#اخبار آموزش و پرورش #نقل و انتقالات فوتبال #سهام عدالت #اخبار بازنشستگان #بورس #بیت کوین #غزه #اخبار تعطیلی ها #استقلال #پرسپولیس

آشنایی با انواع ورق کامپوزیت و 4 کاربرد اصلی ورق کامپوزیت

ورق‌های کامپوزیت که به عنوان ورق‌های آلومینیومی ACP نیز شناخته می‌شوند، از اتصال دو یا چند ماده به یکدیگر برای ایجاد یک ورق ساختاری واحد با خواص افزایش یافته ساخته می‌شوند.

تعریف ورق کامپوزیت

ورق‌های کامپوزیت که به عنوان ورق‌های آلومینیومی ACP نیز شناخته می‌شوند، از اتصال دو یا چند ماده به یکدیگر برای ایجاد یک ورق ساختاری واحد با خواص افزایش یافته ساخته می‌شوند. مواد هسته که معمولا سبک و سفت و سخت هستند بین دو لایه بیرونی یا کناری قرار می‌گیرند. این لایه‌ها را می‌توان از مواد مختلفی مانند آلومینیوم، فایبرگلاس، فیبر کربن، چوب یا پلاستیک ساخت. ترکیبی از مواد مختلف منجر به یک ورق با خواص مکانیکی، حرارتی و صوتی بهبود یافته می‌شود.

انواع ورق کامپوزیت آلومینیوم

ورق کامپوزیت آلومینیوم (ACP) مخفف (Aluminum  Composite Panel) یک ورق ساختمانی مدرن است که استحکام و دوام آلومینیوم را با تطبیق پذیری و انعطاف پذیری هسته کامپوزیت که از جنس پلی اتیلن است ترکیب می‌کند. انواع ورق کامپوزیت آلومینیوم یک راه حل عالی برای طیف گسترده ای از کاربردهای معماری و طراحی نمای ساختمان ها و سازه ها است که بهترین‌های هر دو جنبه را از نظر عملکرد و زیبایی ارائه می‌دهد . انواع ورق کامپوزیت آلومینیوم ، با ویژگی‌های وزن سبک و نصب آسان، انتخاب محبوبی برای نمای ساختمان و طراحی دکوراسیون داخلی است که جایگزینی جذاب و مقرون به صرفه برای مصالح سنتی مانند سنگ، آجر یا شیشه است.

ورق کامپوزیت

انواع ورق کامپوزیت شامل موارد زیر می باشد :

کاربردهای ورق کامپوزیت

صنعت ساخت و ساز

از جمله کاربردهای ورق کامپوزیت این است که این ورق ها برای اهداف مختلفی در صنعت ساخت و ساز استفاده می‌شود. این ورق‌ها به دلیل مقاومت فوق العاده در برابر آب و هوا، دوام و زیبایی خود معمولاً به عنوان نمای خارجی ساختمان‌ها و نمای کامپوزیت استفاده می‌شوند. ورق‌های کامپوزیت را می‌توان به راحتی نصب کرد و در نتیجه زمان ساخت را کاهش داد و خواص عایق کاری کارآمد را ارائه داد. علاوه بر این، ورق‌های کامپوزیت را می‌توان برای پارتیشن‌های دیوار داخلی، سقف‌های کاذب، کفپوش‌ها و ورق‌های دارای درجه آتش نشانی یا ضدحریق برای ایمنی بیشتر استفاده کرد.

صنعت حمل و نقل

ورق‌های کامپوزیتی در بخش حمل و نقل در ساخت وسایل نقلیه سبک وزن و کم مصرف کاربرد دارند. ترکیب هسته‌های سبک وزن با سطوح با استحکام بالا منجر به کاهش وزن خودرو بدون به خطر انداختن یکپارچگی ساختار می‌شود. ورق‌های کامپوزیت در ساخت هواپیما، قطار، اتوبوس و وسایل نقلیه تفریحی کاربرد و محبوبیت فراوانی دارند. این ورق‌ها به افزایش بهره وری سوخت، کاهش آلاینده‌ها و افزایش راحتی مسافران کمک می‌کنند.

