#اخبار آموزش و پرورش #نقل و انتقالات فوتبال #سهام عدالت #سوریه #اخبار بازنشستگان #بورس #بیت کوین #غزه #استقلال #پرسپولیس

آموزش ارز دیجیتال برای مبتدیان (100% مفاهیم پایه ارز دیجیتال)

ارزهای دیجیتال «Cryptocurrency»، بازاری پرفراز و نشیب و پر از موقعیت های جذاب است که تریدرها و سرمایه گذاران را به خود جلب کرده است.

محیط کریپتو کارنسی ها پر از پیچیدگی‌ و تحولات روز به روز است. برای ورود به این حوزه و بهره ‌مندی از فرصت‌ های بی ‌نظیر، آشنایی با اصول اولیه ارزهای دیجیتال ضروری است. دوره "آموزش ارز دیجیتال برای مبتدیان" به طور جامع و ساده، راهنمایی های کاربردی در زمینه ترید و سرمایه‌ گذاری در این بازار را ارائه می ‌دهد. این مقاله نیز با استفاده از زبان ساده، به مسائل مهم مانند "رمزارز" و "بلاک چین" و غیره می ‌پردازد. با خواندن این مطلب، آشنایی جامعی با جزئیات خرید و فروش کریپتو کارنسی ها پیدا می کنید.

در چند سال گذشته، بازار ارز دیجیتال نه تنها به عنوان یکی از پربازده‌ ترین بازارهای مالی شناخته شده، بلکه جذابیت خود را با جذب تعداد زیادی از معامله ‌گران افزایش داده است. به منظور پاسخ به این رشد فوق ‌العاده، آموزش ارز دیجیتال از مبتدی تدوین شده است که یکی از جنبه‌های کاربردی و مهم آن، آموزش ارز دیجیتال رایگان است.

مفهوم ارز دیجیتال به زبان ساده

در آموزش ارز دیجیتال از مبتدی، «رمزپول» یا همان «کریپتوکارنسی»، نامیست که برای ارزهای دیجیتال بکار می ‌رود. معمولاً با عناوینی همچون «رمزارز»، «ارز دیجیتال»، «ارز رمزپایه» یا «ارز رمزنگاری ‌شده» شناخته می ‌شود. این ارزها نوعی ارز دیجیتال بدون نقطه کنترلی هستند، به عبارت دیگر تحت نظر یک موسسه مرکزی مثل بانک قرار ندارند. فعالیت رمزپول ‌ها از طریق فناوری دفتر کل توزیع ‌شده به نام «بلاک چین» صورت می ‌گیرد.

سایت techtarget.com ارز دیجیتال را اینگونه تعریف می کند:

A digital currency is a medium of exchange that is generated, stored and transferred electronically. Digital currencies are not typically associated with any country's government or represented in physical forms like the coins and notes of traditional currencies.

بیت‌ کوین نخستین ارز دیجیتالی بود که در سال 2008 وارد صحنه شد و جهش خود را آغاز کرد. هر چند مفهوم یک سیستم پولی دیجیتال غیر متمرکز از دهه 80 میلادی بحث و گفتگو می ‌شد، اما تا زمان پدید آمدن بیت‌ کوین، این ایده به عملی شدن نپیوسته بود. در حال حاضر دنیای رمزپول ‌ها با ورود انواعی از ارزهای دیجیتال، هرکدام با هدف و مسیر خاص خود به واقعیت پیوسته ‌اند.

Crypto به سادگی می‌ تواند به عنوان یک پول مجازی در دنیای آنلاین تعریف شود که از زیرساخت بلاک‌ چین بهره می ‌برد. این ارزها تحت رمزنگاری قرار دارند و بدون نیاز به مرکزیت عمل می ‌کنند. در اصطلاح به رمزارز هم مشهورند، ولی بیت ‌کوین به عنوان معروف ‌ترین آنها شناخته می شود.

تعداد ارزهای دیجیتال روز به روز در حال زیادتر شدن است. تعداد رمز ارزهای موجود در این بازار از رقم ۵۰۰۰ نوع نیز فراتر رفته است. علاوه بر بیت‌کوین، دوج‌ کوین، شیبا و اتریوم نیز جزو ارزهای معروف در این لیست هستند.

