#اخبار آموزش و پرورش #سهام عدالت sahamedalat.ir #اخبار سوریه #تعطیلی مدارس #نرخ دلار #آلودگی هوا #اخبار بازنشستگان #بورس #بیت کوین #غزه #قیمت خودرو #هواشناسی #وضعیت راه ها #استقلال #پرسپولیس

نقش رگولاتور‌ها در بازار فارکس چیست؟ | نهاد‌های قانون‌گذار در فارکس کدامند؟

لایت فارکس یکی از بروکرهای بنام در بازار فارکس است که توانسته جایگاه خوبی در بین فعالان بازار مالی پیدا کند. زمان تصمیم‌گیری در مورد افتتاح حساب ...

لایت فارکس یکی از بروکرهای بنام در بازار فارکس است که توانسته جایگاه خوبی در بین فعالان بازار مالی پیدا کند. زمان تصمیم‌گیری در مورد افتتاح حساب در این بروکر حتما با این سوال مواجه شده‌اید که آیا بروکر لایت فارکس معتبر است؟

چطور می‌توان اعتبار یک بروکر را بررسی کرد؟ کدام نهاد‌های قانون‌گذار مجوز‌های لازم برای فعالیت بروکر‌ها را صادر می‌کنند؟ اینها سوالاتی است که احتمالاً از ذهن شما گذشته است. زیرا برای سپرده‌گذاری دارایی‌های خود نیازمند کسب اطمینان نسبت به بروکر هستید.

نهادهای نظارتی، مانند موسسات نظارتی مالی یا بانک‌های مرکزی، مسئول نظارت و تنظیم بازار ارز هستند.

نهادهای قانون‌گذاری نقش مستقیمی در تنظیم بازار فارکس یا بروکرهای فارکس ندارند، اما می‌توانند نقش مهمی در شکل دادن به محیط اقتصادی و نظارتی گسترده‌تر که بازار فارکس در آن فعالیت می‌کند، ایفا کنند. به‌عنوان مثال، نهادهای قانون‌گذاری ممکن است قوانینی را تصویب کنند که بر اقتصاد تأثیر می‌گذارد، مانند سیاست‌های مالیاتی یا توافق نامه‌های تجاری، که می‌تواند بر نرخ ارز و بازار فارکس تأثیر بگذارد.

به‌علاوه نهادهای قانون‌گذاری ممکن است تحقیقاتی را در مورد مسائل مربوط به بازار فارکس یا کارگزاران فارکس برگزار کنند. به‌عنوان مثال، نهادهای قانون‌گذاری ممکن است موارد تقلب یا سوء رفتار توسط بروکرهای فارکس را بررسی کنند.

رگولاتور‌ها در بازار فارکس

بروکرهای فارکس معمولاً توسط سازمان‌های دولتی یا نهادهای نظارتی مالی در کشورهایی که در آن فعالیت می‌کنند، کنترل می‌شوند. این کنترل‌های به‌منظور ایجاد اطمینان نسبت به فعالیت شفاف و متعهدانه و عملکرد یکپارچه بروکرها و رعایت مقررات و قوانینی که برای حمایت از سرمایه‌گذاران طراحی شده، اعمال می‌شود. تعدادی از موسسات قانون‌گذار که وظیفه نظارت بر عملکرد بروکرها را بر عهده دارند به شرح زیر ارائه شده است.

از جمله قوانینی که بروکرها ملزم به رعایت آنها هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

حفظ حداقل سطوح سرمایه برای تضمین ثبات مالی

نگهداری وجوه مشتریان در حساب‌های مجزا برای محافظت از آنها در صورت ورشکستگی کارگزار

ارائه شفافیت در قیمت‌گذاری و شیوه‌های معاملاتی

انجام حسابرسی منظم و گزارش‌گری مالی

پایبندی به سیاست‌های سخت‌گیرانه مبارزه با پولشویی (AML) و شناخت مشتری (KYC)

فعالیت‌های نظارتی می‌تواند به افزایش اعتماد سرمایه‌گذاران و کاهش خطرات مرتبط با معاملات فارکس کمک کند. بررسی وضعیت اعتبار یک بروکر فارکس قبل از افتتاح حساب معاملاتی و انتخاب بروکری که دارای مجوز های معتبر صادر شده توسط یک موسسه نظارتی باشد، از جمله فعالیت‌های مهمی است که قبل از انتخاب بروکر باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد.

در ادامه با نمونه‌ای از این نهاد‌های قانون‌گذار و وظایف آنها بیشتر آشنا می‌شویم.

مرجع رفتار مالی (FCA)

یک نهاد نظارتی مالی در بریتانیا است که مسئول وضع قوانین و نظارت بر شرکت‌های خدمات مالی است. فعالیت‌های این نهاد باعث می‌شود نسبت شفافیت عملکرد و سازگاری با منافع مشتریان اطمینان معقولی اطمینان حاصل شود. FCAیک نهاد غیردولتی مستقل است که مسئولیت پاسخگویی به خزانه داری بریتانیا و پارلمان این کشور را دارد.

