استفاده از کلمه برند برای شرکتهای مختلف میتواند با برداشتهای اشتباه و حتی استفادههای غلط همراه باشد. گاها برند را با یک لوگو یا نوعی تبلیغات اشتباه میگیرند. در حالیکه برندینگ خود یک پروسهی جدا است که کسب و کارها برای شکلگیری حیات تجاری محصولات و خدمات خود انجام میدهند. در طول این پروسه نیز به تبلیغات و طراحی گرافیک بخشهای مختلف نیاز خواهند داشت. برای همین است که موفقترین برندها، در کنار خود، یک تیم حرفهای برندینگ و دیجیتال مارکتینگ دارند.
برای ادامه این حیات، به نشان تجاری، بروشور، برند بوک، هویت بصری برند، رنگ سازمانی، طراحی سایت، کاتالوگ، تیزر، لوگو موشن، موشن گرافیک، ست اداری و ... نیاز است. و شما چه یک شرکت بزرگ باشید و چه استارتاپ نوپا، نیاز به خدمات طراحی گرافیک حرفهای خواهید داشت. نکته بسیار مهم، این است که نمیتوان پارتهای مختلف گرافیکی را به طور جدا انجام داد. مسلما شما نمیتوانید کارت ویزیت طراحی کنید، درحالیکه هنوز نسبت به طراحی لوگو خود اقدام نکردهاید. این یک سلسله مراتب خاص بازاریابی در جهت منافع برند است.
تفاوتهای طراحی گرافیک و برندینگ
بگذارید، مقداری بر روی مشخص کردن این دو حوزه تمرکز کنیم. طراحی گرافیکی را به اسکلت تشبیه میکنند. افراد به این فکر میکنند که چه چیزی سبب شکلگیری برند میشود. حالت طبیعی این است که با یک سایت، لوگو، فهرست، سایت و کارت ویزیت شروع شود. اما اینها تنها اسکلت و پایه شکلگیری یک برند قدرتمند است. در این مرحله طراح گرافیک موفق کسی است که به دنبال حفظ هویت بصری کسب و کار شما است. اینکه بتوان هویت و اصالت را در تمام این اسکلت نمایش دهد و یک نمود منسجم، جذاب و سازگار ایجاد کند.
برند نیز مانند روح و جان است. روحی که بدون اسکلت (طراحی گرافیک) سرپا و پویا نخواهد بود. یعنی برند، نه تنها ماهیچه و جان یک کسب و کار، که روح، لباس، عقاید، عواطف، طرز فکر، رفتار و شخصیت کسب و کار نیز میباشد. هر اقدام از سوی کسب و کار، برندینگ نام دارد و اینجا است که اهمیت هر کدام از مواردی که گفته شد، برای جذاب به نظر رسیدن برند مشخص میشود. از طرفی رابطه این دو را میتوان مانند زیبایی شناسی در مقابل عملکرد میدانند. زیبایی شناسی همان برند و عملکرد، طرحهای گرافیکی کسب و کار است. اینگونه است که برند و طراحی گرافیک به هم مرتبط میشوند.
اهمیت طراحی گرافیک برای کسب و کارها
ما چه پیش از شروع کسب و کار و چه پیش از شروع بازاریابی، به مشخص کردن اهداف و چشماندازها به طور کامل نیاز دارید. طراحیهای گرافیکی مختلف نیز در راستای رسیدن به اهداف کسب و کار است. در کنار هر هدف بلندمدت و کوتاهمدت که هر سازمانی میتواند برای خود داشته باشد، تاثیر علم گرافیک در کسب و کارها از چند جنبه اهمیت دارد:
بیشتر بخوانید: ویژگی های یک طراحی گرافیک حرفه ای
منظور از خدمات طراحی گرافیک چیست؟
دستهبندیهای مختلفی برای زیرشاخههای گرافیک دیزاین وجود دارد. در یکی از این دستهبندیها میتوان به طور کلی 4 بخش را برای ساحت علم گرافیک در نظر گرفت.
اما اگر بخواهیم از بعد دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات مورد نیاز کسب و کارهای مختلف به آن نگاه کنیم، میتوان مهمترین و متداولترین زیربخشها را به صورت زیر بیان کرد:
کدام آژانس خدمات گرافیک؟
ساحت هنر گرافیک پیچیدهتر و گیراتر از این است. به طوریکه طراحان گرافیک نیز هر کدام در زمینهای به طور تخصصی مشغول به کار هستند. برای همین ما در پارماتیک به همراه تیمی از طراحان حرفهای دور هم جمع شدهایم تا بتوانیم خدمات طراحی گرافیکی با کیفیت بالا و مطابق با جدیدترین اصول علم گرافیک را ارائه دهیم.