بلاک چین چیست؟

بلاک چین چیست؟

بلاک ‌چین به عنوان مجموعه داده:

ثبت تراکنش ‌ها در شبکه رمزارز با بلاک ‌چین:

تضمین صحت فعالیت کاربران در شبکه:

فعالیت بلاک ‌چین در مقابل تخریب:

شناسایی و جریمه در صورت اطلاعات نادرست:

بیت کوین چیست؟

طرز کار ارز دیجیتال چگونه است؟

طرز کار ارز دیجیتال چگونه است؟

طبیعتاً رمزارزها از تکنولوژی جذاب و متفاوتی به نام بلاک ‌چین بهره می ‌برند. تصور کنید که بلاک چین، یک ساختمان یا سلسله مراتبی از بلوک‌ هاست که با یکدیگر پیوند خورده ‌اند، همچون آجرهایی که یک ساختمان را تشکیل می ‌دهند. در ادامه مبحث آموزش ارز دیجیتال برای مبتدیان، به دو مورد زیر توجه کنید:

اثبات کار (PoW):

اثبات سهام (PoS):

در برخی از شبکه ‌های دیجیتال مانند بایننس کوین (BNB)، از یک مدل متفاوت به نام "استیکینگ" یا "سهام ‌گذاری" (Staking) استفاده می ‌شود که با استفاده از دستگاه‌ های ماینر و استخراج ارز متداول نیست.

چه تعداد رمز ارز در دنیا وجود دارد؟

ارزهای دیجیتال تا چه حد قانونی هستند؟

در ادامه بحث آموزش ارز دیجیتال برای مبتدیان، پرداختن در مورد تأثیرات حقوقی رمز ارزها، مطالعه یا مراجعه به قوانین و مقررات مختلف ضروری است. به ‌عنوان مثال در برخی کشورها، ارزهای دیجیتال به‌ عنوان اوراق بهادار تلقی می ‌شوند و تحت نظارت سازمان‌ های مالی قرار دارند.

اخیرا در ایالات متحده، پرونده ‌های حقوقی نشان می دهد که ارز ریپل (XRP) به عنوان یک اوراق بهادار شناخته شده است و این موضوع تأثیر قابل توجهی بر قیمت و معاملات آن داشته است. برای درک دقیق ‌تر این تأثیرات، باید مفهوم‌ های حقوقی مرتبط با رمز ارزها و رویدادهای حقوقی جاری را دقیقاً بررسی کنید.

کیف پول یا والت چیست؟

با دنبال کردن آموزش ارز دیجیتال برای مبتدیان، این مفاهیم را بهتر درک می کنید. کیف ‌پول یا والت در ارز دیجیتال شباهت زیادی به یک حساب بانکی دارد، در واقع کیف پول جایی است که در آن ارزهای دیجیتال نگهداری می‌ شوند. این کیف ‌پولها به دو صورت نرم‌ افزاری و سخت ‌افزاری طراحی شده اند، حتی مدل‌ های سخت‌ افزاری این امکان را دارند که به راحتی حمل شوند. البته وجود کیف ‌پولهای کاغذی یا حتی ذهنی نیز ممکن است. اما به دلیل کمترین استفاده، آنها را در اینجا در نظر نمی‌ گیریم.

کیف پول یا والت چیست؟

مانند حالتی که ارزهای سنتی را در یک کیف پول فیزیکی ذخیره می‌ کنید، ارزهای دیجیتال نیز در کیف پولهای الکترونیکی محفوظ می ماند. این کیف پول‌ ها قابلیت اینکه به صورت نرم ‌افزاری یا از طریق ابزارهای آنلاین یا سخت ‌افزاری قابل استفاده باشند را دارد. در زمان اجرای تراکنش، برای تائید مالکیت وجوه، از یک کلید خصوصی استفاده می‌شود که اطلاعات آن به شبکه ارسال می ‌شود.

