#اخبار آموزش و پرورش #سهام عدالت sahamedalat.ir #اخبار سوریه #تعطیلی مدارس #نرخ دلار #آلودگی هوا #اخبار بازنشستگان #بورس #بیت کوین #غزه #قیمت خودرو #هواشناسی #وضعیت راه ها #استقلال #پرسپولیس

گذری بر تاریخچه ارز دیجیتال اتریوم از پیدایش تا آینده

پس از بیتکوین که یکی از محبوب‌ترین ارزهای دیجیتالی در بین کاربران در سراسر دنیا است، اتریوم پا به دنیای ارزهای دیجیتال گذاشت.

پس از بیتکوین که یکی از محبوب‌ترین ارزهای دیجیتالی در بین کاربران در سراسر دنیا است، اتریوم پا به دنیای ارزهای دیجیتال گذاشت. ممکن است بسیاری از کاربران تنها نام اتریوم را شنیده باشند و اطلاعاتی در مورد تاریخچه این ارز نداشته باشند. ازاین‌رو ما در این مطلب سعی داریم که به تاریخچه این ارز دیجیتال بپردازیم.

اتریوم

در دنیای ارزهای دیجیتال، ارزهای زیاد و گوناگونی وجود دارد که اتریوم یکی از آن‌ها است. این ارز دیجیتال پلتفرمی آزاد و عمومی است که بر پایه‌ی بلاکچین است. اتریوم ارز دیجیتالی غیرمتمرکز است. منظور از غیرمتمرکز بودن این است که هیچ نهاد، سازمان و شخصی روی آن نظارت نمی‌کند.

در این رمز ارز، داده‌ها بر روی یک سرور مرکزی و به‌صورت محرمانه ثبت نمی‌شوند. تمام اطلاعات در بین نودها توزیع می‌شود و هر نود از داده‌های بلاکچین یک کپی در اختیار دارد. علاوه‌براین ارز بومی اتریوم، اتر است. همچنین این ارز از برنامه‌ها و قراردادهای هوشمند بسیاری پشتیبانی می‌کند.

تاریخچه ارز دیجیتال اتریوم

نام گذاری اتریوم

در سال 2013 شخصی به نام ویتالین بوترین ایده ساخت شبکه اتریوم را مطرح کرد و این شبکه در سال 2015 کار خود را به شکل رسمی آغاز کرد. در مورد نحوه نام‌گذاری اتریوم، این شخص بیان کرد که به هنگام مطالعه عناصر ادبیات داستانی در سایت ویکی‌پدیا این نام را انتخاب کرده است.

همچنین این شخص در ادامه بیان کرد که بعد از دیدن این نام، فوراً متوجه شده است که این نام را بیشتر از نام‌های دیگر دوست دارد. علاوه‌براین وی بیان کرد که فکر می‌کند اتریوم (Ethereum)تلفظ خوبی دارد و این نام لغت اتر(ETH) را نیز در دل خود دارد. معنای این لغت در فرهنگ‌نامه بدین‌صورت آورده شده بود: به یک مدیوم نامرئی فرضی اشاره دارد که به جهان نفوذ می‌کند و به نور امکان سفر می‌دهد.

تاریخچه اتریوم از زاویه توسعه شبکه 

اختراع اتریوم از ارز دیجیتال بیتکون الهام گرفته‌شده است. پایه و اساس فناوری بلاکچین غیرمتمرکز را بیتکوین بنا کرد. اما عملکرد بیتکوین محدود به انتقال نقدی همتا به همتا است که در اتریوم بدین‌صورت نیست. ویتالین بوترین، بنیان‌گذار اتریوم در تلاش بود که عملکرد بلاکچین را به برنامه‌هایی که قابل‌برنامه‌ریزی هستند، گسترش دهد.

تاریخچه ارز دیجیتال اتریوم

بوترین در ابتدا می‌خواست که زبان برنامه‌نویسی پیشرفته‌ای را در رأس بیتکوین اضافه کند تا به هدف مدنظر خود دست یابد. او با این کار می‌خواست پردازش قراردادهای هوشمند را ممکن سازد. اما ایده او از طرف جامعه بیتکوین رد شد. به همین دلیل او تصمیم گرفت که بلاکچین جدیدی را ایجاد کند.

توسعه اتریوم

توسعه اتریوم در چهار مرحله برنامه‌ریزی شد. در هر مرحله سعی بر این بود که مشکلات سری قبل حل شود. در هر مرحله که شبکه ارتقا می‌یابد، نمی‌توان از نسخه‌های قبلی استفاده کرد زیرا از نسخه‌های قدیمی پشتیبانی نمی‌شود.  

مراحل توسعه اتریوم عبارت‌اند از: مرحله فورتنایت (Fronite)، مرحله هومستد (Homestead)، مرحله متروپلیس ((Metropolis و مرحله سرنیتی (Serenity). در این قسمت هرکدام از مراحل را به‌اختصار توضیح می‌دهیم.

مرحله فورتنایت (Fronite)

این مرحله اولین مرحله از شبکه اتریوم است. این مرحله دو عملکرد اساسی داشت که این دو عملکرد عبارت‌اند از: 1. استخراج کردن اتر و 2.  کاربران بتوانند قراردادهای هوشمند را اجرا کنند. در این مرحله تلاش بر این بود که شبکه راه اندازی شود تا ماینرها بتوانند فرایند استخراجی خود را راه اندازی کنند.

مرحله هومستد (Homestead)

در این مرحله تلاش بر این بود که زیرساخت های امنیتی بهبود یابد. نسخه قبلی، نسخه فعال اتریوم بود اما این مرحله نسخه ایمن تر اتریوم بود.

