#غزه #انتخابات مجلس #پرسپولیس #استقلال #اخبار آموزش پرورش و فرهنگیان #قرارداد اجاره رایگان در سامانه خودنویس khodnevis.mrud.ir

عمل وازکتومی سرپایی مردان برای پیشگیری از باردار شدن

گاهی آقایان نگران هستند که پس از عمل جراحی وازکتومی‌ کیفیت زندگی جنسی آنها با گذشته تفاوت داشته باشد اما وازکتومی‌ یک روش جراحی بسیار رایج و ایمن است.

گاهی آقایان نگران هستند که پس از عمل جراحی وازکتومی‌ کیفیت زندگی جنسی آنها با گذشته تفاوت داشته باشد اما وازکتومی‌ یک روش جراحی بسیار رایج و ایمن است و هیچ گونه تأثیر منفی بر روی عملکرد جنسی آقایان دارد. پس از وازکتومی‌ آقایان هیچ گونه مشکلی برای نعوظ نخواهند داشت و مثل قبل پس از ارگاسم شاهد دفع مایع منی خواهند بود. وازکتومی‌ فقط باعث می‌شود که از ورود اسپرم به درون مایع منی جلوگیری شود. در حقیقت تعداد زیادی از زن و شوهرها متوجه می‌‌شوند که پس از وازکتومی‌ روابط جنسی آنها بهبود پیدا می‌کند زیرا دیگر نگران بارداری ناخواسته نخواهند بود. وازکتومی‌ یک روش ساده است که به صورت سرپایی انجام می‌شود و با درد بسیار کمی‌ همراه است و معمولاً بیمار نیاز چندانی به استراحت نخواهد داشت. در مقایسه با سایر روش‌های پیشگیری از بارداری عملکرد و قابلیت بهتری دارد و به این ترتیب اگر شما به دنبال یک راه حل دائمی‌ برای پیشگیری از بارداری هستید وازکتومی‌ می‌تواند یک روش بسیار مناسب باشد.

 

 وازکتومی‌ چیست؟

به نقل از دکتر اسلامی متخصص اورورلوژی وازکتومی‌ یک نوع عمل سرپایی است که از ورود اسپرم به درون مایع منی جلوگیری می‌کند به این ترتیب هنگامی‌ که فرد به ارگاسم می‌رسد مایع منی تولید خواهد شد اما حاوی اسپرم نیست البته اسپرم هنوز تولید می‌‌شود اما توسط بدن خود فرد دوباره جذب خواهد شد. وازکتومی‌ یک جراحی کوچک است که توسط متخصص ارولوژی انجام خواهد شد. طبق تحقیقات انجام شده در طول سال ۵۰۰ هزار جراحی وازکتومی‌ انجام می‌‌شود این روش پیشگیری از بارداری با ریسک شکست بسیار پایینی همراه است و فقط از هر ۲ هزار نفر یک خانم پس از جراحی وازکتومی‌ همسرش باردار می‌شود. این جراحی در مقایسه با جراحی بستن لوله‌های فالوپ در زنان که به بیهوشی عمومی‌ نیاز دارد با درد تهاجم بسیار کمتری همراه است.

 

 چگونه برای انجام وازکتومی‌ آماده شویم؟

 قبل از هر کاری با همسر خود صحبت کنید و اطمینان حاصل نمایید که به هیچ عنوان قصد فرزند آوری در آینده را ندارید اگرچه می‌توان با انجام یک جراحی دیگر قابلیت باروری را برگرداند بهتر است با دید باز برای این کار تصمیم ‌گیری کنید زیرا نمی‌‌توان پس از جراحی وازکتومی‌ تضمین داد که احتمال باردار شدن وجود دارد. جراحی مجدد برای از بین بردن اثر وازکتومی‌ می‌تواند با صرف هزینه زیادی همراه باشد. شما قبل از انجام جراحی وازکتومی‌ به هیچ نوع آمادگی خاصی نیاز ندارید به غیر از آن که راهی مطب پزشک مورد نظر خود شوید.

 

 وازکتومی‌ چگونه انجام می‌شود؟

 جراح اورولوژی از دو روش برای انجام وازکتومی‌ استفاده می‌‌کند که به شرح زیر می‌باشند:

 

 خطرات وازکتومی‌ چیست؟

 پس از وازکتومی‌ ریسک بروز مقداری خونریزی و عفونت وجود دارد و تعداد زیادی از آقایان یک یا چند روز پس از عمل دچار مقداری خارش خفیف خواهد شد. اگرچه اکثر بیماران پس از وازکتومی‌ دچار درد و ناراحتی زیادی نمی‌شوند حدود یک درصد از مردان با سندروم درد از عمل مواجه خواهد شد یعنی در قسمت بیضه دچار درد مداوم می‌شوند. تحقیقات نشان داده است که وازکتومی‌ مردان را در معرض خطر بیماری‌های قلبی، سرطان پروستات و سرطان بیضه قرار نخواهد داد.

 

دوران بهبود چقدر طول می‌کشد؟

 پس از انجام جراحی وازکتومی‌ شما باید به منزل بروید و استراحت کنید. پزشک به شما قرص مسکن خفیف از قبیل ایبوپروفن می‌‌دهد که باید بعد از عمل استفاده کنید تا درد و ناراحتی شما که معمولاً بسیار خفیف است از بین برود. در صورتی که شما دچار درد شدید می‌توانید کمپرس یخ روی بیضه‌های خود قرار دهید. برخی از آقایان ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از جراحی به مصرف قرص مسکن قوی تر نیاز دارند. اگر شما به واسطه شغلی که دارید زیاد می‌نشینید می‌توانید ۴۸ ساعت پس از عمل به محل کار خود برگردید. در صورتی که شغل شما با برداشتن اجسام سنگین همراه است باید ۳ تا ۵ روز در منزل استراحت کنید سپس به محل کار خود برگردید و تا یک هفته پس از عمل از انجام رابطه جنسی خودداری کنید. به خاطر داشته باشید که وازکتومی‌ از ورود اسپرم جدید به درون مایع منی جلوگیری خواهد کرد اما مقدار بسیار زیادی اسپرم در مایع منی ذخیره شده است و شما باید پس از وازکتومی‌ از یک روش پیشگیری از بارداری استفاده کنید تا آنکه متخصص ارولوژی به شما بگوید که در مایع منی شما هیچ گونه اسپرمی‌ وجود ندارد که در اکثر مردان این فرآیند ۳ ماه طول می‌کشد و پس از ۳ ماه پزشک درخواست آزمایش را می‌دهد تا به این نتیجه برسد که آیا تعداد اسپرم موجود در مایع منی به صفر رسیده است یا خیر.


۱۸:۵۳:۴۲ | سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ | Tuesday 09 / 06 June / 2020