صنایع دریایی

ورق‌های کامپوزیت به دلیل مقاومت در برابر خوردگی، رطوبت و اشعه UV برای صنایع دریایی بسیار مناسب هستند. آنها در ساخت قایق، فضای داخلی قایق‌ها و عرشه‌های دریایی استفاده می‌شوند. ماهیت سبک وزن ورق‌های کامپوزیت به بهبود عملکرد کشتی و بهره وری سوخت کمک می‌کند. این ورق‌ها عایق حرارتی عالی را نیز ارائه می‌دهند و انرژی مورد نیاز برای مقاصد گرمایش یا سرمایشی کابین را کاهش می‌دهند.

تابلو مغازه و تبلیغات

صنعت تبلیغات و تابلوسازی از ورق‌های کامپوزیت بهره زیادی می‌برد. سطوح سبک، سفت و قابل چاپ، این ورق‌ها را برای ایجاد بنرهای چشم نواز و تبلیغات در فضای باز ایده آل می‌کند. ورق‌های کامپوزیت از نظر شکل، اندازه و امکانات طراحی تطبیق پذیری را ارائه می‌دهند. آنها در میان تابلوهای تبلیغاتی، نمایشگاه‌های تجاری و تابلوهای جلوی مغازه‌ها محبوبیت بالایی دارند و مورد استفاده قرار می‌گیرند. دوام ورق‌های کامپوزیت یک بنر بادوام و جذاب را حتی در شرایط آب و هوایی سخت تضمین می‌کند.

نمای کامپوزیت

مزایای ورق کامپوزیت

وزن سبک

ورق‌های کامپوزیت به طور قابل توجهی سبک تر از مواد سنتی مانند سنگ ، فلز یا بتن هستند. وزن کاهش یافته این ورق‌ها حمل و نصب آنها را آسان تر می‌کند و هزینه‌های نیروی کار و حمل و نقل را کاهش می‌دهد.

استحکام و دوام بالا

ورق‌های کامپوزیت علیرغم ماهیت سبک خود به دلیل ترکیب مواد مختلف، استحکام و دوام بالایی از خود نشان می‌دهند. مواد اصلی یکپارچگی ساختاری را فراهم می‌کند و سطوح خارجی به مقاومت در برابر ضربه کمک می‌کنند و آنها را بسیار بادوام می‌کند.

انعطاف طراحی

از دیگر مزایای ورق کامپوزیت ، امکان طراحی بی پایان برای اجرای پروژه میباشد. آنها را می‌توان در اندازه ها، شکل‌ها و رنگ‌های مختلف تولید کرد. برای دستیابی به زیبایی‌شناسی خاص می‌توان سطوح بیرونی را رنگ‌آمیزی، لمینت یا روکش زد و پرداخت کرد و به‌طور یکپارچه در طرح‌های مختلف معماری ترکیب کرد.

عایق حرارتی و صوتی

مواد اصلی مورد استفاده در ورق‌های کامپوزیت خواص عایق حرارتی و صوتی عالی را ارائه می‌دهد. این ویژگی باعث می‌شود این ورق‌ها برای کاربردهایی مانند ساختمان ها، وسایل نقلیه و محوطه‌های صنعتی که راحتی حرارتی، کاهش سر و صدا یا عایق صدا مورد نیاز است گزینه ای ایده آل باشند.

مقاوم در برابر آب و هوا

ورق‌های کامپوزیت در برابر هوا، اشعه UV، رطوبت و خوردگی بسیار مقاوم هستند. این محصولات می‌توانند شرایط آب و هوایی شدید را تحمل کنند و برای کاربردهای داخلی و خارجی مناسب هستند.

ورق کامپوزیت مناسب نمای جایگاه سوخت

یکی دیگر از کاربرد های ورق کامپوزیت، استفاده از آن در نمای پمپ بنزین ها و جایگاه ها گاز می باشد . این ورق ها بدلیل خاصیت ضد حریق و همچنین تنوع رنگبندی گزینه بسیار مناسبی برای نمای جایگاه سوخت می باشد .

فروش ورق کامپوزیت بصورت عمده

اگر قصد خرید ورق کامپوزیت با کیفیت و در عین حال قیمت مناسب و ارزان را دارید می توانید از مراکز فروش عمده ورق کامپوزیت و یا تولیدکنندگان ورق کامپوزیت خرید را انجام دهید. فقط باید دقت داشته باشید که دقیقا همان ورق که برای شما پیش فاکتور شده است را تحویل دهند .

