#اخبار آموزش و پرورش #سهام عدالت sahamedalat.ir #اخبار سوریه #تعطیلی مدارس #نرخ دلار #آلودگی هوا #اخبار بازنشستگان #بورس #بیت کوین #غزه #قیمت خودرو #هواشناسی #وضعیت راه ها #استقلال #پرسپولیس

داستان سرایی حرفه ای برای تولید محتوای اینستاگرامی

داستان‌ها برای هر سن و جنسیتی، جذاب و سرگرم‌کننده هستند؛ به همین دلیل هم باید از داستان‌سرایی حرفه‌ای برای تولید محتوای اینستاگرامی استفاده کنید.

اما چگونه؟ آیا داستان ما برای دیگران جذاب است؟ چطور باید داستانی را بیان کنیم که مخاطب با آن بیشترین ارتباط را بگیرد؟ با داستان‌سرایی در اینستاگرام می‌توان رشد کرد؟ با ما همراه باشید تا به همه این سوالات پاسخ دهیم.

Professional storytelling for Instagram content production

 

داستان‌سرایی در اینستاگرام به چه معناست؟

وقتی از داستان‌سرایی صحبت می‌کنیم، همه به یاد «یکی بود یکی نبود» مادربزرگ‌ها می‌افتند؛ اما داستان‌ها همیشه انقدر ساده نیستند. گاهی ممکن است شما اصلا متوجه نشوید در بطن یک داستان‌سرایی حرفه‌ای قرار دارید؛ دقیقا همین‌جاست که هنر تولید کننده محتوا مشخص می‌شود.

وقتی می‌خواهید مخاطب به شما اعتماد کند و همراهی و همدلی بیشتری از خود نشان دهد، باید از داستان‌سرایی در اینستاگرام استفاده کنید. وقتی به یک نفر بگویید:«این کتاب را از من بخر.» کمتر کسی به شما اعتماد خواهد کرد، اما وقتی درباره تاثیر آن کتاب روی زندگی خود حرف می‌زنید، فروش بیشتری را تجربه خواهید کرد.

داستان‌سرایی در بازاریابی و برندینگ کسب و کارها بسیار تاثیر گذار است. مثلاً برند Nike یکی از شرکت‌هایی است که استفاده از داستان و قصه گویی را بسیار در تبلیغات و برندیگش مشاهده کررده‌ایم. از آنجایی که الان بسیاری از کسب و کارها در اینستاگرام بیشتر دیده می‌شوند، داستان سرایی در اینستاگرام هم از این قائده مستئنی نیست و نقش پررنگی در رشد صفحه شما دارد.

یک داستان اینستاگرامی خوب، باید دارای ۳ اصل مهم باشد:

اگر ادمین تولید محتوا هستید یا می‌خواهید برای پیج خود، یک داستان خوب بسازید و توجه مخاطب را جلب کنید، حتما به خواندن این مقاله ادامه دهید.

اصول و روش‌های داستان‌سرایی حرفه‌ای در اینستاگرام

 

The principles and methods of professional storytelling on Instagram

 

 

ساخت یک داستان خوب، اصولی دارد که اگر رعایت نشوند، داستان شما به جای جذب مخاطب، باعث ریزش مخاطب خواهد شد. بهترین روش‌ها برای داستان‌سرایی حرفه‌ای در اینستاگرام موارد زیر هستند:

۱- شخصی‌سازی داستان‌ها

بهترین روش داستان‌سرایی برای کسانی که می‌خواهند اعتماد مخاطبان را جلب کنند، این است که از خودشان مایه بگذارند! داستان‌های شخصی همیشه بیشترین مخاطب را به خود جذب می‌کنند و بهترین نتیجه را خواهند داشت. برای این کار می‌توانید از ایده‌های زیر بهره بگیرید:

۲- جان‌بخشی به محصول

وقتی در حال فروش یک محصول هستید، می‌توانید از زبان خود آن محصول صحبت کنید تا جذابیت بیشتری برای مخاطب ایجاد کنید. مثلا اگر عکاس هستید، دوربین خود را یک کاراکتر جاندار در نظر بگیرید و در محتواهای خود با آن صحبت کنید، اگر آشپز هستید با ظروف خود این کار را انجام دهید. در صورتی که به کارهایی همچون موشن‌گرافی هم مسلط باشید، این کار تاثیر بسیار بیشتر و عمیق‌تری خواهد داشت. از این روش می‌توانید در پست‌ها، ریلز یا تبلیغات استفاده کنید.

