اما یکی از مهمترین سوالاتی که برای دانشجویان مقاطع کارشناسی پیش میآید آن است که آیا میتوان با وجود ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور مبدا، مجددا در این مقطع در کشور مقصد ادامه تحصیل داد؟ شرایط تحصیل مجدد در مقطع کارشناسی در کشور کانادا چیست؟ آیا شرایط خاصی دارد؟
در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با شرایط تحصیل مجدد در مقطع کارشناسی دانشگاههای کانادا بیشتر آشنا شوید.
یکی از پرتکرارترین سوالاتی که دانشجویان بینالمللی از مشاوران و کارشناسان مهاجرتی میپرسند، در رابطه با تحصیل مجدد در مقطع کارشناسی است. کشور کانادا جزو معدود کشورهایی است که توانسته شرایط ادامه تحصیل مجدد در مقطع کارشناسی را برای دانشجویان فراهم کند. برای ادامه تحصیل مجدد در این رشته باید دارای همان شرایط و ضوابطی باشید که دانشجویان بینالمللی برای ورود به دانشگاههای کشور کانادا خواهند داشت. رشته مورد نظر در مقطع کارشناسی اهمیت ندارد، اما در مقطع کارشناسی ارشد باید در رشتهای ادامه تحصیل دهید که با گرایش کارشناسی شما تطابق داشته باشد. در رابطه با اپلای کارشناسی دوم در کشور کانادا هم هیچگونه محدودیتی وجود ندارد.
برای پاسخ به این سوال لازم است که شرایط ورود به هر مقطعی را مورد بررسی قرار دهید. برای ورود به مقطع کارشناسی دانشجو باید چهار سال در رشته مورد نظر تحصیل کند تا بتواند مدرک کارشناسی خود را دریافت نماید. علاوه بر این موضوع شرایط ورود به مقطع تحصیلی هم از اهمیت بالایی برخوردار است. برای ورود به مقطع کارشناسی به مدارکی چون: مدرک زبان آیلتس با نمره 6.5، به همره داشتن ریزنمرات تحصیلی به همراه مدرک دیپلم، مدارک شناسایی، انگیزه نامه، اثبات تمکن مالی، توصیه نامه قوی و رزومه. تمامی این مدارک باید به صورت رسمی ترجمه شوند.
اما ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هم همانند مقطع کارشناسی شرایط و مدارک خاص خود را دارند. علاوه بر تمام مدارکی که برای دوره کارشناسی نیاز است، داشتن مدرک زبان معتبر با نمره7 و لیست مقالات و آثار چاپ شده از شروط ورود به این دوره تحصیلی میباشد. مدت زمان ادامه تحصیل در این مقطع با توجه به نوع رشته بین 1.5 تا 2 سال طول میکشد. این موضوع باعث شده تا بیشتر دانشجویان نسبت به ادامه تحصیل مجدد در مقطع کارشناسی ارشد اقدام کنند.
با توجه به مطالب ارائه شده پیرامون تحصیل ارشد در کانادا در وبسایت کن اپلای: اولین مدرکی که فرد متقاضی نیاز دارد تا با داشتن آن برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کند، نامه پذیرش یا همان Acceptance letter است. در واقع این نامه همان پاسخ مثبت دانشگاه به درخواست پذیرش شما است. در ادامه با مراحل اخذ پذیرش ویزای تحصیلی تحصیل کارشناسی ارشد در کانادا بیشتر آشنا خواهید شد:
مراجعه به وب سایت دانشگاه و کسب اطلاعات کامل و بیشتر در رابطه با پذیرش دانشجویان
برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاههای کانادا به مدارک شخصی نیاز است. مدارک لازم برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد کانادا عبارتنداز:
با توجه به مطالب منتشر شده در وبسایت کن اپلای در رابطه با فاند کانادا: برای اخذ فاند کانادا در مقطع کارشناسی دانشجو باید مدرک دیپلم با معدل بالا داشته باشد. به علاوه نمره آزمون زبان باید بالاتر از نمره مورد نیاز دانشگاه باشد. داشتن توصیه نامه از اساتید دانشگاه موردنظر و نوشتن یک انگیزهنامه خوب، شانس اخذ بورسیه تحصیلی را بالا میبرد. البته توجه داشته باشید فاند در دوره کارشناسی بسیار محدود است و رقابت بالایی برای اخذ فاند وجود دارد. برای اخذ فاند در مقطع کارشناسی ارشد معدل بالا (حدود 16 به بالا) و مدرک زبان با نمره بالا ( بیشتر از 5/6) مهم است. داشتن توصیه نامه از استاد و رزومه قوی پژوهشی میتواند کمک بسیاری برای اخذ بورسیه فول فاند کند. برای اخذ بورسیه در دوره کارشناسی ارشد اهمیت ویژهای به نوشتن انگیزه نامه دهید زیرا در روند بررسی مدارک و شرایط میتواند موثر باشد.
در حال حاضر بسیاری از دانشجویان مهاجرت از طریق ادامه تحصیل در دانشگاههای کانادا را انتخاب کردهاند. دانشجویان بینالمللی از این طریق میتوانند به راحتی ویزای تحصیلی این کشور را اخذ کنند. در این مقاله عنوان کردیم که هر مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد چه مدارک و شرایطی دارد.
اخذ اقامت از طریق تحصیل برای دانشجویان مزایای بسیاری به همراه خواهد داشت. ازجمله این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
دانشجویان علاوه بر داشتن شرایط لازم باید بتوانند از یک دانشگاه یا کالج معتبر پذیرش خود را دریافت کنند. بیشتر دانشجویانی که برای ادامه تحصیل دانشگاههای کانادا را انتخاب میکنند، به دنبال اقامت دائم این کشور هستند. دولت کانادا هم زیرساخت مناسبی برای دانشجویان فراهم کرده است، به طوری که بعد از اتمام تحصیلات میتوانند با پیدا کردن کار مناسب در این کشور ماندگار شوند.
البته مهاجرت به کشور کانادا تنها محدود به تحصیل نخواهد بود. راههای دیگری چون مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزند، سرمایهگذاری، ازدواج و... وجود دارد.
کشور کانادا یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان را دارد. از این رو دانشجویانی که در این کشور فارغالتحصیل میشوند میتوانند از بهترین شرایط کاری و زندگی در آنجا بهرهمند شوند. مهاجرت به کشور کانادا از طریق ادامه تحصیل یکی از مرسومترین و رایجترین شیوههای مهاجرت در بین دانشجویان بینالمللی است. دانشجویان میتوانند از طریق پذیرش در دانشگاههای این کشور به ادامه تحصیل بپردازند. از طرفی بعد از اتمام تحصیلات در آنجا مشغول به کار شوند. روش مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزند نیز یکی از روش های مهاجرتی است که تحصیل را در دوره کارشناسی و ... در کانادا سادهتر میکند.
در این مقاله سعی کردیم تا در رابطه با تحصیل مجدد در کشور کانادا در مقطع کارشناسی اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم.