#اخبار آموزش و پرورش #سهام عدالت sahamedalat.ir #اخبار سوریه #تعطیلی مدارس #نرخ دلار #آلودگی هوا #اخبار بازنشستگان #بورس #بیت کوین #غزه #قیمت خودرو #هواشناسی #وضعیت راه ها #استقلال #پرسپولیس

روش‌های متداول مهاجرت به کانادا

این روزها مهاجرت به کانادا در میان ایرانیان هواداران زیادی پیدا کرده و بسیاری از افراد به دنبال آگاهی از انواع روش‌های مهاجرت به این کشور هستند.

سیاست‌های جدید دولت کانادا در حمایت از حقوق مهاجران و استقبال از ورود آن‌ها به کشور، موجب شده تا موج جدیدی از متقاضیان برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند. وجود امنیت شغلی و اجتماعی، بیمه درمانی رایگان، تنوع فرهنگی و قومی، ثبات اقتصادی، نظام آموزشی برتر، استانداردهای بالای سطح زندگی و بازار کار مناسب از مهم‌ترین دلایلی هستند که کانادا را مکانی ایده‌آل برای زندگی ساخته و مهاجران بسیاری را به این کشور جذب می‌کند.

برای مهاجرت به کانادا می‌توان از روش‌های مختلفی چون مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، اسپانسرشیپ خانواده، مهاجرت سرمایه‌گذاری، مهاجرت از طریق ازدواج و مهاجرت استارت‌آپی اقدام کرد. با این حال می‌توان گفت که متداول‌ترین روش‌های مهاجرت به این کشور از طریق مسیر تحصیلی و کاری است.

مهاجرت تحصیلی به کانادا

کانادا به عنوان یکی از مقصدهای اصلی مهاجرت تحصیلی در جهان، پذیرای بخش عمده‌ای از دانشجویان بین‌المللی است. طبق آمارهای رسمی، در سال 2019 حدود 642 هزار دانشجوی بین‌المللی در این کشور تحصیل می‌کردند و شهر مونترال نیز به عنوان یکی از ده شهر برتر دوستدار دانشجو در جهان انتخاب شد. در واقع آنچه دانشجویان را به تحصیل در کانادا علاقه‌مند می‌سازد، مزایای مختلفی چون بهره‌گیری از کیفیت بالای آموزشی و پژوهشی، بورسیه و فاندهای مختلف تحصیلی، تنوع قومی و زبانی موجود، امکان کارآموزی و کار پاره‌وقت همزمان با تحصیل و امکان استخدام آسان پس از فارغ‌التحصیلی است.

هفت دانشگاه این کشور رتبه جهانی زیر 300 داشته و دستاوردهای پژوهشی آن‌ها، کانادا را تبدیل به یکی از قطب‌های پژوهشی جهان کرده است. دانشگاه تورنتو، مک گیل، بریتیش کلمبیا، مونترال، آلبرتا، مک مستر، واترلو، وسترن انتاریو، کوئینز، کلگری، اوتاوا و دالهاوزی همگی در این لیست جای می‌گیرند. اخذ پذیرش تحصیلی در این دانشگاه‌ها نیازمند داشتن رزومه‌ای قوی است و شانس استخدام فارغ‌التحصیلان را نیز افزایش می‌دهد.

از طرف دیگر بسیاری از افراد تحصیل در کالج را به دانشگاه ترجیح داده و می‌خواهند که در مدت زمان کمتری جذب بازار کار شوند. کالج‌های کانادا همچون کالج سنکا، فن شاو، جورجین، سنتنیال، کانستوگا و شریدان به دانشجویان کمک می‌کنند تا از طریق شرکت در برنامه‌های دو ساله و سه ساله، دیپلم مخصوص کالج را دریافت کرده و به سرعت در حیطه تحصیلی خود استخدام شوند. در حقیقت تحصیل در کالج راه مناسبی برای افرادی است که به آموزش‌های عملی علاقه داشته و می‌خواهند مهارت‌های شغلی خود را تقویت کنند.

مهاجرت کاری به کانادا

یکی دیگر از روش‌های رایج و پرطرفدار مهاجرت به کانادا از طریق انواع ویزای کاری است. در واقع کشور کانادا ده‌ها مسیر مختلف را برای مهاجرت کاری ارائه داده که افراد متخصص و ماهر می‌توانند برای آن‌ها اقدام کنند. مشهورترین روش مهاجرت کاری به کانادا از طریق سیستم اکسپرس اینتری است که برای نخستین بار در سال 2015 اجرا شد. این سیستم امتیازگذاری، نیروی کار ماهر و متخصص خارجی را شناسایی کرده و به افراد برگزیده اقامت دائم کانادا را اعطا می‌کند.

از دیگر روش‌های دریافت اقامت دائم کانادا از طریق مهاجرت کاری می‌توان به پایلوت آتلانتیک اشاره کرد. برنامه مهاجرتی آتلانتیک که ویژه استان‌های نیوفندلند و لابرادور، نوا اسکوشیا، جزیره پرنس ادوارد و نیوبرانزویک می‌شود، به متقاضیان مهاجرت کاری به کانادا اجازه می‌دهد تا با کمترین هزینه و ساده‌ترین شرایط در این کشور مشغول به کار شوند. برای شرکت در پایلوت آتلانتیک نیازی به کسب امتیاز کافی نبوده و متقاضیان تنها باید از طرف کارفرمایی معتبر جاب آفر دریافت کنند. لازم به ذکر است که برخلاف بسیاری از استان‌ها، کارفرمایان معتبر حوزه آتلانتیک از پیش معرفی شده و دیگر نیازی به داشتن گواهی LMIA نیست. این گواهی تنها در صورتی به کارفرمای کانادایی اعطا می‌گردد که به مدت حداقل 3 ماه برای استخدام نیروی داخلی تبلیغ کرده، اما موفق به پر کردن موقعیت شغلی مورد نظر نشده است، به همین دلیل قصد استخدام نیروی کاری خارج از کانادا را دارد. در حال حاضر منطقه آتلانتیک کانادا به دلیل کمبود نیروی کار مورد نیاز، شرایط ایده‌آلی برای متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق کار را فراهم ساخته است.

سومین روش متداول دریافت ویزای کاری کانادا از طریق برنامه‌های منتخب استانی (PNP) است. هر یک از استان‌های کانادا با توجه به شرایط اقتصادی و نیازهای منطقه خود، چندین برنامه را ارائه می‌دهند که از طریق آن‌ها می‌توان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرد. همچنین داشتن دعوتنامه استانی در سیستم اکسپرس اینتری معادل 600 امتیاز است و شانس انتخاب متقاضیان را افزایش می‌دهد.

چشم انداز مهاجرت به کانادا در آینده

اداره مهاجرت کانادا در جدیدترین برنامه مهاجرتی خود مربوط به سه سال آینده، از افزایش ظرفیت مهاجران خبر داد. طبق این گزارش، حدود یک میلیون و دویست مهاجر تا سال 2023 وارد کانادا شده که حدود 60% از این جمعیت شامل مهاجرت کاری می‌شوند. می‌توان گفت که حالا بهترین زمان مهاجرت به کانادا برای تمامی علاقه‌مندان به زندگی در این کشور است.


۱۱:۵۳:۴۶ | دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۹ | Monday 23 / 11 November / 2020
مطالب پیشنهادی از سراسر وب