#اخبار آموزش و پرورش #مشاهده دهک خانوار در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir #یارانه و کالابرگ الکترونیک #سهام عدالت #قیمت خودرو #غزه #بیت کوین #بورس #اخبار بازنشستگان #لبنان #پرسپولیس #استقلال

6 نکته از پارسی کانادا: شیوه‌های کلاهبرداری در مهاجرت تحصیلی

سالانه افراد بسیاری به کشور‌های مختلفی برای تحصیل مهاجرت می‌کنند. برخی از افراد برای مشاوره و تسهیل روند پرونده مهاجرتی خود به موسسسات و مشاورین مهاجرتی مراجعه می کنند.

وجود یک مشاور حرفه‌ای می‌تواند شانس شما را برای اخذ ویزا بالا ببرد و نقش مهمی را در تسهیل فرآیند مهاجرت تحصیلی ایفا کند. اما با این حال، اگر در انتخاب این موسسات دقت نشود می‌تواند عواقبی را برای متقاضیان مهاجرت در بر داشته باشد.

برخی از موسسات و وکلای مهاجرتی نامعتبر وجود دارند، که با شیوه‌هایی خاص اقدام به کلاه‌برداری از متقاضیان مهاجرت می‌کنند. ازاین‌رو لازم است که با این شیوه‌ها آشنایی داشته باشید تا در دام این افراد گرفتار نشوید  و زمان و پول خود را در چاه نریزید.

 در این مطلب، پارسی کانادا قصد دارد تا شما را با 6 روش مرسوم کلاهبردی این موسسات آشنا کند. اگر شما هم قصد دارید برای تحصیل به کشور دیگری مهاجرت کنید این نکات مهم را از دست ندهید.

 

تبلیغات دروغین و وعده‌های پوشالی

یکی از شیوه‌های رایج کلاه‌برداری موسسات و وکلای نامعتبر این است که به دروغ برنامه‌هایی را تبلیغ می‌کنند که واقعا وجود خارجی ندارند یا در کیفیت آموزش و فرصت‌های شغلی در موسسات قانونی اغراق می‌کنند. مثلاً در مورد بورسیه‌‌های تحصیلی در بهترین دانشگاه‌ها تبلیغات اغوا کننده‌ای را ارائه می‌دهند که در اکثر موارد جعلی و نامعتبر هستند.

با همین وعده وعیدهای دروغی، مبالغ زیادی پول برای شرکت در این برنامه‌ها که حتی شاید وجود خارجی هم نداشته باشند، از شما درخواست می‌کنند. بنابراین نه تنها پول هنگفتی را از دست می‌دهید بلکه حتی ممکن است همکاری با این موسسات باعث شود روال قانونی پرونده شما به مشکل بخورد یا ریجکت شود و از آن بدتر این‌که شانس و فرصت‌های احتمالی در آینده را نیز از دست بدهید.

2- تقلب و جعل اسناد جهت پذیرش دانشجو

یکی از روش‌های رایج تقلب که برخی موسسات در روال پرونده دانشجو ممکن است انجام دهند، استفاده از اسناد جعلی مانند ریز نمرات جعلی، دیپلم و نمرات آزمون است. این مدارک اغلب برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌ها یا اخذ ویزای دانشجویی استفاده می‌شود.

توجه داشته باشید که این امر می‌تواند منجر به پذیرش دانشجویان در دانشگاه ها و برنامه هایی شود ، که فرد متقاضی صلاحیت آن ها را ندارند و در آینده تحصیلی خود با مشکلاتی مواجه شود.

3- وعده دروغین تسریع روند پذیرش از دانشگاه‌ها

برخی از آژانس‌های مهاجرتی ادعا می‌کنند که می‌توانند روند اخذ ویزای دانشجویی را تضمین یا تسریع کنند. به احتمال زیاد هم شما با چنین تبلیغات و ادعاهایی مواجه شده اید.

اگر شما هم کمی در این مورد جستجو و مطالعه کنید متوجه می‌شوید که فرآیند مهاجرت از هر نوعی که باشد، پروسه ای زمان‌بر و پیچیده‌ است. بنابراین وقتی به شما وعده پذیرش و اعزام در بازه زمانی خیلی کوتاه داده می‌شود، باید به درستی چنین ادعاهایی حساسیت به خرج دهید. این در حالی است که آژانس‌های قانونی معمولا چنین ادعاهایی نخواهند داشت.