قیمت ورق کامپوزیت

نکات طلایی خرید ورق کامپوزیت

قبل از خرید ورق کامپوزیت شما باید به یکسری نکات مهم و کلیدی توجه نمایید تا در خرید دچار مشکل نشوید . این نکات عبارتند از :

  1. از مراکز معتبر و نمایندگی های مجاز هر استان خریداری نمایید
  2. حتما از فروشنده ورق کامپوزیت پیش فاکتور دریافت نمایید و تاکید نمایید تا تمامی مشخصات ورق کامپوزیت را در پیش فاکتور قید نماید .
  3. ترجیحا اگر می توانید به صورت پیش فاکتور رسمی با مالیات خریداری نمایید تا پیش فاکتور شما دارای مهر و سربرگ و اعتبار لازم را داشته باشد
  4. حتما بعد از خرید، مشخصات ورق کامپوزیت را با مشخصات پیش فاکتور چک نمایید تا از لحاظ کد رنگ و ضخامت اشتباهی رخ ندهد
  5. اگر قصد خرید از یک استان دیگری را دارید حتما از هزینه های بارگیری و کرایه حمل از فروشنده سوال کنید
  6. بعد از نصب ورق کامپوزیت، گارانتی و ضمانت نامه ورق ها را از فروشنده درخواست و پیگیر صدور آن باشید .
  7. اگر قصد استفاده از ورق کامپوزیت برای نمای خارجی را دارید حتما دقت کنید که ورق کامپوزیت مد نظر دارای خاصیت رنگی PVDF باشد تا دچار تغییر رنگ نشود
  8. دقت داشته باشید که حتما بعد از نصب و اجرا کامپوزیت لیبل روی ورق را ظرف مدت 2 ماه جدا نمایید ، در غیر اینصورت برای جدا و کندن به مشکل خواهید خورد
  9. در صورتی که ابعاد پروژه شما به طوری است که متراژ زیادی پرت خواهید داد می توانید از فروشنده درخواست تولید ورق کامپوزیت بصورت ابعادی را داشته باشید که البته باید متراژ درخواست بالا باشد.

قیمت ورق کامپوزیت

ورق کامپوزیت دارای قیمت های مختلفی می باشد و عوامل مختلفی بر قیمت ورق کامپوزیت تاثیرگذار است. ضخامت آلومینیوم، نوع پلی اتیلن، نوع کلاس ورق از عواملی می باشد که تا حد زیادی در قیمت ورق کامپوزیت تاثیر می گذارد. بنابراین باید متناسب با پروژه خود ورق کامپوزیت با قیمت مناسب را تهیه نمایید . همچنین می توانید از کارشناسان فروش پرمیوم باند راهنمایی لازم را دریافت نمایید و قیمت ورق کامپوزیت را دریافت نمایید.

ورق کامپوزیت ارزان

ورق کامپوزیت ارزان

امروزه با توجه به شرایط موجود بسیاری از مشتریان به دنبال ورق کامپوزیت با قیمت مناسبتری هستند. باید به این موضوع دقت نمایید که هیچ وقت سعی نماید قیمت را فدای کیفیت نکنید. به عنوان مثال اگر شما یک نمای ساختمان 4 طبقه را دارید و قصد اجرا نمای کامپوزیت را دارید باید حتما از ورق کامپوزیت با ضخامت های بالا استفاده کنید و اگر با ضخامت پایین استفاده کنید که قیمت پایینتری داشته باشد، بعد از اجرا دچار مشکلاتی خواهید شد.

ولی اگر مثلا تابلوی سر درب مغازه یا فروشگاه را دارید می توانید از ورق های کامپوزیت با ضخامت پایین استفاده کنید که قیمت مناسبتری دارند. برای دریافت قیمت ورق کامپوزیت ارزان می توانید با شماره های 09120318766 و 09170555715 تماس حاصل نماید .


۹:۳۲:۵۳ | سه شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۲ | Tuesday 17 / 10 October / 2023
مطالب پیشنهادی از سراسر وب