#غزه #انتخابات مجلس #پرسپولیس #استقلال #اخبار آموزش پرورش و فرهنگیان #قرارداد اجاره رایگان در سامانه خودنویس khodnevis.mrud.ir

بردی که قربانی کش دادن پروژه VAR شد؛ «خوبان عالم» علیه تیم‌ملی فوتبال ایران!

توقف تیم‌ملی فوتبال مقابل کره‌جنوبی در حالی رقم خورد که در صورت تحقق وعده‌های مدیران فدراسیون فوتبال احتمالا نتیجه به برد ایران تغییر پیدا می‌کرد.

«خوبان عالم» علیه تیم‌ملی فوتبال ایران!

به گزارش ایسنا، تیم‌ملی فوتبال ایران سه‌شنبه شب در روزی که موقعیت‌های گل‌زنی فراوانی داشت و دو بار هم تیرک دروازه کره‌جنوبی را به لرزه درآورد، با نتیجه یک، یک مقابل ببرهای آسیا متوقف شد. کسب یک امتیاز مقابل کره‌جنوبی در شرایطی که یک گل هم از این تیم عقب افتاده بودیم، نتیجه بدی محسوب نمی‌شود اما مرور اتفاقات قبل تا زمان مسابقه نشان می‌دهد که عملکرد مدیران فدراسیون فوتبال یک سه امتیاز مهم خانگی را از تیم‌ملی دریغ کرد. به نظر، خوبان عالم آقای عزیزی خادم این بار علیه تیم‌ملی بودند.

رقص باله کره‌ای‌ها در آزادی!

کره‌جنوبی در نیمه نخست تیم برتر میدان بود. شاگردان بنتو همچنین در دقایق پایانی بازی دو موقعیت خوب به دست آوردند که واکنش‌ و جایگیری خوب بیرانوند مانع از گل‌زنی آن‌ها شد. شاید تیم‌ملی در نیمه نخست با اشکالات تاکتیکی دست و پنجه نرم کرد – موضوعی که اسکوچیچ به آن اذعان کرد – اما آیا تمام اعتبار بازی برتر کره‌ای‌ها در نیمه نخست را باید به گپ بین مهاجمان و هافبک‌های تیم‌ملی داد؟


  • تور چابهار لحظه آخری از 4,990,000 تومان
  • تور آنتالیا لحظه آخری از 11,500,000 تومان
  • فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران صادر شد+جزئیات و لینک سامانه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳)
  • استخدام های جدید سال 1403 (دولتی و مهم)
  • قیمت روز انواع تلفن همراه در ۱۷ دی ۱۴۰۲
  • سرنوشت پرداخت رفاهیات معلمان
  • اتمام آنومالی شمالی معدن چادرملو تا پایان سال ۱۴۰۴/ برای معادن T۱ و T۲ نیازمند روش استخراج زیرزمینی هستیم
  • خرید تور دبی لحظه آخری از 12,700,000 تومان
  • پیش‌بینی نزولی تحلیلگران درباره سگ کلاهدار؛ قیمت WIF به زیر ۱ دلار سقوط می‌کند؟
  • استخدام بیمارستان فوق تخصصی مهراد در چند عنوان شغلی
  • دختری که اسکورت رئیس‌جمهور را در قم متوقف کرد

  • بحث تاکتیکی یک طرف ماجراست و طرف دیگر، تماشاگران هستند. قطعا حضور تماشاگران در آزادی و فشاری که می‌توانستند روی بازیکنان کره‌جنوبی ایجاد کنند، کمک زیادی به شاگردان اسکوچیچ در زمان مالکیت کره‌ای می‌کرد. هنوز بازی دور رفت انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ در ورزشگاه آزادی را یادمان نرفته که کره‌جنوبی حتی نتوانست یک شوت در چارچوب به دروازه ایران بزند. یا آن دیدار دراماتیک در انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل.

    حضور تماشاگران موضوعی بود که فدراسیون فوتبال از مدت‌ها قبل روی آن مانور تبلیغاتی می‌داد اما دو روز مانده به بازی، حضور یار دوازدهم تیم‌ملی رسما منتفی شد. حسن کامرانی فر، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال در رابطه با عدم صدور مجوز حضور تماشاگران ایرانی در ورزشگاه آزادی به منظور نظاره دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی، گفته بود: این بازی و نبود تماشاگر هیچ ارتباطی با بحث خارجی ندارد و ما در داخل با توجه به پروتکل‌های بهداشتی و بحث واکسیناسیون و مسائل زیرساختی تصمیم گرفتیم بازی بدون تماشاگر باشد. همین الان که یک تماشاگر بخواهد وارد ورزشگاه شود اگر بحث تست پی‌سی‌آر او مطرح بشود، هزینه زیادی برای تماشاگران در پی دارد. بحث سلامت تماشاگران باید راستی‌آزمایی شود. در نهایت ما به این نتیجه رسیدیم که این بازی بدون تماشاگر باشد.


