برای مثال، هزینه هر کالا به طور مجزا تنها چیزی نبوده که در موقع محاسبه هزینه واردات باید در نظر داشته باشید.
برای واردات از کشورها، هزینههای خیلی زیادی را نیاز است در نظر بگیرید که تنها شامل هزینه کالا، جابجایی و حمل و نقل و همچنین عوارض واردات نمیشوند. سوالی که در اینجا ممکن است برای شما پیش بیاید این بوده که آیا اصلا واردات با سرمایه تقریبا کم امکان پذیر است؟
باید بگوییم که بله، اگر که شما نمایندگیهای فوقالعاده معتبر و کاربلد مانند وانیکس را به منظور همراهی خود در وارات کالا انتخاب کنید، قادر خواهید بود بهترین راه واردات کالا به ایران و همینطور بهترین مراکز را جهت خرید از کشور مورد نظر انتخاب کنید.
در ادامه قصد داریم به معرفی برخی از خدمات مجموعه وانیکس بپردازیم، بنابراین تا انتهای مطلب واردات با کمترین قیمت با شرکت بازرگانی وانیکس، همراهمان باشید.
کشور پر جمعیت چین حدود ۹۰ درصد محصولات تولیدی دنیا را تولید میکند و در واقع ۸۰ درصد واردات محصول دنیا بر عهدهی این کشور بزرگ است، از این رو کشور چین سطح رشد فوقالعاده بالایی دارد. همینطور با توجه به این امر که این کشور دارای دستمزد خیلی پایین نیروی کار و محصولات تولیدی مقرون به صرفه و ارزان قیمت بوده، سود واردات در آن به مراتب بیشتر از سایر کشورهای دیگر است و این روزها انتقال محصول از کشور چین فوقالعاده سریع تر از گذشته انجام میشود. واردات کالاهای گوناگون از این کشور برای سایر صاحبان کسب و کار و همینطور شرکتها به صرفه است.
برای واردات کالا از چین با وانیکس کلیک کنید.
توجه داشته باشید که واردات از چین تنها مختص ایران نبوده، بلکه این کشور یکی از کشورهای فوقالعاده قدرتمند در دنیا به حساب میآید که کشورهای بسیار زیادی جهت واردات از آن اقدام میکنند؛ زیرا چین با بهرهمندی از کارگرانی که به دستمزدهای خیلی کم قانع هستند و همینطور با استفاده کردن از تکنولوژیهای پیشرفتهای که قیمت تمام شده محصول را به مراتب کاهش میدهند توانسته اکثر رقیبانش را به کل از دور خارج کرده و خود را به یک کشور خیلی قدرتمند تبدیل کند.
توجه داشته باشید که واردات از این کشور پرجمعیت و قدرتمند کمی دشوار بوده و بدون اطلاع داشتن از قوانین مربوطه و همینطور پروسه واردات کالا از چین، انجام این کار غیر ممکن است. شرکت وانیکس یکی از مجموعههای بازرگانی فعال در حوزه واردات کالاهای گوناگون از چین بوده که دارای سابقهی درخشانی در این حوزه است و میتواند شما را به بهترین شکل در این کار راهنمایی کند.
وارداتی که توسط شناورها و همینطور ملوانانی که کاملا غیرتجاری هستند صورت میگیرد در واقع به واردات ته لنجی یا به اصطلاح واردات ملوانی معروف است. بر اساس دادههای رسمی حدودا 4000 شناور در سایر استانهای خوزستان، بوشهر، هرمزگان و همچنین سیستان و بلوچستان در حال حاضر در حال فعالیت هستند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با واردات ته لنجی با وانیکس کلیک کنید.
بسیار جالب است بدانید که نسلهای گوناگون و بسیار زیادی از این روش واردات یعنی واردات ته لنجی امرار معاش میکردهاند. قانون و دولت هم به منظور حمایت کردن از شرایط اقتصادی سایر مردم مرزنشین، معافیتهایی را برای صاحبان و همینطور ملوانان این لنجها لحاظ کرده تا بتوانند به منظور امرار معاش خود از مقدار بسیار محدودی واردات محصول به صورت کاملا قانونی بهره ببرند.
قابل توجه بوده که در سال 1401 بخشی از قوانین و مقررات به علت شرایط خطیر سرزمینمان ایران با یکسری تغییرات مواجه شد و در واقع به نحوی افراد ملوان را ترغیب کرد تا بهجای کالاهای گوناگون و متنوع، به واردات کالاهای اساسی بپردازند.
توجه داشته باشید که شخص شما برای انجام دادن این نوع واردات نیاز است به صورت کامل با پروسه واردات ته لنجی و همینطور قوانین و مقررات خاص آن آشنایی داشته باشد. یکی از مجموعههایی که میتواند در حوزه واردات ته لنجی شما را به بهترین شکل راهنمایی کند، شرکت وانیکس است.
اقتصاد کشور قدرتمند چین در چند دهه اخیر رشد حیرت انگیزی داشته، به طوری که توانست جایگاه ویژه خود یعنی دومین اقتصاد بزرگ دنیا بودن را تثبیت کند. در سال ۱۹۷۸ میلادی زمانی که این کشور بزرگ برنامه اصلاحات اقتصادی خود را شروع کرد، با تولید کردن بیش از 200 میلیارد دلار در مقام نهم تولید ناخالص داخلی یا به اصطلاح GDP قرار گرفت. پس از ۳۵ سال با تولید ناخالص داخلی بیش از ۹.۲ تریلیون دلار موفق شد به رتبه دوم دنیا صعود کند.
برای کسب اطلاعت بیشتر درمورد اقتصاد چین کلیک کنید.
کشور چین به مراتب بهتر از دیگر کشورها میتواند از پس سایر بحرانهای اقتصادی جهانی بربیاید. جالب است بدانید که در سال ۲۰۰۸ میلادی، دولت این کشور بزرگ از یک بسته محرک تقریبا چهار تریلیون یوانی که معادل ۵۸۵ میلیارد دلار بود رونمایی کرده و تلاش کرد تا کشور خود را از بد ترین و خطرناک ترین اثرات بحران مالی دور بدارد.
این برنامه محرک فوقالعاده بزرگ از طریق یکسری پروژههای سرمایهگذاری گسترده در واقع به رشد اقتصادی این کشور پر جمعیت دامن زد و این نگرانی و دغدغه را به وجود آورد که چین امکان دارد در بعضی از صنایع ظرفیت مازاد به وجود بیاورد.
ولی با توجه داشتن به موقعیت مالی فوقالعاده مستحکم دولت و همینطور اقدامات محرک آن، خوشبختانه اقتصاد این کشور هرگز تضعیف نشد. این کشور بزرگ و قدرتمند و پرجمعیت با رشد بیش از تقریبا نه درصدی تولید ناخالص داخلی، داشتن موقعیت مالی مناسب و همینطور تورم پایین موفق شد از شرایط فوقالعاده بحرانی مالی خارج شود.
سیاستهایی که به منظور تقویت رشد اقتصادی در طول این بحران فجیع و نگران کننده اعمال شدند، عدم تعادل اقتصاد کلان کشور را به مراتب تشدید کرده و به ویژه باعث تقویت شدن برنامه محرک سرمایهگذاری شدند، آن هم در حالی که مصرف اکثر خانوارها نسبتا پایین بود.
جهت مقابله کردن با این عدم تعادل جدی، دولت جدید که ریاست آن را شخص شی جین پینگ بر عهده داشت، از سال ۲۰۱۲ میلادی، از یکسری اقدامات اقتصادی برنامهریزی شده با هدف ترویج دادن مدل اقتصادی متعادلتر و بهتر رونمایی کرد. اگر قصد واردات محصولات مختلف از چین را دارید، بدانید که آشنایی کافی با اقتصاد آن میتواند کمک بزرگی در شناخت بهتر این کشور به شما کند.