مرحله متروپلیس (Metropolis)

این مرحله، مرحله ای برای بهبود امنیت، مقیاس پذیری و حریم خصوصی بود.

مرحله سرنیتی (Serenity)

این مرحله هنوز درحال‌ توسعه است. در این مرحله سعی بر این است که شبکه مقیاس‌پذیرتر، ایمن‌تر و پایدارتر شود. این مرحله با نام اتریم 2 شناخته‌شده است.

اتریوم 2

به جدیدترین به‌روزرسانی بلاکچین اتریوم، اتریوم 2 می‌گویند. اتریوم 2 به‌روز‌‌رسانی برای شبکه بلاکچین اتریوم است که سرعت، کارایی و پایداری شبکه را بالا می‌برد تا معاملات و تراکنش‌هایی که درون هر شبکه صورت می‌گیرد فرآیند بهتری داشته باشد.

این ارز دیجیتال چندین فاز مختلف دارد. اولین فاز که تغییرات و به‌روزرسانی در آن اعمال شد فاز «بیکن چین» نام دارد. این فاز تغییرات ویژه‌ای را به بلاکچین اتریوم اضافه کرده است. دومین فاز ارز دیجیتال اتریوم2 فاز «ترکیب» است. سومین فاز نیز «رشته‌های صدفی» نام دارد که این فاز در درجه‌بندی شبکه اتریوم نقش به خصوصی خواهد داشت.

در فاز سوم به‌جای این‌که تمام عملیات فقط روی یک بلاک چین انجام شود با رشته‌های صدفی عملیات مربوط به معاملات و تراکنش‌های اتریوم روی ۶۴ رشته جدید برقرار خواهند شد. این بدین معنا است که با به‌روزرسانی اتریوم 2 خیلی راحت‌تر می‌توان نرم‌افزار آن را اجرایی کرد زیرا برای ذخیره روی سیستم‌عامل، به دیتای کمتری نیاز است.

فریز شدن تتر

شاید عبارت فریز شدن تتر به گوشتان خورده باشد اما مفهوم آن را ندانید. در این قسمت سعی ما بر این است که شما را با مفهوم آن آشنا کنیم.

تاریخچه ارز دیجیتال اتریوم

منظور از فریز شدن تتر چیست؟ فریز شدن تتر به مفهوم بسیار ساده به معنای بلوکه شدن تتر است. تتر یک استیبل کوین یا ارز دیجیتالی ثابت و پایدار است. در استیبل کوین‌ها یا Stablecoins که حالت پایداری است، نوسانات قیمت وجود ندارد. در دنیای ارز دیجیتال که کاربران به دنبال راه‌های امنی برای تراکنش هستند، استیبل کوین‌ها ساده‌ترین و امن‌ترین راه برای تراکنش‌ها در ارزهای دیجیتال هستند.

تتر یا USDT ارز دیجیتالی با قیمت ثابت است که از کاربران در مقابل نوسانات شدید بازار ارزها محافظت می‌کند و کاربران با آن می‌توانند به‌صورت دیجیتالی دلار منتقل کنند. تتر برخلاف بیتکوین سیستمی متمرکز است. منظور از متمرکز بودن این است که نهاد، سازمان یا شخصی روی آن نظارت می‌کند.

این متمرکز بودن تتر، مشکلاتی را برای کاربران ایرانی ایجاد می‌کند. ایران کشوری تحریم شده است.  زمانی که کاربر ایرانی در شبکه بلاکچین تراکنشی انجام دهد، تتر و عوامل آن متوجه می‌شوند. اگر آن‌ها متوجه این موضوع شوند و کاربر ایرانی را تشخیص دهند حساب او را بلوکه می‌کنند و دارایی‌های این فرد فریز می‌شود. اگر دارایی شخصی در کیف پول وی فریز شود، دیگر امکان نقل‌وانتقال و خرید و فروشی وجود ندارد.

سخن پایانی

در دنیای ارزهای دیجیتال، ارزهای زیاد و گوناگونی وجود دارد که اتریوم یکی از آن‌ها است. این ارز دیجیتال پلتفرمی آزاد و عمومی است که بر پایه‌ی بلاکچین است. اتریوم ارز دیجیتالی غیرمتمرکز است. منظور از غیرمتمرکز بودن این است که هیچ نهاد، سازمان و شخصی روی آن نظارت نمی‌کند.

توسعه اتریوم در چهار مرحله برنامه‌ریزی شد. در هر مرحله سعی بر این بود که مشکلات سری قبل حل شود. در هر مرحله که شبکه ارتقا می‌یابد، نمی‌توان از نسخه‌های قبلی استفاده کرد زیرا از نسخه‌های قدیمی پشتیبانی نمی‌شود. مراحل توسعه اتریوم عبارت‌اند از: مرحله فورتنایت (Fronite)، مرحله هومستد (Homestead)، مرحله متروپلیس ((Metropolis و مرحله سرنیتی (Serenity).

اتریوم 2 به‌روز‌‌رسانی برای شبکه بلاکچین اتریوم است که سرعت، کارایی و پایداری شبکه را بالا می‌برد تا معاملات و تراکنش‌هایی که درون هر شبکه صورت می‌گیرد فرآیند بهتری داشته باشد. همچنین به بلوکه شدن دارایی های کاربران از سوی سایت و شبکه ی تتر فریز شدن تتر می گویند.


۱۳:۰۷:۴۸ | سه شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۱ | Tuesday 18 / 10 October / 2022
مطالب پیشنهادی از سراسر وب