#اخبار آموزش و پرورش #تعطیلی مدارس #اخبار سوریه #سهام عدالت sahamedalat.ir #هواشناسی #قیمت خودرو #غزه #بیت کوین #بورس #اخبار بازنشستگان #آلودگی هوا #نرخ دلار #پرسپولیس #استقلال

7 میلیاردر بزرگ جهان | چگونه به چنین ثروتی رسیدند؟

جایگاه ثروتمندان در اقتصاد جهانی و سیاست بر کسی پوشیده نیست. بسیاری از این افراد که اکثریت آنها بنیانگذاران شرکت های فناوری هستند، بخش عظیمی از ثروتشان را در شرکت های تازه تاسیس خود سرمایه گذاری می کنند.

7 biggest billionaires in the world How did they get such wealth?

در عین حال دریافت وام را به جای فروش سهام انتخاب می کنند و توانایی به تعویق انداختن مالیات بر سود سرمایه گذاری هایشان را دارند. بخش عمده ثروت این افراد سرشناس به معاملات سهام اختصاص دارد، به همین دلیل ارزش دارایی های آنها با نوسانات ارزش سهام در حال تغییر است.

 

10-سرگی برین

خالص دارایی های سرگی برین عضو هیئت مدیره شرکت Alphabet (GOOG) احدود 116 میلیارد دلار است. سرگی برین مالک 6٪ سهام شرکت Alphabet به ارزش تقریبی 99.8 میلیارد دلار است. برین در سال 1979 در مسکو، روسیه متولد شد و در شش سالگی به همراه خانواده‌اش به ایالات متحده مهاجرت کرد. سرگی برین همراه با لری پیج، در سال 1998 شرکت گوگل را تاسیس کرد. او در سال 2001 به عنوان رئیس فناوری گوگل منصوب شد. پس از تاسیس آلفابت، در سالهای بین 2015 تا 2019 با همین سمت در این شرکت مشغول به کار بود.

9- وارن بافت

وارن بافت 93 ساله، مشهور به Oracle of Omaha، یکی از مشهورترین سرمایه گذاران جهان در آمریکا است. ارزش خالص دارایی های مدیرعامل شرکت برکشایر هاتاوی، به 120 میلیارد دلار می رسد. 15 درصد سهام شرکت برکشایر هاتاوی به ارزش تقریبی 119 میلیارد دلار به وارن بافت تعلق دارد. بافت در سال 1944 در سن 14 سالگی اولین اظهارنامه مالیات بر درآمد خود را ارائه کرد. در سال 1962 شرکت برکشایر هاتاوی را خریداری کرد. ثروت بافت حاصل از سرمایه گذاری در شرکت هایی است که ارزش پایین و پتانسیل رشد بالایی داشتند. پرتفوی متنوع سرمایه گذاری های بافت شامل سهام شرکت هایی در حوزه بیمه، توزیع انرژی، راه آهن و محصولات مصرفی است.

اگر قصد سرمایه گذاری در بازار های ارز دیجیتال را دارین میتوانید با انتخاب صرافی خود شروع کنید
برای انتخاب و مقایسه بهترین صرافی ارز دیجیتال کلیک کنید

8-مارک زاکربرگ

۳۹ ساله و ساکن ایالات متحده آمریکا و مدیرعامل Meta Platforms (متا) است.ارزش خالص دارایی های مارک زاکربرگ به 121 میلیارد دلار می رسد. 13 درصد از سهام شرکت متا پلتفرم به ارش 117 میلیارد دلار به زاکربرگ تعلق دارد. متا پلتفرم یا فیسبوک سابق، در سال 2004 توسط زاکربرگ و جمعی از دوستانش در دانشگاه هاروارد، تاسیس شد. پس از ان مارک برای توسعه کسب و کارش از دانشگاه انصراف داد و در حال حاضر به عنوان مدیرعامل و رئیس متا، بزرگترین شبکه اجتماعی جهان، فعالیت می کند.

7- لری پیچ

لری پیج، ۵۰ ساله و ساکن ایالات متحده آمریکا، بنیانگذار و عضو هیئت مدیره شرکت Alphabet (GOOG) است. دارایی خالص او تقریباً به ۱۲۲ میلیارد دلار می رسد و حدود 6 درصد از سهام آلفابت به وی تعلق دارد. لری در سال 1995 به همراه سرگی ایده بهینه سازی استخراج داده های اینترنتی را ارائه دادند و موتور جستجوی جدیدی به نام Backrub را که بعد ها با نام گوگل شناخته شد، راه اندازی کردند. لری از سال 2011 تا 2019 با سمت مدیرعاملی در گوگل فعالیت می کرد. پیج علاقه زیادی به فعالیت‌های سرمایه‌گذاری دارد و پرتفوی سرمایه گذاری گذاری های وی شامل سهام شرکت‌هایی مانند Planetary Resources (فضایی)، Kitty Hawk و Opener (تولید کننده خودروهای پرنده) است.