  • قیمت KMC A5 اعلام شد، ثبت نام خرید کراس اوور جدید کرمان موتور + کاتالوگ
  • پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ | هواشناسی خراسان رضوی ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تغییر بزرگ در تپسی ؛ اسنپ در تپسی تکرار می‌شود
  • نمایشگاه حمل و نقل ریلی؛ آیینه تمام عیار پیشرفت صنعت ریلی ایران
  • پریسا کربلایی حسنی: روش هایی برای ایجاد تمرکز در ایام امتحانی
  • سقوط آزاد ین ژاپن در برابر دلار؛ فرصتی برای خودنمایی بیت کوین!
  • پریسا کربلایی حسنی: روش ها و توصیه های طلایی برای تقویت دقت و تمرکز در ایام امتحانات را مطرح کرد
  • میزان افزایش حقوق بازنشستگان بانک رفاه پس از همسان سازی+جدول
  • جاده ابریشم؛ معروف ترین جاده جهان

  • باید اشاره کنیم که مسئولان در شرایطی به یک باره نگران سلامتی ۷ هزار هواداران در ورزشگاه سر باز و ۱۰۰ هزار شدند که دیدار ایران و کره‌جنوبی در سالن‌های کوچک و سرپوشیده سینماها برای فوتبال دوستان پخش شد.

    VAR، تیر خلاص خوبان عالم!

    داوری دیدار ایران و کره‌جنوبی به جز یک صحنه خوب بود اما آن یک صحنه به قدری در نتیجه بازی تاثیرگذار بود که عملکرد داور بازی را زیر سوال ببرد. دقیقا در دقایقی از نیمه اول که کره‌جنوبی توپ و میدان را در اختیار گرفته بود، مهدی طارمی در داخل محوطه جریمه کره‌جنوبی به دنبال توپی مرده رفت که با تنه سنگین مدافع حریف سرنگون شد. در این صحنه به ادعای کارشناسان داوری یک پنالتی برای ایران سوخت.

    نوید مظفری، کارشناس داوری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره این صحنه توضیح داد: عملکرد کلی داور خوب نبود زیرا او در این دیدار یک اشتباه تاثیرگذار داشت که می‌توانست باعث تغییر یافتن نتیجه شود. در صحنه‌ای، مدافع کره‌جنوبی بدون این که توجهی به توپ داشته باشد، به طارمی ضربه زد و داور باید پنالتی اعلام می‌کرد. مشابه این صحنه دقیقا چند دقیقه پیش از آن توسط آزمون صورت گرفته بود که داور آن را خطا اعلام کرد؛ در نتیجه پنالتی ایران سوخت.

    داور عمانی اما سهم کوچکی از پنالتی سوخته ایران داشت و سهم بزرگ‌تر آن گردن عزیزی خادم و مدیرانش است. داور عمانی اشتباه کرد اما اگر VAR در این بازی بود، پنالتی ایران باز هم می‌سوخت؟ تمام تقصیر نبودن VAR گردن فدراسیون فوتبال است. این اتفاق در شرایطی رخ داد که عزیزی خادم، رئیس فدراسیون فوتبال در جلسه دانش‌افزایی داوران فوتبال به صورت رسمی خبر استفاده از VAR در دیدار با کره‌جنوبی را داده بود.

    عزیزی خادم در مورد استفاده از VAR در دیدار با کره‌جنوبی گفته بود: باید بگویم که مقدمات VAR انجام شده و امشب وارد ایران می‌شود. این اتفاق میمونی برای فوتبال ملی کشور است. امیدوارم به نتیجه منتج شود. باید از هیات رئیسه محترم تشکر کنم که کنار ما بودند. جا دارد از همراه اول هم تشکر کنم که در حوزه فیبر نوری به ما کمک کنند. مدیران شرکت مربوطه ۱۲ روز در ایران خواهند بود. ما برای چهار بازی توافق کردیم.

    اما در آستانه بازی ایران و کره اعلام شد که از VAR در این دیدار استفاده نمی‌شود. حسن کامرانی‌فر درباره این موضوع اظهار کرده بود: فدراسیون فوتبال برای کسب میزبانی خیلی تلاش کرد. برای بازی ایران و کره هم متوجه شدیم موارد و فاکتورهایی هست که فدراسیون فوتبال باید خیلی زود به آنها دسترسی پیدا کند. یکی از آنها بحث VAR بود که این اتفاق رخ داد. با یک شرکت طرف حساب فیفا، VAR را به ایران آوردیم و به AFC اعلام کردیم که ما این سیستم را داریم اما به هر حال برای اینکه AFC با شرکت دیگری قرارداد دارد، برای سیستم VAR ما داور نفرستادند ولی ما شرایط VAR را آماده کردیم و ورزشگاه آزادی مجهز به این سیستم مورد تایید فیفا شده است. این قدمی بسیار خوب برای فدراسیون است تا بتواند در دیدارهای باشگاهی هم از آن استفاده کند.