در دنیای ارزهای دیجیتال، ایده "کیف پول مغزی" به شما این اختیار را می ‌دهد که به ‌صورت امن کلید خصوصی خود را نگه دارید و بدون نیاز به واسطه ‌های میانی، امور مربوط به پول نقد دیجیتال خود را اداره کنید. کلید خصوصی عمدتاً مشابه کلید یک صندوق امانات عمل می ‌کند. هر کسی که دسترسی به کلید خصوصی یک کیف پول دارد، می ‌تواند مسلط به کنترل کامل موجودی در آن باشد.

کاربران ارزهای دیجیتال باید کلیدهای خصوصی خود را به ‌صورت ایمن نگه دارند و خودشان تراکنش ‌های مربوط به توکن های دیجیتال شان را انجام دهند. کیف پول دیجیتال به این افراد این امکان را می ‌دهد که با نام کاربری خود (که ممکن است با یک آدرس کلید عمومی در بلاک ‌چین مرتبط باشد) تراکنش‌ ها را انجام دهند.

انواع کیف پول ارز دیجیتال کدامند؟

کیف ‌پول‌ های ارز دیجیتال به دو دسته حضانتی و غیرحضانتی تقسیم می ‌شوند. در حضانتی، کلید خصوصی توسط سرویس ‌دهنده نگهداری می ‌شود (مانند کیف ‌پول ‌های صرافی)، در حالی که در حالت غیرحضانتی، کاربران کنترل کامل بر دارایی ‌های خود دارند. انتخاب بین این دو به عهده کاربران بوده و بر اساس نیازها و ترجیحات شخصی انجام می ‌شود.

کیف ‌پول‌ های رمزارزهای دیجیتال بسیار متنوع هستند و از ویژگی‌ها و امکانات مختلفی برخوردار می باشند. این ویژگی ‌ها شامل رابط کاربری، سطح امنیت، نحوه دسترسی، پشتیبانی از ارزهای متنوع و دیگر ویژگی ‌ها هستند. به طور کلی، کیف ‌پول‌ های ارز دیجیتال را می ‌توان به 2 گروه دسته بندی کرد:

ممکن است پیدا کردن بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای خیلی از افراد، به چالشی پیچیده تبدیل شود. با وجود دو گزینه اصلی، یعنی کیف پول گرم (Hot Wallet) و کیف پول سرد (Cold Wallet) انتخاب مناسب، نیاز به ارزیابی دقیق ویژگی ‌ها و نقاط ضعف هرکدام دارد. انتخاب بین این دو به طور کامل به اهداف و نیازهای شخصی شما بستگی دارد. با این حال در تصمیم ‌گیری مهمترین معیار، سطح امانت کیف پول است که آیا امکاناتی مانند کلمات بازیابی یا کلید خصوصی را در اختیار شما می گذارد یا خیر. به طور ساده، کیف پول امانی است که شما مسئولیت امنیت آن را در اختیار دارید، در حالی که کیف پول غیر امانی معمولاً این امکان را به شما نمی‌ دهد و به سرویس ‌دهنده اعتماد می‌ کنید.

مفهوم کیف پول سرد و گرم

کیف پول سرد، همانند یک خزانه امن و بدون دسترسی به اینترنت، اطلاعات ارزهای دیجیتال را در دل خود نهفته دارد. این ابزار آفلاین به این اطلاعات نگاه می کند و از تمامی ارتباطات آنلاین دوری می ‌کند، در نتیجه از تهدیدهای امنیتی به حداقل کاهش می ‌یابد.

در حالی که کیف پول گرم ، همچون یک متصل به اینترنت و فضای آنلاین، از دسترسی سریع به ارزهای دیجیتال برخوردار است. این کیف پول، متصل به جریان اطلاعات اینترنتی است و به همین دلیل نسبت به حملات سایبری و دسترسی‌های غیرمجاز بیشتر در معرض خطر قرار دارد.

عملکرد کیف پول دیجیتال چگونه است؟

کیف پول کریپتو، سازوکاری است که به افراد این امکان را می ‌دهد تا ارزهای دیجیتال خود را مدیریت و از آنها بهره ‌مند شوند، به صورتی که هیچ ارز فیزیکی برای جا به جایی در یک کیف پول سنتی لازم نیست. در این دنیای دیجیتال، هر چند که هیچ اثری از ارزها در محیط فیزیکی نیست، اما باید هنوز مالکیت بر دارایی‌های ارز دیجیتال را درک کرد و به طور دقیق مدیریت نمود. همچون حالتی که ما موجودی حساب بانکی خود را بررسی می‌ کنیم.