6-استیو بالمر

استیو بالمر، ۶۷ ساله و ساکن ایالات متحده، صاحب تیم بسکتبال لس آنجلس کلیپرز است. دارایی خالص او تقریباً ۱۲۸ میلیارد دلار است که ۴٪ از آن به مالکیت در مایکروسافت (به ارزش ۱۱۸ میلیارد دلار) اختصاص دارد. ثروت وی شامل دارایی های دیگری از جمله تیم بسکتبال لس آنجلس کلیپرز (۳.۷۳ میلیارد دلار)، تالار فوروم (۴۰۰ میلیون دلار)، Intuit Dome (۲ میلیارد دلار) است. بالمر در سال ۱۹۸۰ به مایکروسافت پیوست و در سال ۲۰۰۰ به عنوان مدیرعامل این شرکت انتخاب شد و تا سال ۲۰۱۴ در این سمت خدمت کرد. همچنین طی سال های مدیریت وی، مایکروسافت در سال ۲۰۱۱ اسکایپ را با قیمت ۸.۵ میلیارد دلار خریداری کرد. سهم بالمر در مایکروسافت حدود ۴ درصد است که او را بزرگترین سهامدار این شرکت نرم افزاری معروف می‌کند. در سال ۲۰۱۴، پس از کناره گیری از مدیریت مایکروسافت، تیم بسکتبال لس آنجلس کلیپرز را با قیمت ۲ میلیارد دلار خریداری کرد.

برای دیدن صرافی های خارجی بدون تحریم و قابل استفاده برای ایرانیان میتوانید از صفحه صرافی خارجی دیدن کنید

5- لری الیسون

لری الیسون، ۷۹ ساله و ساکن ایالات متحده آمریکا، از بنیانگذاران و رئیس شرکت Oracle -ORCL است. ارزش خالص دارایی های الیسون حدود 129 میلیارد دلار است که شامل ۴۲درصد مالکیت او در اوراکل (به ارزش ۹۶.۸ میلیارد دلار)، سهام تسلا به ارزش ۱۰.۵ میلیارد دلار است. الیسون پس از انصراف از دانشگاه شیکاگو، در سال 1966 به کالیفرنیا رفت و به عنوان برنامه نویس مشغول به فعالیت شد. در سال 1977 با دو همکارش، شرکت Software Development Laboratories را تأسیس کرد و برنامه پایگاه داده Oracle را معرفی کرد که اولین برنامه پایگاه داده استفاده کننده از زبان SQL برای کاربران تجاری بود. پس از فعالیت 37 ساله به عنوان مدیرعامل Oracle، الیسون از این موقعیت کناره گیری کرد و از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ عضویت در هیات مدیره تسلا را داشت. شرکت Oracle ارائه‌دهنده‌ای از برنامه‌های رایانش ابری و زیرساخت‌های محاسباتی گوناگون مانند Java و Linux و پلتفرم‌های محاسباتی Oracle Exadata است.

4-بیل گیتس

ارزش خالص دارایی های بیل گیتس ۶۸ ساله و بنیانگذار مایکروسافت به ۱۳۳ میلیارد دلار می رسد. گیتس مالکیت ۱.۴ درصد از سهام مایکروسافت در اختیار دارد که معادل ۲۳.۹ میلیارد دلار ارزش دارد. گیتس در دانشگاه‌ هاروارد به همراه دوستش پل آلن، نرم افزارهای جدید را برای میکرو کامپیوترها ارائه داد و پس از موفقیت در این پروژه، مایکروسافت را تاسیس کرد. مایکروسافت، یکی از بزرگترین شرکت‌های نرم افزاری جهان است و فعالیت‌های آن شامل تولید رایانه‌های شخصی، ارائه خدمات ایمیل از طریق سرور تبادل، فروش سیستم‌ها و دستگاه‌های بازی، و سرمایه‌گذاری‌های اخیر در حوزه خدمات ابری می‌باشد.

3- جفت بزوس

ثروت جف بزوس، بنیانگذار و مدیر اجرایی آمازون، 169 میلیارد دلار است. مالکیت 10 درصد از سهام آمازون به ارزش 143 میلیارد دلار به بزوس تعلق دارد. سایر دارایی های وی شامل Blue Origin، واشنگتن پست، Koru است. بزوس در سال ۱۹۹۴ با راه اندازی Amazon.com آغاز به کار کرد. آمازون فعالیت خود را ابتدا با فروش کتاب‌ها شروع کرد و سپس به یکی از بزرگترین خرده فروشی های آنلاین تبدیل شد. آمازون در سال 2017 با خرید Whole Foods و ورود به کسب و کار دارو، توسعه یافت.

وب سایت: https://nezarat.com

لطفا جهت تماس با ایمیل info@nezarat.com در ارتباط باشید.

آدرس : تهران، چهاردانگه ، خیابان فارسیان ، پلاک 148

افراد نام برده در این لیست عضو انجمن مخصوصی هستند و قدرت را در دستان خود گرفته اند. اکثر آنها بنیانگذاران غول‌ها فناوری هستند و بخش عمده ای از ثروتشان را به سرمایه گذاری در شرکت‌هایی که تاسیس کرده اند، اختصاص داده اند.


۲:۳۰:۱۹ | دوشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲ | Monday 15 / 01 January / 2024
مطالب پیشنهادی از سراسر وب