    طبق صحبت‌های کامرانی‌فر، عدم هماهنگی با AFC منجر به عدم استفاده از VAR در بازی با کره‌جنوبی شد. سوالی که در این مورد پیش می‌آید این است که چرا این استعلام ساده پیش از توافق با شرکت مورد نظر از AFC گرفته نشد؟ این در حالی است که عزیزی خادم طی ماه‌های گذشته بارها تاکید کرده بود که فدراسیون قبلی مسیر اشتباهی برای استفاده از VAR در ایران طی کرده بود. حالا چرا فدراسیون فوتبال عزیزی خادم که به گفته خودش مسیر درست را طی کرده، با یک عدم هماهنگی و به راحتی فرصت استفاده از VAR را از تیم‌ملی گرفت و یک پنالتی ایران را سوزاند؟

    طبق صحبت‌های عزیزی خادم براساس توافق فدراسیون فوتبال با شرکت مورد نظر، قرار بود این شرکت مقدمات استفاده از VAR در چهار بازی خانگی تیم‌ملی را فراهم کند که با توجه به اتفاقی که در دیدار با کره رخ داد، تیم‌ملی احتمالا از VAR در سه بازی دیگر هم محروم است.


    به گزارش "ورزش سه"، بازی ایران و کره جنوبی در شرایطی به پایان رسید که در دقیقه 37 نیمه اول مهدی طارمی توسط کیم مین جائه مدافع حریف سرنگون شد که البته داور عمانی پنالتی نگرفت.

    این در حالی است که دقایقی پیش از این اتفاق، برخورد مشابه سردار آزمون با بازیکن کره جنوبی در گوشه زمین پنالتی گرفته شد اما داور از این صحنه گذشت که البته اگر VAR آنلاین بود، احتمالا کمک داور ویدیویی در این صحنه مداخله می‌کرد.

    با این حال ساعتی پس از پایان بازی و در اتاق وی ای آر ورزشگاه آزادی این صحنه مورد بازبینی قرار گرفت که موعود بنیادی فر و محمدرضا اکبریان به همراه لوییز کارشناس شرکت بلژیکی این صحنه را بررسی کردند.

     

    همچنین کارشناسان داوری نیز در این باره اظهار نظر کرده‌اند که آنها را در زیر می‌خوانید:

    * رسول فروغی: مدافع شماره چهار تیم کره، در داخل محوطه جریمه روی بازیکن شماره ۹ ایران مرتکب خطا شد و پنالتی است.

    * معصومه شکوری (ناظر داوری AFC): بازیکن قرمز، بازیکن سفید را می‌زند و هدفی برای بازی با توپ نداشت و فقط سمت مهاجم رفت که خطا کند. خطا داخل محوطه جریمه پس پنالتی است.

    * داوود رفعتی: داور می‌توانست پنالتی بگیرد چون بازیکن کره جنوبی در لحظه تنه، پهلوی مهدی طارمی را زد که این تنه به تنه محسوب نمی‌شود.

    * نوید مظفری: من عملکرد داور را مثبت تلقی نمی‌کنم چون یک پنالتی نگرفت که این جزو نکات تاثیرگذار است. در این صحنه بدون این که توپ در جریان باشد، مدافع کره جنوبی خطا کرد و طارمی را سرنگون کرد که باید پنالتی گرفته می‌شد.

    * نوذر رودنیل: این صحنه صددرصد پنالتی بود و شکی در این باره نداریم. مدافع کره جنوبی چنان طارمی را هل داد که با هر نگاهی این توپ پنالتی بود.

    * نادر جعفری:  در دقیقه 35 خطایی که روی مهدی طارمی در محوطه جریمه انجام شد، به تشخیص داور خطا نبود ولی مشابه همین صحنه در دقیقه 29 توسط سردار آزمون رخ داد که داور خطا اعلام کرد. این دو صحنه را مقایسه کنید تا عدم یکنواختی قضاوت داور مشخص شود.

    * حیدر سلیمانی: یک مورد زمانی که سردار در کنار خط طولی زمین به بازیکن حریف تنه زد و داور بلافاصله خطا اعلام کرد. دقیقا همین صحنه مشابه در محوطه جریمه کره اتفاق افتاد و مدافع کره با دست و بازوی خودش ضربه‌ای به مهدی طارمی زد که داور اعتقادی به خطا نداشت. به نظر من یک پنالتی در نیمه اول برای ایران گرفته نشد.

    * حسین عسگری: در این صحنه برخورد وجود داشت اما به نظر من پنالتی نبود و داور تصمیم درستی گرفت.

    * علی خسروی: در این صحنه بازیکن حریف کاملا مهدی طارمی را درون محوطه جریمه زد و اگر از سیستم VAR استفاده می‌شد، به طور حتم خطای روی طارمی اعلام می‌شد چرا که آن خطا محرز بود اما این صحنه از چشم داور دور ماند.

     

    پویشگر: خبرپو     منبع: ایسنا - ورزش سه

    ۱۴:۳۴:۱۲ | چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | Wednesday 13 / 10 October / 2021
    خرید رپورتاژ آگهی در خبرپو
    آخرین اخبار روز