4- تضمین پذیرش در دانشگاه‌های معتبر

برخی از موسسات وعده هایی با تضمین پذیرش از بهترین دانشگاه ها را به فرد متقاضی می‌دهند. گول این تبلیغات را نخورید چرا که اکثر دانشگاه ها شرایط خاص خودشان را دارند و با هر درخواستی موافقت نمی کنند. رزومه تحصیلی شما، مدارک، نمره زبان و قبولی و اخذ نمره حد‌نصاب در آزمون‌های ورودی این دانشگاه‌ها یا موسسات، از مواردی هستند که در پذیرش شما موثر خواهد بود. بنابراین هر گونه تضمین دادن در این زمینه دروغی بیش نیست.

5- وعده داشتن روابط و ضوابطی که منجر به جهت پذیرش دانشجو می‌شود

داشتن ضوابط و روابط خاص برای نفوذ و سهولت روال پرونده شما یکی دیگر از شگردهای موسسات و وکلای مهاجرتی جعلی است. بر خلاف ادعای این افراد ، باید گفت که درخواست پذیرش تحصیلی و تأیید پرونده افراد متقاضی، درنهایت امر، بر عهده اداره مهاجرت و موسسه آموزشی کشور مقصد خواهد بود و عملاً چنین ادعاهایی غیر ممکن و دروغ خواهد بود که نباید به آن دل خوش کرد.

6- دریافت وجه از متقاضیان به صورت شفاهی

مراقب موسسات و وکلای کلاهبرداری باشید که درخواست دریافت وجه با عناوینی مانند قوانین مالیاتی و غیره به صورت تلفنی یا شفاهی می کنند. در نظر داشته باشید که هیچ سازمانی در داخل کشور و یا در کشور مقصد، از متقاضیان به طور شفاهی و تلفنی هزینه‌ای درخواست نمی‌کند. دانستن همین نکته ساده به شما کمک می‌کند تا در دام این افراد سودجو گرفتار نشوید.

 

 

و در پایان 6 نکته مهم و ساده از موسسه مهاجرتی پارسی کانادا :

نکته 1: برای پر کردن فرم های مهاجرت هزینه‌ای را پرداخت نکنید.

نکته 2: همیشه قبل از پر کردن و امضای فرم‌ها، آن ها را به طور کامل بخوانید و فرم خالی یا با اطلاعات غلط امضا نکنید.

نکته 3: درباره مشاور مهاجرتی یا فردی که قصد همکاری با آن را دارید تحقیق کنید و اعتبار آنها را بررسی کنید. یکی از موثرترین راه‌هایی که برای اطلاع از واقعی بودن یا نبودن مشاوران مهاجرتی می توانید استفاده کنید  استعلام وکلای مهاجرتی از سازمان های مربوطه (مانند ICCRC یاMARA که سازمان ثبت وکلای مهاجرتی کانادا و استرالیا هستند) است.

نکته 4: کپی تمام مدارک خود را نگه دارید.

نکته 5: بهترین راه برای جلوگیری از کلاهبرداری ها بالا بردن اطلاعات خود از قوانین مراحل وهزینه‌های پرونده مهاجرتی است.

نکته 6: گول تبلیغات را نخورید؛ تبلیغاتی مانند اخذ ویزای تحصیلی در کوتاه‌ترین زمان، پذیرش تضمینی، بورسیه‌ها و برنامه‌های خیالی و غیره.

سخن پایانی :

موسسات قانونی بسیاری وجود دارند که می‌توان برای پیگیری روند مهاجرت یا دریافت مشاوره از آن ها کمک گرفت، امادر این بین کلاهبردارانی نیز هستند که به دنبال فریب دادن شما هستند  و باعث می شوند وقت و پول باارزش خود را از دست بدهید.

خبر خوب این است که با کمی آگاهی می توانید نشانه های کلاهبرداری مهاجرتی را تشخیص دهید و از قربانی شدنتان جلوگیری کنید.

در این مطلب نمونه هایی از شیوه های مرسومی که موسات جعلی و تقلبی از آن ها استفاده می کنند تا سر مشتریان خود را کلاه بگذارند بررسی شد و در پایان نکات و توصیه های مفیدی را برای پیشگیری از افتادن در دام سودجویان را بیان کردیم.


۱۱:۵۳:۴۵ | دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ | Monday 30 / 01 January / 2023
مطالب پیشنهادی از سراسر وب