۳- استفاده از عکس و ویدئو

همانطور که می‌دانید، محتواهای اینستاگرامی، مبتنی بر عکس و ویدئو هستند. به همین دلیل داستان‌پردازی‌های شما در اینستاگرام باید مبتنی بر تصاویر باشند، نه صرفا متن‌های طولانی و خسته‌کننده. سعی کنید برای محتواهای خود سناریونویسی کنید و آن‌ها را به شکل ویدئو یا عکس به نمایش درآورید. در این راستا می‌توانید از اشخاص مختلف برای ضبط ویدئو کمک بگیرید؛ حتی می‌توانید به تنهایی نقش چند کاراکتر را ایفا کنید یا از انیمیشن و تصاویر گرافیکی بهره ببرید.

۴- بازآفرینی داستان‌های مشهور

یکی از بهترین و خلاقانه‌ترین اصول داستان‌سرایی حرفه‌ای برای تولید محتوای اینستاگرامی، این است که از داستان‌های مشهور کمک بگیرید. این داستان می‌تواند بر اساس یک سریال در حال پخش باشد یا طبق داستانی کهن از قصه‌های ایرانی مانند داستان‌های شاهنامه یا کلیله و دمنه. بهره‌گیری از این داستان‌ها و پیوند دادن آن‌ها با موضوع کسب و کار خودتان، بستگی به میزان خلاقیت شما دارد، اما به دلیل ایجاد حس تداعی می‌تواند بسیار جالب باشد. در این روش، می‌توانید از طنز هم بهره ببرید تا تاثیر بیشتری روی مخاطب بگذارید.

۵- ساخت پادکست‌های سریالی

 

Making serial podcasts

 

یکی از روش‌های داستان‌سرایی حرفه‌ای برای تولید محتوای اینستاگرامی، ساخت پادکست است. صدای شما می‌تواند حس صمیمیت و اعتماد را بین شما و مخاطب محکم‌تر کند. بهتر است پادکست‌های شما به هم پیوسته و دارای یک رشته موضوعی مشخص باشند تا نظر دنبال‌کنندگان را به خود جلب کنند. پادکست‌ها می‌توانند دارای تصویر باشند یا با یک تم خاص منتشر شوند و فقط صدای شما روی آن‌ها باشد. برای داشتن پادکست‌های قوی، بهتر است روی لحن و صدای خود کار کنید تا تاثیر بیشتری داشته باشید.

۶- پایان‌بندی مناسب داستان‌ها

هدف از داستان‌پردازی در اینستاگرام، جذب مخاطب و افزایش تعامل است؛ در چنین شرایطی بهتر است پایان داستان‌های شما به گونه‌ای باشد که ذهن مخاطب را بیشتر درگیر کند. پایان‌بندی مناسب می‌تواند شکل‌های گوناگونی داشته باشد، اما اگر به دنبال افزایش تعامل هستید، داستان خود را با سوال به پایان برسانید یا به شکلی آن را تمام کنید که مخاطب برای پایانش تصمیم بگیرد.

۷- استفاده از کاراکترهای محدود

اینستاگرام، فضای خوبی برای داستان‌های شلوغ و طولانی نیست. بهتر است تعداد کاراکترهای داستان‌های شما در اینستاگرام محدود باشد تا مخاطبان آن‌ها را به راحتی فراموش نکنند. بین ۱ تا ۵ کاراکتر ثابت برای داستان‌های اینستاگرامی مناسب است، باقی اشخاص بهتر است متغیر بوده و نقش گذری و محدود داشته باشند.

 

چطوری باید آموزش ببینیم؟

برای اینکه بتوانید داستان‌های خلاقانه و تاثیرگذار را پیاده سازی کنید، باید تولید محتوای اینستاگرام را به خوبی بلد باشید. آموزش‌های زیادی در این زمینه وجود دارد.

دیدوگرام یکی از با سابقه‌ترین مدرسان اموزش ادمینی است که دوره تخصصی در این زمینه برگزار می‌کند و بعد دانشجویان را به بازار کار معرفی می‌کند.

بعد از یادگیری تولید محتوا و دیدن نمونه‌های موفق به راحتی می‌توانید محتواهای مبتنی بر داستان بسازید.

سخن پایانی

داستان‌سرایی حرفه‌ای برای تولید محتوای اینستاگرامی اهمیت بسیار زیادی دارد؛ زیرا توجه افراد به داستان‌ها بیشتر جلب می‌شود تا محتواهای خشک و تکراری. برای استفاده از داستان‌پردازی در اینستاگرام، بهتر است از روش‌هایی همچون خلق کاراکتر، جان‌بخشی به محصول، بازآفرینی داستان‌ها و ساخت پادکست استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.


۱۲:۵۴:۵۹ | شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ | Saturday 06 / 01 January / 2024
مطالب پیشنهادی از سراسر وب