در تعریف کیف پول ارز دیجیتال، باید گفت که این ابزار به افراد اجازه می ‌دهد تا موجودی حساب خود را تصدیق کرده و میزان دقیق ارز دیجیتال خود را مشاهده نمایند. کیف پول کریپتو کارنسی این توانایی را به کاربران می‌ دهد تا علاوه بر ارسال تراکنش ‌های ارزهای دیجیتال، قابلیت دریافت آن ‌ها را نیز داشته باشند، مانند روشی که ما از حساب بانکی سنتی استفاده می‌ کنیم. برای اغلب افراد، کیف پول کریپتو به عنوان ابزار اصلی برای مدیریت دارایی ‌های ارز دیجیتالشان شناخته می شود.

در این راستا ضروری است که در هنگام ارسال تراکنش ‌های ارز دیجیتال، به دقت آدرس مناسبی را برای کیف پول مقصد خود انتخاب نمایید. به عبارت دیگر، هرگز ارز دیجیتال را به یک آدرس متفاوت از همان نوع ارز ارسال نکنید تا از دست رفتن دارایی ‌های خود جلوگیری کنید. در اینجا گذراندن کامل آموزش ارز دیجیتال برای مبتدیان بسیار ضروری است.

روش کار با کیف پول دیجیتال یا کریپتو

در دنیای متنوع کیف پول‌ های ارز دیجیتال، راهنمایی برای دریافت وجه و ارسال، بدون پیچیدگی ‌های فنی می‌ تواند کمک زیادی باشد. آموزش ارز دیجیتال برای مبتدیان، شما را با این کار آشنا می کند:

مزایای کیف پول های رمز ارز چیست؟

معایب کیف پول های رمز ارز چیست؟

مراحل خرید و فروش ارز دیجیتال

مراحل خرید و فروش ارز دیجیتال

آموزش ارز دیجیتال از مبتدی، در زمینه‌ خرید و فروش رمز ارز بسیار حیاتی است. برای انجام صحیح این فرآیند، نیازمند درک عمیقی از موارد زیر هستید:

مفاهیم مربوط به انتقال ارز دیجیتال

در ادامه آموزش ارز دیجیتال برای مبتدیان با مفاهیم زیر آشنا شوید:

انتقال ارز دیجیتال

عوامل تاثیرگذار بر قیمت ارز دیجیتال

موارد تعیین ‌کننده در قیمت بیت کوین و سایر رمزارزها عبارتند از:

جمع بندی

کریپتو کارنسی ها یا همان رمز ارزها ابداعی بی ‌واسطه و غیرمتمرکز است که با ظهور بیت کوین، به واقعیت پیوست. در مقابل سیستم ‌های انتقال پول معمولی از واسطه مرکزی مثل بانک بهره می‌برند. ارز دیجیتال در دنیای رمزارزها از این مفهوم دوری می‌کنند. این به این معناست که هیچ فرد یا نهادی نقش واسطه را بازی نمی ‌کند و تصمیم ‌گیری‌ها توسط تمام اعضای شبکه بلاک چین انجام می ‌شود.

برای ورود به این عرصه و بهره‌ مندی از فرصت ‌های خرید و فروش، آموزش ارز دیجیتال برای مبتدیان را تهیه کردیم. پس شناخت مفاهیم مربوط به این حوزه امری بسیار ضروری است. این مفاهیم می‌ توانند در درک عمیق ‌تر و تصمیم‌ گیری موفق ‌تر در بازار پویای Cryptocurrency معامله گران را یاری کنند. در این مطلب سعی شد تا آموزش ارز دیجیتال رایگان در اختیار شما کاربران بازار ارز دیجیتال قرار بگیرد تا نهایت استفاده را از این مبحث مهم ببرید.

منبع:

https://chartiran.com/


۱۲:۲۸:۱۳ | شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲ | Saturday 18 / 11 November / 2023
مطالب پیشنهادی از سراسر وب