FCA در سال 2013 تاسیس شد و مسئولیت‌های اداره خدمات مالی (FSA) به این موسسه واگذار شد. FCA مسئولیت کنترل و نظارت بر فعالیت بسیاری از شرکت‌های خدمات مالی از جمله بانک‌ها، شرکت‌های بیمه، شرکت‌های سرمایه‌گذاری، شرکت‌های اعتباری و همچنین بروکرهای فارکس را بر عهده دارد.

نقش FCA بروکرهای فارکس را برای کسب اطمینان از رعایت استانداردهای خاص و پیروی از قوانین خاص است، تحت نظارت دارد.

کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC)

یک آژانس نظارتی مستقل از دولت ایالات متحده است که مسئول نظارت و تنظیم بازارهای مشتقه ایالات متحده، از جمله معاملات آتی، اختیار معامله، و سوآپ است. ماموریت CFTCارتقای یکپارچگی بازار و محافظت از فعالان بازار در برابر تقلب، دستکاری و فعالیت‌های سودجویانه است.

CFTC در سال 1974 به عنوان یک موسسه مستقل از دولت ایالات متحده با تصویب قانون کمیسیون معاملات آتی کالا تأسیس شد. این حوزه فعالیت این موسسه شامل مبادلات آتی، دفاتر تهاتر، اپراتورهای استخر کالا، مشاوران تجارت کالا، و بروکرهای فارکس است.

کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه‌گذاری استرالیا (ASIC)

یک موسسه نظارت مالی در استرالیا است که مسئول تنظیم و نظارت بر بازارهای مالی، شرکت‌های خدمات مالی برای دستیابی به اطمینان از رعایت شفافیت و عملکرد کارامد این شرکت‌ها است. ASIC یک نهاد دولتی مستقل است که در برابر پارلمان استرالیا پاسخگو است.

مسئولیت‌های ASIC شامل تنظیم و نظارت بر فعالیت‌های مختلف بازار مالی، مانند معاملات اوراق بهادار، معاملات آتی و اختیار معامله، و معاملات فارکس است. این موسسه نظارتی همچنین مسئول اجرای قانون اولیه حاکم بر شرکت‌های خدمات مالی در استرالیا است.

موسسه خدمات مالی (FSA)

یک موسسه نظارت مالی در ژاپن است که مسئول نظارت و کنترل نهادهای مالی از جمله بانک‌ها، شرکت‌های بیمه و شرکت‌های اوراق بهادار است. FSAدر سال 2000 به عنوان یک سازمان اداری مستقل تحت صلاحیت وزارت دارایی تأسیس شد.

در حوزه فارکس، FSA مسئول کنترل و نظارت بر بروکرهای فارکس فعال در ژاپن را بر عهده دارد. مسئولیت‌های این موسسه در مقابل شرکت‌های خدمات مالی به شرح زیر است.

صدور مجوز و ثبت: بروکر‌های فارکس برای فعالیت در ژاپن باید از FSA مجوز دریافت کنند.

اعمال مقررات: کارگزاران فارکس باید از مقررات سختگیرانه حاکم بر الزامات سرمایه، گزارش‌دهی و ثبت سوابق، حفاظت از مشتری و استانداردهای رفتار تجاری پیروی کنند.

اجرا: FSA قدرت اجرای مقررات و اعمال جریمه‌هایی را بر بروکرهای فارکس که در فعالیت خود قوانین را نقض می‌کنند، از جمله اعمال جریمه، محدودیت‌های تجاری و لغو مجوز را دارد.

نظارت: FSA نظارت بر اپراتورهای بازار مالی در ژاپن، از جمله بورس اوراق بهادار توکیو و سایر بازارهای مالی را فراهم می‌کند.

مرجع پولی سنگاپور (MAS)

بانک مرکزی و مرجع نظارت مالی سنگاپور است. MASدر سال 1971 برای نظارت بر صنعت خدمات مالی و ارتقای سنگاپور به‌عنوان یک مرکز مالی در آسیا تاسیس شد.

MASدارای اختیارات نظارتی گسترده‌ای بر موسسات مالی از جمله بانک‌ها، شرکت‌های بیمه، شرکت‌های اوراق بهادار و بروکرهای فارکس است.

به‌طور کلی وظیفه مشترک تمامی این نهاد‌های نظارتی، اعمال قوانین و صدور مجوز و نظارت بر فعالیت نهادهای مالی از جمله بروکرها برای رعایت قوانین وضع شده است. فعالیت این نهادهای نظارتی باعث ایجاد سطحی از اطمینان برای کاربران است که منافع‌شان در حساب‌های بروکرهای فارکس قرار دارد.
دارا بودن مجوز‌های لازم از جانب این نهاد‌های نظارتی برای بروکر امتیازی محسوب می‌شود که می‌تواند باعث جذب مشتریان بیشتر برای آنها شود. در این مقاله در مورد رگولاتوری در بازارهای مالی به خصوص بازار فارکس آشنا شدیم و بخری نهاد‌های نظارتی مسئول صدور مجوز فعالیت موسسات خدمات مالی را برشمردیم.


۲۱:۱۰:۵۴ | چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | Wednesday 10 / 05 May / 2023
مطالب پیشنهادی از سراسر وب