شوید.

از ویژگی‌های درزگیرهای پلی یورتان می‌توانیم به ضدآب بودن، قدرت چسبندگی بالا، امکان رنگ کردن و سمباده کاری روی چسب، انعطاف پذیری در دماهای مختلف و حفظ کارایی در شرایط آب و هوایی مختلف اشاره کنیم. از چسب‌های خانواده پلی یورتان علاوه بر آب بندی چراغ خودرو و شیشه‌های آن، برای آب بندی کردن درزهای حمام و استخر، مخازن آب آشامیدنی و چسباندن آینه و شیشه به سطوح دیگر هم استفاده می‌شود.

 

 

چسب سیلیکون؛ راه حلی ساده‌تر برای آب بندی چراغ‌ها

پیشنهاد بعدی ما برای آب بندی چراغ‌های خودرو، چسب سیلیکون است. چسب‌های سلیکونی حالت ژله‌ای دارند و کاملاً ضدآب هستند. چسب سیلیکون در مقایسه با چسب پلی اورتان و چسب ام اس پلیمر از خاصیت انعطاف پذیری بالاتری برخوردار است. با خرید چسب سیلیکون می‌توانیم پنجره‌ها و چراغ‌های خودرو را درزگیری و آب بندی کنیم و مطمئن باشیم که تحت ‌تاثیر برف و باران یا نور خورشید دچار پوسیدگی نمی‌شود.

در مورد مزایای چسب سیلیکون می‌توانیم به چسبندگی و دوام بسیار بالای آن، عدم نفوذپذیری در برابر آب و بخار آن، خشک شدن سریع و خاصیت رنگ پذیری آن اشاره کنیم. این چسب‌ها خاصیت آنتی‌باکتریال دارند و حاوی مواد ضد قارچ هستند. همچنین در برابر اکسیداسیون و رطوبت از پایداری خوبی برخوردار هستند.

 

مقایسه چسب پلی اورتان و چسب سیلیکون

اگر بخواهیم این دو چسب را با هم مقایسه کنیم، شاید تفاوت چندانی نداشته باشند. چون هر دو محصول به ‌صورت تخصصی برای درزگیری و آب بندی طراحی شده‌اند. هر دو از قدرت چسبندگی و مقاومت بالا برخوردار هستند. نسبت به آب و هر نوع رطوبت دیگری مقاوم بوده و در شرایط آب و هوایی مختلف دچار تغییر شیمیایی یا ظاهری نمی‌شوند.

ولی با توجه به اینکه قدرت چسبندگی پلی اورتان از چسب سیلیکون بیشتر است و چسب پلی اورتان از نظر قابلیت رنگ پذیری، درزگیری و مقاومت در برابر رطوبت تا حدی از چسب سیلیکون بهتر عمل می‌کند، بیشتر مورد توجه خودروسازان قرار گرفته است. البته نباید فراموش کنیم که این چسب‌ها در مقایسه با چسب‌های سلیکون گران قیمت هستند. همچنین پاک کردن آنها از سطوح به راحتی چسب‌های سیلیکونی نیست و به ‌دلیل غلظت بالا و قدرت چسبندگی زیاد، نیاز به یک حلال قوی دارند.

 

نحوه استفاده از چسب پلی اورتان و چسب سیلیکون برای آب بندی

اما می‌رسیم به مهمترین قسمت این مطلب و آموزش نحوه استفاده از این دو چسب برای آب بندی چراغ‌های خودرو. نحوه استفاده از هر دو چسب تقریباً یکسان است. برای شروع باید ابتدا قاب چراغ را با الکل و یک حوله خشک، کاملاً تمیز و خشک کنیم تا هیچ اثری از چربی، گرد و غبار یا رطوبت روی آن نباشد. وجود هر نوع رطوبت یا ماده اضافه، می‌تواند قدرت چسبندگی چسب‌ها را تحت تاثیر قرار دهد.

برای اینکه چسب کاری را با دقت بیشتری انجام دهیم و اطراف چراغ را آلوده به چسب نکنیم، بهتر است دور قاب چراغ را با چسب نواری بپوشانیم. سپس با کمک تفنگ چسب، حجم کمی از چسب را داخل درزهای دور چراغ بریزیم. اگر دیدیم مقدار چسبی که استفاده کرده‌ایم کم است، مجدداً آن نواحی را با چسب اضافه می پوشانیم.

در پایان، از یک کاردک برای صاف کردن سطح چسب استفاده می‌کنیم. وقتی مطمئن شدیم که همه درزها به خوبی آب بندی شده‌اند، صبر می‌کنیم تا چسب کاملاً خشک شود. بهتر است محل چسب کاری شده تا 24 ساعت با آب یا حتی بخار آن تماس نداشته باشد تا چسب عملکرد بهتری داشته باشد.

 

رایمند تجارت؛ فروشگاه آنلاین انواع چسب پلی اورتان و سیلیکون

امیدواریم توانسته باشیم به خوبی این دو محصول را به شما معرفی کنیم. به ‌طوری‌ که در زمان خرید دچار ابهام یا سردرگمی نشوید. البته اگر بخواهید کارتان را راحت کنید و بدون مراجعه حضوری به فروشگاه چسب مورد نیازتان را تهیه کنید، پیشنهاد ما فروشگاه رایمند تجارت است. این مجموعه به نشانی raymandtejarat.com یکی از بهترین و معتبرترین شرکت‌هایی است که در زمینه‌ی پخش و فروش انواع چسب پلی اورتان و چسب سیلیکون فعالیت می‌کند.

رایمند تجارت یک پنل آنلاین جالب و کاربردی به نام «محاسبه کننده میزان چسب» نیز دارد، که می‌توانید با وارد کردن طول، عرض و عمق محلی که نیاز به آب بندی دارد، حجم چسب مورد نیازتان را تخمین بزنید و متناسب با آن خرید کنید.

 

 


۱۱:۰۹:۳۳ | شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | Saturday 09 / 04 April / 2022
مطالب پیشنهادی از سراسر وب